Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 120
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Купона наистина беше много весел! Щом и моя асоциален тип се заигра....
Големи благодарности на Стайл (за организацията), на Smooth за сладурското пумпалче и на всички милостиви майки, които заснеха децата ми (аз пак бях на друга планета и забравих апарата  Embarassed)
Весели празници! Нека новата година ни донесе пълни шепи с всичко онова, което не може да се купи! И достатъчно пари да си купим всичко останало!

# 31
ОООООООООооооооооооооо, не писах -писах и като натиснах на емотиконата Hug всичко изчезна #Cussing out
Но ще пиша пак я !
Първо Честит имен ден на Алекси, все с добро да ти се споменава името!
ЧИД и на майката и бабата на Linofrina Да са ти живи и здрави Grinning
Много съжалявам, че ви "изпуснах" този път, но на следваща среща сме там, е ако сме здрави де. Че както е ясно, добро желание не ни липсва.

Монко кашля все повече и много се притеснявам, а при лекарките не ми се ходи изобщо, че от там все с нови попълнения в редиците на вирусите се прибираме, по скоро ако съвсем се спече положението ще търся някой за домашно посещение.
 Разстройството му мина, без някакво специално лечение, а и той сам си се подлага на "запичаща" диета.
На бъдни вечер от толковата много ястия яде една филия хляб само, даже не питка , а хляб. ooooh! Но това е на сила не искам нищо да му давам, каквото пожелае , това яде.
Единствено много ми се иска да яде плодове, но той категорично не иска.

На нова година с дребните ли ще сте? Ние ще сме на хижа и май ще го оставя при майка, пък дано не ме налегнат гузни и носталгични чуства като всеки път когато се делим Confused

# 32
АЛЕКСИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Пожелаваме ти най-много здраве! И другото, което искаме да ти пожелаем да си много-много-много.... обичана майка и съпруга!!!

Успях да разгледам снимките и да видя клипчето от Коледния празник  Grinning  Страхотни сте всички и малките дечица и порасналите дечица  Wink, които пеят детски песнички!!!!! Hug 

Пожелавам  всички болнички да оздравеят много бързо и да посрещнат здравички Новата година!

Лека и спокойна нощ от нас!

# 33
Здравейтееее!
Досега разглеждах снимките,напълнихте ми душата,страхотен купон с прекрасни мами и априлчета,,много ви се радвах! Heart Eyes
Мила Алекси,честит имен ден,нека името ти носи късмет и се споменава само с добро! Hug Hug Hug
Nijntje,много се радвам,че очаквате още една принцеска stork-girl,страхотна кака ще е Вики. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
pepetia,дано вече болестите останат в старата година,много се напатихте! Praynig Hug

При нас Дядо Коледа дойде още на Бъдни вечер и донесе на децата желаните подаръци!Още щом почука на вратата,радостта беше огромна,но като го видя Кики се стъписа,а Петьо щеше да се попикае от смях като разпозна  баща си. Mr. GreenЯвно и аз съм била стъписана,защото забравих да снимам и много ме е яд. ooooh!Но Калина така се залепи за врата ми,че трябваше да я успокоявам.Въпреки стъписването си каза името,годините,изпя на Дядо Коледа песничка и каза,че много е слушала.... LaughingОгромно щастие ми донесе този миг-да видя децата си щастливи.
Кики получи кукла с екстри  Laughing и сглобяема къщичка,а Петьо нови футболни обувки Nike.От два месеца насам само гледа снимки и клипове във v-box и вечер ги бълнува.Въобще не очакваше такава изненада и накрая както се смееше на добре маскирания си баща,остана като втрещен Shocked.Вечерта и двамата заспаха с подаръците си.Калина дори беше готова и сама да заспи,а аз обещах на Дядо Коледа,че ще го разцелувам ако вече спи с куклата си,а не с мен. Mr. GreenЕееееееееех,емоции!!!
Скоро ще кача снимки в сайта ,сега ги дооправям във фотошопа......голяма краста.... Laughing
На всички пожелавам вълшебството на тези празници да се съхрани в домовете и сърцата ви през цялата идна година!

# 34
Aleksi,честит имен ден!
Пожелавам ти никога да не губиш позитивната си енергия!

Страхотно парти сте си направили!Чудни сте всички!

