Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 120
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ние също сме навън в снега и вчера и днес. Влизаме с рев. Търпи ръкавици, шалове, всичко - само да сме навън. Даже в началото не искаше да се вози на шейната, защото така не може да стъпва на снега и да рови с крачетата. Буташе я отзад, но после се нави и да се качи. Взема сняг с ръката, кара ни да клякаме и да ни цели по гърба.

# 211
Поли,като отида там какво казвам? Малко ми е сложно, но ще се постарая възможно най-бързо да дойда да си го взема.

# 212
ДНЕС Е БОГОЯВЛЕНИЕ. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
Smooth - Страхотна ваканция, а снимките ти са идеално доказателство за това.
Ето декемврийски фотоси и от нас.
http://beloslava07.multiply.com/photos/album/26/26

# 213
Честит имен ден, на всички празнуващи ! Нека името ви носи, здраве и късмет !   bouquet
Относно държавата Абсурдия... наистина много наболяла тема и честно да си призная пред мен стои постоянно светнала лампа на тема заминаване и ако ми изникне възможност няма да се замисля.  #Cussing out Всеки Божи ден се сблъскваме само с абсурди... има дни, в които ми идва веднага да хвана пътя, едва ли не сме виновни, че живеем и раждаме деца в тази държава.  #Cussing out Който може да се спасява, аз светлина не виждам.  Close

# 214
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ
Днес моите родители има годишнина от сватбата - 35 години

# 215
Честит имен ден и от нас!!!
На работа съм вече, затрупана със задачи и наистина не зная от къде да подхвана...

А някой ми пусна линк за фейсбук и направо полудявам... съвсем не ми остава време нито за тук, нито за там newsm78

Целувам ви и ви прегръщам! Ще ви чета по-късно!

На мен пък ми се остава тук, искам да живея в родината, но всичката простотия, която ни заобикаля, започна и на мен да ми натежава...

# 216
Ето на това му се казва съвместно съжителство!Да са живи и здрави и още поне толкова да изкарат заедно.И моите родители  са някъде към 30г.

# 217
ДейзиГ, честито на родителите ти. Още поне толкова да преживеят щастливо заедно!

А на всички именници - да ви е здраво името!

Ние току-що влизаме и пак с рев Confused

# 218
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Дейзи Г, да са щастливи заедно още дълги години!
И моите родители тази година правят 35г. Това каква сватба беше? Трябва да се подготвя с подходящи подаръци! Laughing
По темата абсурдна държава - сега живея в подобна и от тази гледна точка, не бих приела предложение за работа в чужбина на всяка цена! На мен също ми се живее в България! С удоволствие бих пътувала няколко пъти годишно, но си мисля, че винаги бих се връщала!
При нас пък няма никакъв сняг! Само сух студ и с малкия не сме излизали от 3 дни! Може би днес ще се престрашим за малко, но поне да имаше сняг, за да е по-приятно!

# 219
Честито Богоявление, а  на именниците много здраве и сполука!

Деси, честито на мама и тати! Нека се обичат и се врекат във вечна любов отново днес!

Ей, болна тема сте захванали. И аз съм сред силно негодуващите срещу родните абсурди и когато съм най-вбесена гледам веднага да го туширам с нещо прекрасно и простичко, като любуването към природата например.
Има неща, недосегаеми от човешката "българска ръка", които ме карат да обичам да живея в тази хубава родина. Като например посрещането на НГ. Бяхме из дълбините на вълшебните Родопи в с.Смилян. За мен беше идеалното посрещане. Радвам се , че не се напих, тъй като бях сред тумба яко пиещи и веселящи се родопчани./ а и пияна кърмачка не върви  Joy/
А и така нямаше да мога  да посрещна новогодишната зора, която точно тази година беше прекрасна.
Гозбите бяха само родопски, чевермето топлеше телата  и душите, въобще класика....!
С моя мъж решихме точно в полунощ да се почерпим с новогодишен интимен момент, тъй като на Коледа не бяхме заедно и бяхме позакопняли един друг. Та затова изпуснахме зарята и новогодишната баница. Но на сутринта двете парченца ни чакаха в тавичката. На Марто му се падна късметът " дъжд от пари да го завали през новата година". И така и стана. Оказа се, че нямаме и една стотинка, тъй като дебитната му карта изтича на 01,01. Добри хора ни помогнаха с пари-сестра ми да се приберем до Варна, а баща му да си напазаруваме. После тези мили хора отказаха да им ги върнем, така че ето ти дъжд от пари. Joy

