Честит рожден ден, Ивке!
! http://vbox7.com/play:a9cb13e1 

Естествено започнахме лечение по бабини рецепти и детето не се подобри, но поне видимо не се и влоши повече. Та в понеделник педиатърката заключи, че е бронхиолит ( на крачка от бронхоплевмонията) и сега сме на антибиотик Калцин и още 2 сиропа. Хубаво е че детето не вдигна температура и не загуби апетит по празниците.
И сега сме 3 седмици вкъщи без ясла. А аз от вчера почнах работа в БАН. Толкова се надявах да почна, а заради състоянието на Неси грам не можах да се зарадвам. Мъжът ми си взе тази седмица болничен за да гледа детето, а другите 2 седмици ще я гледаме работейки и двамата. Нещо не ми е ясно как ще го направим, но трябва да стане. Мъжът ми работи на 3 смени, а във БАН ще ходя за по 2,3 часа понеже работата ми за момента ще е повече компютърна, може и от вкъщи. Бабите са болни и не можем нищо да очакваме от тях. Нещо с тая ясла не са добре нещата, от много хора ( вкл. и от форума) чувам все едно и също , че лелките отваряли вратите и прозорците за да настиват децата. Направо ми се свива сърцето. От както е на ясла все си кашля и сякаш край няма...