Тайната на дългата и здрава коса - 53

• 35 675
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Инат, инат, мис Арк, ама снощи на температура 6 градуса маска си правех, облещих се от студ в мизерната ми квартира и днеска съм на път да простина.  Rolling Eyes
Сусамовото масло на мене ми се отразяваше  добре, в комбинация с всички останали. В момента обаче нямам от него, мисля да си вземам пак стимулант, тъй като масла си имам няколко.
Видях тука едни бидони с маски и питахте дали са хубави. В нашия махленски фризьорски салон има такава и фризьорката казва, че никой не се бил оплакал, ама пусто - тя от икономия я е взела, знам я...
И само още нещо - установих, че жълтъка не ми понася, който се оплаква от прекомерно омазняване на косата, нека да го махне от маската поне веднъж. При мене от това е било явно. newsm78

# 241
Ооо, аз говоря за инат, отнасящ се до постоянството. Но обстоятелствата, които вместо постоянство водят до настинка, не са за подценяване.
Как 6 градуса? Не се ли отопляваш с нещо? Rolling Eyes А няма ли кой да те топли? Flutter  Извинете ме, но в този час нощта е още млада... Crazy
Да, жълтъка изсушава и води косата до омазняване за компенсиране.
За бидоните съм съгласна. Това ме спира. "Евтиното излиза по-скъпо". Ако някой ги пробва тези маски- да казва без бой! Crazy

# 242
Честита Нова година, момичета! (макар и със закъснение, моля за вашето извинениеMr. Green Желая на всички здраве, любов и приказни коси! Ако не ви стигне прибавям и много пари  Wink (не за друго, а за да има с какво да купувате глезотийки за приказните коси)

Досега изчетох де що бях пропуснала  Crazy

Icyangel, да, косата ми е с естествен цвят. Аз го наричам пепелно рус към тъмно рус.  Whistling

За тази маша (двурога) и аз не бях чувала, но ми изглежда доста добра. На мен вълничките, които прави много ми отиват. Освен че ми създават любимия обем, много освежават лицето ми  Flutter

Мис арк, да не си посмяла да се подстрижеш!  #2gunfire  Косата ти е страхотна - по-добре се напий, но преди това изхвърли всичко, дето реже у вас  Wink

Аз скоро трябва да подстригвам връхчета, защото ужааасно са цъфнали. Пак ще се ходи на "египетска"  Laughing Също така трябва да си накупя малко масълца и тривито го няма. Изобщо - период на зареждане се очертава. Ползвам и ампулите на Ревалид - хубави са.
Някой скоро беше питал за ампули  Rolling Eyes Препоръчвам Ревалид!  Peace

Друго, което исках да ви попитам е, какви термо продукти използвате за защита на косата, примерно преди употреба на преса, маша и т.н.? Събирам мнения, за да се насоча към нещичко.

# 243
Ето в тази тема може да има нещо. Аз също ще я чета/за обща култура, не че ще ползвам преса/: Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359584.0

# 244
Мис Арк 14.02 за теб какъв празник е?
Това е моя РД, който аз много мразя ,защото съвпада със Св.Валентин и никой не ми обръща внимание/ в заведенията е пълно...... Sick Mr. Green
и на мен ми е студено,скучно,...elizabeth18 ,ама много студено

Евтиното ,не винаги не е качествено, има едни маски в Метро в една голяма кутия около 500гр./4-5лв./,бяла с оранжева капачка с кокос . Много са качествени. Миосотис също !!!

Кажете ми хубава  ли е тази прическа,много съм се навила?!Формата на лицето ми е почти същата!
 http://bp0.blogger.com/_TSrjIzau_10/R29kUUnqklI/AAAAAAAAABk/B7Q3 … Jessica-07-4z.jpg

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 10:46 от *Си*си*

# 245
За мен е празник на любовта към виното! Mr. Green
Шегувам се. Празнувам Трифон Зарезан.
Католически празници не празнувам.
Иначе легендата я харесвам.
Относно другото- малкият ми син е роден на 8.12 и е почти невъзможно на този ден да намерим място за подобаващо празнуване. Tired

Показаната прическа ми харесва, само краищата не. Не обичам да изглеждат като отсечени с брадва. Rolling Eyes

# 246
*Си*си*, на мен също ми харесва прическата. Само че се питам дали се поддържа трудно... Защото ако й падне обема и вече няма да е много хубава.
Момичета, въпросните маски по 1 кг в шарени кутии са бразилски. Както ми обясни продавачката, били почти толкова хубави както Миосотис.  Wink
Аз много се замислям дали да не си отрежа косата до над раменете... Явно на мен ме ми отива много много дълга коса... Tired Все пак ще изчакам още малко..