И Алекс си получи подаръците,но без Дядо Коледа у дома.Тази процедура мина в яслата.За послушното дете имаше колело за бутане с краченца(от баба),дървена къщичка с формички и влак( от мама и тати).Този влак го сънува и бълнува много отдавна и думи нямам да ви опиша каква радост беше.Понеже влакчето пътува отдалече пристигна чак днес.От сутринта,докато легна му се събират около час и половина9вкл. и спане),в които не е играл с влака. CrazyСтрахотна радост.И които види казва "ту-тууф,би-бииб,влак,убав влак".

pepetia,нека новата година да ви донесе купчини със здраве! Hug

Неци,да на НГ ще сме с Алекс.Но защото нямаме други оферти.Не се настройвай носталгично.Най-вероятно Мони ще си спинка спокойно,а вие с таткото ще имате време да си изкарате страхотно!

# 35
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,АЛЕКС И ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО   bouquet

# 36
  • София
Ех, че хубав купон е билоооо! Много ме е яд.
Аз официално не съм на работа до края на седмицата  Laughing В понеделник пак де, ама си е цял ден почивка. Ако не спя цял ден, пак ще е добре  Laughing
На Вики дядо Коледа донесе много подаръци, ама повечето ги поскрих, че майка ми хич не е наясно какво може и какво не може, Подари и една много хубава книжка с апликации които се дърпат. Жал ми стана за книжката, нямаше да оживее, редуцирах подаръка преди да го види Вики, доминото също скрих, че в Пирогов не ми се ходи  hahaha Брат ми остави избора на мен и аз от негово име купих от позната една игра с няколко карти на които има нарисувани например корона на дърво, а на други 3 картинки дънер, крака на щраус и крака на слон например. И като натиснеш кое е вярното казва ОК. Надявам се да има ефект и да се учи детето. Има и за числа, напимер 3 и нарисувани 5 патета 3 звезди и едно куче и тя трабва да познае кои са 3. Чичо подари и една книжка със супер къси приказки. Да видим дали ще я заинтересуват. Напоследък и чета мечо пух, а там една приказка е от няколко страници, а тя ме слуша и повтаря което и хареса след мен. Естествено аз се правя на маймуна и чета с интонация и лигавщини, та и е интересно  Simple Smile От нас има говорещо бебе с принадлежности. Има дори и гърне и нашата постоянно го кара да яде и да пишка. Горкото бебе  hahaha Има и една магнитна дъска с английската азбука и цифрите, но са много дребни и аз редуцирах за сега и ози подарък. Вашите деа още ли завират всичко в уста? Попадне ли нещо в ръцете и задължително минава през устата и бива издъвкано и изплюто в неузнаваем вид  ooooh!

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 01:58 от 450

# 37
Привет и от мен, мили момичета! Вчера цял ден нямахме нет и сега на един дъх изчетох всичко.
И аз да споделя, че срещата беше изключително приятна. Организацията беше тип-топ, за което благодаря на Стайл, Страчи, Илит, Поли и Марини  Hug Децата се забавляваха чудничко, само дето моето овне ревеше щом ме изгубеше от поглед. Явно беше решила, че щом ще я водя "при децата" значи я зарязвам в яслата. След като се прибрахме много гордо си показа подаръка от Дядо Коледа, тоест от Кари на Nisti. А пък дядовците и бабите ни се размазаха от кеф от календарите, които им подарихме. Даже в колата Бела започна да сочи снимките и да казва имената на априлчетата /по точно да ги повтаря след мен  Laughing/. 
Smooth - Специални прегръдки на теб и Тома. Благодим ви за милият жест и хубавите подаръчета.  Heart Eyes
Мъничко снимки и от мен - http://beloslava07.multiply.com/photos/album/25#1

# 38
Привет от нас! Добро утро!
И ние ще подарим календари на бабите.

От подаръците от дядо Коледа - Амалия получи дървена шейна от баба и дядо, ларедутско яке от баба си Амалия, от нас има един слон-кон, а от вуйчо - много хубава книжка.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 09:38 от Ламята неСпаскa

# 39
  • София
Честита Коледа и от нас най-после! Hug

Невероятно празненство беше с един единствен недостатък - много, много кратко беше. Нямаше време за повече от две думи с всеки. Трябва да е по-често и по-дълго!

smooth, много приятно бяха изненадани всички от жеста ти, Страчка помогна... ъъъ, направо тя свърши работата /нали беше Снежанка/ да раздаде пумпалчетата, всички присъстващи дечица получиха, че и изпратихме на някои неприсъстващи  Wink

Страчунка, кака, в твое лице Дядо Коледа намери незаменима помощница, догодина те искаме с подходящо облекло, да си личи от далеч коя си, а не да се налага да слагаме надпис 'ей онази с черната блузка е Снежанка' hahaha А календара за Емили не си го взела /те са два даже/, ще върна тези, които останаха невзети на Поли.

