Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 107
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Честито на всички именници празнуващи днес!

Честит рожден ден, Ивке!

# 256
Честит рожден ден ,мила Ваня!Бъди здрава,радвай се на прекрасните усмивки на Верчето и на много любов!

Честито на вчерашните и днешните именници!Нека късметът ви следва във всичко!
Връщам се да разглеждам снимките. Hug

# 257
Ива ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! КАКВОТО ТИ Е НА СЪРЦЕТО ТОВА ДА ТИ Е В РЪЦЕТЕ, НО ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ПРЕДИ ДА НАВЪРШИШ 30 ВЕРЕТО ДА Е КАКА, ИЛИ БЪДЕЩА ТАКАВА  Hug !  http://vbox7.com/play:a9cb13e1

Късмет да носят имената на именниците днес! Росита, жив и здрав да ви е Ванко и само да ви радва

Този ден християнската църква отрежда на най-великия от пророците, който ревностно проповядва идването на Христос сред хората - на Йоан Кръстител или Предтеча. Светецът се почита като покровител на кумството и побратимството. На Ивановден продължават обичаите и обредите, свързани с вярата в чудодейната здравеносна сила на водата. Къпят се булките и младоженците, които са се оженили през тази зима до Ивановден; къпят се всички именници; къпят се годените моми и ергени. На Ивановден на обед младоженците отиват на гости в дома на своите кумове и им носят кравай, млин, ракия и вино. Кумовете ги канят на тържествена трапеза. Младите гостуват и на девера.

# 258
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС

# 259
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК, ИВЕ! Нека мечтите ти се сбъднат   bouquet

Да са живи и здрави Йоана на пепа-к и Ванката на Росита! Честито и на именниците под прикритие!

# 260
  • София
Честит празник, Иве! Много, много поводи да се чустваш прекрасно както днес ти желая!  bouquet

Да се славят имената и на всички именяци от днес и вчера!

И още веднъж благодаря на Страчи и Поли за календара - страхотен е!  bouquet

Мимозка от вчера е със сълзящо и зачервено оченце... Днес и Т вдигна, само се гуши и иска да се кърми... много е жална

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН, IVALEX! 
Нека здравето, щастието, късмета и любовта не те забравят никога!

Честито и на всички именници празнуващи днес и празнували вчера! Носете със здраве имената си!

# 262
Честита Нова 2009 година и от мен! Много здраве, щастие, любов и професионални успехи на всяка една от вас! Simple Smile
Честит именен ден на всички празнуващи от вчера и днес!  bouquet
Иве, честит рожден ден!  bouquet
Нещо нещата при мен се пообъркаха. Неси на бъдни вечер се влоши и като започна с една кашлица и едни съполи Sad Естествено започнахме лечение по бабини рецепти и детето не се подобри, но поне видимо не се и влоши повече. Та в понеделник педиатърката заключи, че е бронхиолит ( на крачка от бронхоплевмонията) и сега сме на антибиотик Калцин и още 2 сиропа.  Хубаво е че детето не вдигна температура и не загуби апетит по празниците. Whistling И сега сме 3 седмици вкъщи без ясла. А аз от вчера почнах работа в БАН. Толкова се надявах да почна, а заради състоянието на Неси грам не можах да се зарадвам.  Мъжът ми си взе тази седмица болничен за да гледа детето, а другите 2 седмици ще я гледаме работейки и двамата. Нещо не ми е ясно как ще го направим, но трябва да стане. Мъжът ми работи на 3 смени, а във БАН ще ходя за по 2,3 часа понеже работата ми за момента ще е повече компютърна, може и от  вкъщи. Бабите са болни и не можем нищо да очакваме от тях. Нещо с тая ясла не са добре нещата, от много хора ( вкл. и от форума) чувам все едно и също , че лелките отваряли вратите и прозорците за да настиват децата. Направо ми се свива сърцето. От както е на ясла все си кашля и сякаш край няма...

