Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 106
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Леле, Нуше! Дано Вики бързо да се оправи!  Praynig

# 61
Здравейте мами !
Аз съм пред пълно изкуфяване... Вчера един прекрасен ден си бях организирала само за мен. Та среща със съученици, приятели... Много приятно. Прибирам се в 3, оправям се да лягам и тъкмо лягам и Мая се буди с крясъци и едно гърчене - чудо направо. Това за втора вечер, предната беше в 12. И мазахме зъб, не беше зъб, най-вероятно коремчето, че много се гърчеше, носене до 5 и заспа. Сутринта обаче нали по принцип я местя в хола да си доспя, тази сутрин, нали си беше там я оставих, но не спря да крещи и станах в 9  Tired И от тогава само мрънка и крещи. Ако и тази нощ има гърчене утре сме на док...  Tired М/удругото от 1 седмица е нещо страшно, прави ме на луда. Само мрънка по цял ден и крещи, усещам че ще изтрещя... Като се гледат с баща и , била много спокойна и добра, като се прибера и почва едно дърпане за всичко, мрънкане  ooooh!
Илитка, какенце, догодина тържествено обещавам, че ще бъда най-хубава снежанка и спод няма да има коя съм Wink
А пък аз имам предложение за среща - ОБАЧЕ да е на априлските мами само, да се наприказваме едно хубаво, примерно или някоя събота по обед или вечер, какво ще кажете, че на мен лично ми е толкова приятно на детските сбирки да си приказваме, но мноооого малко  Blush ? Татковците да гледат дребните...
 Whistling
Нуше, дано Вики бързо се оправи Praynig  Hug

# 62
  • Чехия
Мами добро утро, за сега няма новини ни така ни така..ще чакам още малко аз съм от търпеливите.

Нуше ако се наложи давай Нурофен и на 2.5 часа..и студени чорапки на крачета, два пъти баня с хладка вода, не я оставай с тази Т. винаги има риск от гърч така че поне до 38 сваляй..гушки на Викито. Heart Eyes

tevolere, тя и на чешки знае..хаха...тези дни ще запиша на клипче..иначе е много добра вече от кирилицата поне 15 букви разпознава..види ли М и А ... или Т и А може да ги разпознае в сричка МА  и ТА ..и когато са двете в МАМА ги повтаря ...едва ли е четене но я радва да ми показва че ги знае.
Точно както Мелодия го е написала за Петко.....просто това я забавлява..

# 63
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Страчи и Теди ми прави такива номера събота - май и е дошло в повече покрай празниците на малчуганите и са се превъзбудили

# 64
Аз съм за вечерна среща без априлчетата - само да не е вторник вечер. нямам претенции за място.

# 65
  • София
Ние снощи и давахме Панадол. Днес лекарката предписа нурофен. Каза, че ако  шарката обаче тя така си протичала с 40 градуса и нищо не я е сваляло. Следобед ще пиша какво е станало с резултатите.

# 66
Нуше- Стискам палци, каквото е да е да отмине много бързо. И все пак дано са зъбките.

Stra4iatela Дано Мая се оправи бързо, миличката. Толкова е побъркващо да гледаш детенцето ти да се мъчи.

Монко е в подобно положение , от тази ангина, не знам толкола ли го боли гърлото, но през ноща, втора поред реве и пищи едно такова подлудяващо и не дава да го пипаме даже, камоли да го извадим и гушкаме. Личи си , че не му е добре на детенцето и ми е страшно мъчно. Тази нощ даже ще сме самички, без тате и не ми се мисли.

marini Не дей да страдаш , където и да си ако се застояваш дълго става скучно. Мен единствено пътуването напред-назад ме спасява от депресията и , дано скоро да мръднем на някъде, че вече съм застрашена.

# 67
Среща - нямам претенции и аз за ден и за час. Преполагам за работещите мами, ще е по-добре събота или петък  newsm78 Предлагам една сбирка примерно в нещо от рода на Уго...  Heart Eyes
Дано Мая да не прави такива номера, че утре я командироваме в Младост, да се наспим за НГ  Tired Нямам търпение, до сега никога не е била толкова лоша през деня, щях да я "извиня" ако я болеше нещо, но просто мрънка и крещи, няма угодия... ooooh!