Хайде повече усмивки на лицата през тая година, всички болнички да стават на крака и да излизат на снега. Ето малко добро настроение от нашите новогодишни снимки:

http://radomira.multiply.com/photos/album/84#1

# 220
  • Beyond the Frontiers
smooth, големи красоти.  Hug

# 221
Привет и от нас  Hug

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Много здраве и късмет!
Честита принцеса Мануела на мама Анишка! Да расте здрава, умна и красива! На мама - бързо възстановяване!
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet
Дейзи, честито на майка ти и баща ти!
Честито на всички новодомци!

И при нас са минусови температури, но няма сняг.
Заради дългия срок на чакане за яслите тук се подава заявление, когато се видят двете чертички. Според мен е абсурдно родителите да висят посред нощ на опашка, само за да получат едно номерче....

# 222
Въобще и варианти с частни  ясли където да давам по 500 лева, тя да не ходи защото е болна,същевременно и аз да не мога да ходя на работа обезмислят всичко....вместо да се чудя сега къде да я запиша предпочитам да се чудя къде да заминем. #Cussing out

Еми, това е хубавото на варненската частна ясла, че ти приспадат от сумата , ако детето отсъства. Месечната такса + храната е 420лв, което не е много на фона на софийските, които почват от 500-600 лв и дори над 1000 лв, и то без храна. Поне така съм чувала.

# 223
Ето ни и нас....

За много години  Heart Eyes !

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Много късмет да им носят имената!
Мегън, ЧРД на голеееми патерици, всичко най-най-хубаво!
Честити именни дни пак на големи патерици, на Васил на Све , ВАсилена на Пепена и на татко Илит, племенника на Лина, Васко на Пролет!

Честито Анишка, жива и здрава да ви е Мануела, много, много щастие и мигове изпълнени с красота и радост на 4ма ви! Ей, ама какаъв Новогодишен подарък, специална е бебанка!

Дейзи, поне още 35 години да са щастливи заедно!

Смут, найстина мн. хубаво сте си изкарали.

Стискам палци на всички за яслите. Голям ужас е, като ви чета.

Радвам се, че повечето болнички са оздравели и вече се радват на новата година, другите, да се оправят бързо! КАти, на адаша много му дойде, дано скоро свършат и вашите ходения по лекари!

Вчера по живо по здраво сме си пак в Дания. Много е хубаво с роднини и приятели да посрещаш празниците, и изобщо всичко важно в живота. И двамата дребоси за 2 седмици натрупаха ужасно много хубави впечатления, Борис вече не спира да говори, още само по една дума, рядко 2 заедно, махнахме памперса, нощем от 10 дена е сух, но през деня, понякога,от вълнение и заиграване има инциденти както на Коледното парти. Проблема е акането, защото още явно не може да усети точно кога трябва да си каже, и вече е свършил работата, и си казва след това. ТА това е 50 на 50,  на тоалетна дъска е от лятото. Бибата и тя е в миналото.

Подхванатата тема за родината и чужбината и на мен ми е болна. Затова и вече сме 6 години тук, а аз още не знам искам или не искам да останем. Имаме още 4 години да го решим, докато дойде времето на Борис да тръгне на училище. За сега натежава факта, че работим това което ни е на сърцето и с удоволствие. В София няма да имаме тази възможност, защото с 2 треньорски ли учителски заплати деца не се гледат. Обичам си я БГ, но нелепостите са безобразно  много. примери много. Ето и един абсурден, че един виден Бг спортен журналист минава на червено , от крайна дясна лента, да завие на ляво, с двете си деца в колата, и сигурно си мисли, че като е джип, това би опазило и него и децата му, ако другите не го пазят.

Стига толкова от мен, целувки на всички,после пак

# 224
  • Beyond the Frontiers
smooth, не е точно така. Нашата ясла е 230 лв - направо е евтина, пари при отсъствие не се връщат. Средно цените почват от 350 лв - ако детето още е на адаптирано мляко, родителят му го носи.

Общи условия

Активация на акаунт