# 263
Момичета, как е положението при вас със студа в къщи? Спряха ли наистина парното или едва се усеща? Свекърва ми каза, че при тях може да се каже, че хич го няма! Голям ужас настава, май!
Дано скоро се разберат, защото ние тук се отопляваме и готвим само на газ. Уж тръбят, че няма да има напълно спиране, но...
Ето още малко снимки от нас...нищо специално, който има свободно време да си го уплътни малко!
Рениборо, дано бързо се оправи малката! Hug
Спокойна и топла нощ! Heart Eyes

# 264
  • София
А аз от вчера почнах работа в БАН. ...
Честито!
... че лелките отваряли вратите и прозорците за да настиват децата.
това ако е вярно... без думи оставам... и малките мишчици не могат да си кажат или да се оплачат... Close
а колко информация дават децата когато са малко по-големи (в градина) - Ида от първия ден ги беше започнала госпожите със забележки кое как се прави Mr. Green

# 265
при нас е голям апартамента и от няколко години спряхме парното, защото и на 5 нищо не работеха радиаторите/ и ни лъжеха със сметките яко/ и сме на ток....не ме питайте, обаче, какви са ни сметките за тока.... Close
Определено топлата вода не е наред....хич не  е топла и май ще трябва и бойлери да слагаме сега.

# 266
Здравейте!
Да ви подсетя, че днес е бабин ден, празник на акушер-гинеколозите!

рениборо, честито започване на работа! Аз също работя в БАН и при нас режимът не е много строг, така че ще можеш да лавираш. Всичко зависи от прекия ти началник - дано да е гъвкав и да не ти създава проблеми.

# 267
Рениборо, честито за новата работа! Разкажи по - подробно с какво ще се занимаваш (че си нямам представа - БАН винаги ми е звучало много важно, но не знам какво всъщност правят хората там). Ламичката знам, че изнася семинари и често ходи на командировки в чужбина, но и за нея не съм съвсем наясно...

Варненки, хайде да се организираме събота - неделя на срещичка, а? Имам още няколко календара за раздаване, но започнах отново интензивно да ходя на работа ("бившата"... докато приключа счетоводно годината) и няма да смогна през работната седмица да Ви ги доставя. Мога да дойда към Владиславово в неделя, ако не Ви е късно. Ако и на Клер й е удобно, нека си направим една кафе - среща някъде в квартала?

# 268
reniboro и ние бяхме по абсолютно същия начин като вас.  И още сме си така. Изкарахме и ние бронхиолит – с Клацид и Вентолин се оправихме. След 3 седмици в къщи, детето беше много добре, абсолютно здраво, с много добър апетит. От понеделник я дадохме на ясла – резултатът- след 3 пълни дни през нощта започна пак същата силна кашлица. Направо не мога да повярвам. А давам и имуностимуланти и Бронховаксом и витамини и какво ли не. Ако трябва да е така -3 дни ясла, 3 седмици вкъщи, просто не знам. Ние нямаме баби и положението е сериозно. А аз от пролетта ходя на работа, и не мога много да отсъствам. Не знам дали им отварят прозорците, чесно казано не ми се вярва, защото вчера ни убеждаваха да не се притесняваме за топлото, а да си водим децата, защото в стаята е топло. Т.е. ако искаха да ни няма си мисля, че щяха да кажат обратното. Но все пак и затова не съм сигурна. Както и да е. В резултат на боледуванията решихме да сменим яслата. От понеделник сме в друга, ако и там е така просто не знам. Лекарката каза при най-малкия симптом да я оставяме в къщи и може би в случая е права. Ако  успеем да я задържим без усложнения значи това е варианта.

# 269
Здравейте

тия дни не ми се пише, че само проблеми ! Даная е много крива, вдига температура , а друго и няма , водихме я на доктор каза че нищо и няма нито гърло, но вече незнам с тия докори, племеницата ни я прияха в болница снощи, с повръщане и растройство и се обезводни миличкото, защото не взимат мерки на време докторите и .., и днес сутринта в болницата видяли че има и ангина, ужас ! Така се притеснявам за нея, а и Дани може да не е добре, знам ли вече с тия доктори ! Зъби ли е какво незнам, венците и ужасни и постоянно ходи с биберона , плаче вечер, върти се , гори ! Ужас

Дано се оправят болните дечица !

Све - така съжалявам, но сега просто няма да мога, не се притеснявай за календарите има време, само да сме добре !

Общи условия

Активация на акаунт