Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 103
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, IVALEX! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ОБАЯТЕЛНА И ЗАРЕЖДАЩА С ПОЗИТИВИЗЪМ! ДАНО СКОРО СЕ СБЪДНЕ ГОЛЯМАТА ТИ МЕЧТА! И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!
РосиТа, желая ти Ванката да е добро и усмихнато дете! Hug
Така ми се иска да заведа и моето маймунче на хомеопат! Това ми е последната надежда - да се повлие и той от някое от сиропчетата, защото хаповете не действат! Ще трябва да проуча в Русе как стои въпросът с хомеопатите - не може да няма някой добър!

# 241
Catty m-къде се намира твоята хомеопатка,и от кога ходиш при нея-смисъл доволна ли си,и има ли ефект?

# 242
  • Попово
Честит имен ден на всички именници  Hug
ivalex,  newsm59

# 243
Catty m-къде се намира твоята хомеопатка,и от кога ходиш при нея-смисъл доволна ли си,и има ли ефект?
Ivalex-честит двоен празник-с Теди ти желаем много здраве,щастие,любов,късмет и сили да продължиш да се бориш!Весело изкарване!

# 244

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ИВЕ! НАЙ-СЪРДЕЧНО ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ И ТОПЛИНА!
БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВЕСЕЛИЕ В ИГРИТЕ ЖЕЛАЯ И НА ВАНКАТА НА РОСИТА!

# 245
  • гр.Варна
Честито на всички именници!
Иве,Честит Рожден ден!Бъди здрава,все така усмихната,изпълнена с много енергия и нека много обич сгрява Вашето семейство!!

# 246
Иве, честит рожден ден ! Пожелавам ти здраве, късмет, любов, сбъднати мечти и много деца !  Hug

Честит имен ден на всички именници, нека името им носи само полжителни емоции !

# 247
  • София

В 8 Поликлиника в Надежда 1. От ноември ходим. Веднъж му помогна, но не беше нещо сериозно болен. Мен обаче ме  излекува с хомеопатично лекарство от гнойна ангина. Та пак давам шанс сега, въпреки че ми е много трудно да вярвам 100 % и да си пречупя мисленето.

Иве, честит рожден ден и от мен. Много здраве, щастие и обич в семейството   bouquet

Честит имен ден на всички именици днес!

# 248
Иве честити рожден и имен ден   bouquet Да си жива и здрава и ти и вскичките ти близки, много любов и разбирателство ти пожелавам.
Какъв ден а 2 в 1. Предполагам деня на Ивалекс е много , двайно по-специален.

Аз имам двама именници днес, Йоана и съпругът ми Иван, и ми е двойно по приповдигнато и празнично от сутринта, даже тук в офиса съм отрупала една маса с почерпки и хич и не ми се работи  Laughing

# 249
  • Beyond the Frontiers
Честит рожден ден и имен ден, Ивалекс!
Честито на всички празнуващи!

# 250
Иве, честит да ти е днешния ден! Продължавай да бъдеш себе си със своята емоционалност и положителна енергия! Нека се случат всичките ти мечти! Бъди щастлива!!!

Честито и на всички именници! Да са живи имената ви!

# 251
  • Пловдив
Иве, много щастие ти пожелавам и много здраве и за теб и за семейството ти!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q  Mr. Green

И... Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес, а и тези от вчера, които не успях да поздравя  Hug  bouquet

# 252
Ivalex, честит празник и от нас!

Честит Иванов ден!

# 253
  • Варна
ivalex, Честит рожден ден!!!

Росита, Честито ти именник!!!

Честито и на вчерашните именици!

Всички да са живи и здрави и винаги много усмихнати!

# 254
  • Чехия
Момичета мили, благодаря ви страхотните пожелания...  bouquet  bouquet толкова сте мили.

Сладко и на екс до дъно, живи и здрави да сте ... пожелавам и всички Ивановци..

Росита на Ванката много, много гушки и пълен кош подаръчета днес..

Цяла сутрин бях с Верето, избирахме подаръци на едно три дневно бебенце на една мила съседка..
После отидохме до един детски център... там ходим на танци манци и днеска бяхме на рисуване за мъничета.
Естествено имаше и много игри, и получих най-милият подарък да видя светулчицата щастлива и със зачервени бузки от смях.
А като се върнах мъжлето беше сложил антената и от преди час имаме БГ ТВ..

bouquet Нека деня ви също така вълнуващ както моя.  bouquet

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:54 от ivalex

Общи условия

Активация на акаунт