# 68
  • гр.Варна
запис и отмен в новата тема Hug

# 69
Нуши,как е Вики днес?Дано да не е нещо сериозно! Hug

Страчи,и ние сме нещо подобно,но без вечерните излияния.През деня,когато го оставям на баба му е най-послушното дете.Играе си,подрежда си къщички,появя ли се аз-постянно ме дърпа,иска да го вземам. ooooh!
Да не би Мая да хапва нещо различно от обикновено през деня?Или по-тежка храна вечер и да и е тежко?Нещо като боб,царевични пръцичи..

# 70
Нищо различно не е яла тия дни, даже напротив, напоследък е само на солети, нейното мляко, кис. мляко, бисквити, хляб и сирене. С това се изчерпва менюто и  Confused Не знам от какво е, но дано тази вечер нямаме проблеми, че ходенето по доктори в нашата държава е поредния абсурд #2gunfire

# 71
  • Beyond the Frontiers
Нуше и аз ви стискам палци и дано да е по-малкото зло!

Много сте лоши, сега и среща в УГО - любимата ми пицария - пък мен пак ме няма. Crazy
Ако е след Нова година /5-6-7 януари и аз ще се включа.
Напук на предните ми писания за гледането на дете и аз съм се отдала на излизания - ама тука има баб и дядо да го гледат Rolling Eyes
Страчи и Борис е крив, но освен другото сега не ходи на ясла, т.е. има някакво обяснение. Днес го заведох на един клуб, че вече не се трае. Научил се е да си пази играчките и определено не се дава току така. Rolling Eyes
Мегън, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 14:10 от elku - elena

# 72
Мегън, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и много щастлива с прекрасните си мъже!
450, казвай бързо как е днес Вики? Тази висока Т би ме накарала да откача! Hug
Pepetia, а при вас как е положението? Hug
Страчка, може би е била превъзбудена малката! А вечер в колко ляга? Ако пробвате малко по-късно да я слагате, за да й се приспи хубаво? Аз не съм най-подходящия човек да давам съвети за добър сън, но поне мога да повтарям каквото съм прочела! Wink
Све, много съжалявам, че не можахте да дойдете, но се надявам наистина да ни посетите тук и да има повече време, за да се поразходим! Ти започваш собствен бизнес ли? А пък колко се надявам наистина догодина да се приберем, защото сега подметнаха, че може да продължат договора на мъжа ми още една година и тогава вече не знам какво ще правя! Cry
Ламичке, впечталенията ми от страната са смесени. Веднъж вече писах: колкото по-близо до БГ, толкова са по-зле; нагоре, към Унгария, просто е друга държава - език, градове, села, хора...всичко е различно! Ако се посети тази част на Румъния, спокойно може да се каже, че са по-добре от нас, но тук, около Букурещ, никак не е по-добре! Надявам се да успеем да се поразходим и в западната част, за да видя там как е! А Констанца е пълен ужас - БГ курорт от 70те-80те! Засега толкова - като се поразходим още, ще попълня картинката!
Да, бе, Ели, гледай ги какви са? Срещи по ергенски ще си правят!  Close Веднъж да се прибера, няма да се отървете от мен! Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно! Hug

# 73
На коледа бяхме на гости на братовчед на Аля и днес обаче ми звъннаха да ми кажат, че детенцето е болно от едра шарка.А аз въобще не знам какво се прави....сега какво трябва просто да чакам две седмици за да видя да ли ще се разболеем ли?Защото аз съм карала само варицела.За Александра не ме е страх , защото знам, че е по-добре сего да ги изкара шарките, но за мен съм много притеснена.Варицелата я карах изключително тежко с антибиотици,искаха в болница да ме вкарват ама аз н дадох.Цялата бях в хиляди пъпки, само по лицето имах към 200/без да преувеличавам/
 Sad

# 74
  • Варна
Здравейте момичета,

450 стискам палци бързо да се оправите.

А това за кривотиите, много ми е познато. От два дни и моите хлапета са доста криви и не знам защо. Явно нещо много им доскуча. На вън е студено, почти никъде не излизаме и ги хвана секлета. А да не ви разправям пък вчера как се скараха  ooooh! Стигна се чак до там да прибера играчката за която се караха, че то не бяха писъци, ревове... ужас ви казвам. Явно на баткото такава голяма ваканция не му понася.

Варненки, приготвихте ли си прословутите документи за яслата? Аз днес приключих, вече всичко ми е готово, остана само да стискаме палци да ни приемат.

emily_ska едрата шарка е точно варицела. Нищо не правиш, просто чакаш да видиш дали сте се заразили или не. Ако детето е нямало пъпки със секрет когато сте били заедно е малко вероятно да сте я пипнали.

Общи условия

Активация на акаунт