Стайл, още веднъж благодаря за всичко, истински се забавлявахме! Hug И подаръкът е невероятен, за сега го ползва само с наша помощ, явно е малко непохватна за това все още. 'Зашиването' го овладя, но 'разшиването' още не го схваща. Тепърва ще се забавляваме, благодаря ти! Hug

marini, страшно се радвам, че се запознахме наживо и много досетливо беше от твоя страна да се организираме за общ поздрав за Алекси... като стана дума, бебе Калина е страшно сладко! Hug

С Марджо и Нисти най-после се видяхме наживо също и се надявам вече редовно да идват на сбирки. Laughing

Nijntje, честита ви розова новина, знам, че това искахте и много се радвам, че ще се сбъдне желанието ви. Hug

Ние сме новодомци близо седмица, но Калина не ме оставя спокойно да пиша, всичко й е ново и иска всичко да пипне, да отвори, да се покатери... Tired не мога да я оставя и секунда без надзор, по-зле е от прохождащо бебе. Надявам се, че постепенно ще свикне и ще се укроти.
Тя получи обещаната пързалка /прави ни луди, катерейки се по стълбичките, но поне изразходва енергия/, многофункционално бебе /бърбори, пие, плаче и т.н./ и куп други неща, но най-любимият подарък се оказа шейната. Не можем да я свалим от нея. Joy

Ох, Илитко ма, стига писа, пусни малко снимки от партито hahaha Ето и суровият материал, този път половината снимки са на Васил, аз имах много задачи и снимането беше между другото.

# 40
  • Пловдив
 Hug
Тъкмо ми стана малко празно на коледни емоции и вашето парти добре ми дойде  Mr. Green Joy
Страхото сте си изкарали и, чак малко ви завиждам Wink Нашето парти или не го организирахме както трябва или защото ние доста закъсняхме и от вратата за главата... и не ни се получи много празнично. Но поне имаме снимки Simple Smile А догодина ще има да разказваме по тях колко добре са си прекарали децата и колко мноого ги е зарадвал дядо Коледа  Mr. Green

Честит имен ден със закъснение на всички вчерашни именници   bouquet
На Илит, честито жилище!!!

а болничките... да се стягат и бързо да оздравяват, и да започнат новата година здравички  Peace

# 41
Илит, през цялото време на купона си мислех да те питам дали сте се пренесли... Честито нов дом!!!

Наистина много кратко беше, не успяхме хич да си поговорим.
Снимките ви от купона са страхотни! Благодаря! Браво на Васил - много добре се е справил.
Има компромати за една малка, но нахална ламя, която взима на децата подаръците. И има вече професионална заявка - ще става милиционерка. newsm78

# 42
Здравейте...Честита Коледа със закъснение Hug Heart Eyes  bouquet

# 43
Здравейте слънчевки,

Вчерашният купон е бил наистина чудесен и мааалко ви завиждам Blush. И като виждам, че не ви е стигнало какво ще кажете след този Коледен купон да си организираме и един новогодишен, през януари примерно? Mr. Green

Иначе аз продължавам да съм болна и това ми стопява празничното настроение. Добре, че е Петърко да ме радва - по цял ден играе билярд и е голям смях. Така е от 24ти насам Grinning. Днес пак ще ходим до другия апартамент и, ако намеря батериите или поне някое от зарядните ще пусна снимки тези дни.

Илит честито новодомство! Желаем ви да изпълните домът си с много обич и веселие  bouquet.

P0LLY след малко ще ти пратя мобилният си на лични, прати ми и ти твоят, но днес или пък утре ми го пусни като смс Praynig. Тук ще имаме нет до утре, а в другият апартамент още не е прокаран. Та да имаме връзка за да се уговорим за календарите Simple Smile.

И не на последно място ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ, с малко закъснение bouquet.

# 44
На Монки подаръците са кракомобилче, което свири ужасно силно и то все с разни сирени и странни песнички, електронна китара с много мелодии отново и дъска за рисуване, която вече е пукната, но с нея най-много играе. Даже усвоихме уменията на Калина на Илит с точките и линиите, само дето на точките, може да пробие дъската някой път Laughing
За съжаление боледуването продължава сдобихме се и с Температура и днес док се произнесе, че е ангина, но не пие АБ , пръскаме тантум-верде в гърлото(сладичко е) и коларгол и сироп флавамед.

Дано до НГ да е ОК, че с това неспане нощем сме се поизнервили вкъщи и като се събелем всички става страшно.

Илит, честит нов дом, да преживеете много трепетни моменти в мир и любов и да го напълните с дечица.

Общи условия

Активация на акаунт