# 247
oblacheto hey , на мен ми изглежда лека за подръжка .Както виждам и косата и не е от най-обемните ,но седи много секси. На мен лично много ми омръзна тая дълга коса. Както казва моето Мило и всяко хубаво нещо омръзва...той много обича промените и ми се кефи, от негова страна имам подкрепа.

Мис Арк, милото ти  детенце, разбирам го.....и теб в търсене на място за вашия си празник...

# 248
Здравейте и от мен! За тази година пиша за първи път в темичката, затова искам да ви пожелая много здраве, късмет и много, много любов!
Въпреки, че напоследък не съм много редовна с тривитаминола, косичката ми става все по-хубава.  Flutter Никога не е била такава, само като направя сравнение каква беше преди да започна маската... Обаче срещнах следния проблем. Купих си Стимуланта за коса на Икаров и много време си стоеше в шкафа, докато най-накрая реших да го добавя към Маската. Дотук добре, намазах се и някъде след пет минути започна ужасно да ми щипе по главата, направо имах чувството, че ще ми изгори кожата. Едвам издържах 15-20 минути и влязох да се мия. На вас случвало ли се е подобно нещо? Нищо друго в Маската не бях променила, затова си мисля, че е от Стимуланта. Сега не смея пак да сложа, за да не стане същото.

# 249
 kiαrrα това е алергична реакция !!! Трябва да разбереш от какво е ?!

# 250
За коментираната прическа. Изключително лесна е за поддържане ако си с права или чуплива само в краищата коса. Аз съм от скоро с такава прическа, но в дългия й вариант. В смисъл надолу е много по-дълга, някъде под средата на гърба, изтънена и на остър триъгълник. Налага ми се само да изправям краищата, понеже са ми чупливи. А горе с обем или напълно пригладена, фиксирана или не, все стои много добре. Харесвам се много, което не е типично за мен /придирчива Дева/. И аз исках да ударя една черта над раменете, но не ми стиска, като знам как преживях миналата година едно неуспешно драстично скъсяване. Ще ти трябват хубав балсам, преса /по-лесно и бързо изправя от сешоар и четка/, кристали или нещо подобно, което помага косата да бъде гладка и лъскава. Успех!

# 251
kiαrrα това е алергична реакция !!! Трябва да разбереш от какво е ?!

Да, може би е така! Сега ще прочета освен бадемово масло какво друго съдържа Стимуланта, защото отделно си слагам бадемово масло в Маската и нямам проблем с него. Значи е от нещо друго.  Confused

Между другото, и на мен много ми харесва прическата, която си показала, едва ли е трудна за поддържане. Аз съм била с подобна прическа и само след измиване трябваше малко по-старателно да я изсуша с четка и сешоар, за да направя обема в горната част, но мисля, че зависи от косата. При мен с каквато и прическа да съм, ако не се изсуша така, изглеждам наистина ужасно (да се присъединя към придирчивите Деви, тъй като и аз съм такава  Mr. Green). Може би при теб и без такова сушене ще застава добре. Така че давай смело!

# 252
Благодаря ви kiαrrα  и letsgo ! Хубаво е да чуеш и друго  мнение!  bouquet

# 253

Аз много се замислям дали да не си отрежа косата до над раменете... Явно на мен ме ми отива много много дълга коса... Tired Все пак ще изчакам още малко..

Защо реши, че не ти отива? Thinking

Си-си, надявам се не се сърдиш за мнението ми за прическата. Просто споделих за краищата. Но като цяло ми харесва, да.

# 254
Момичета, като заговорихме за прически и аз вече се чудя каква прическа всъщност ми отива най-много и не мога да намеря отговор на този въпрос. Досега си разглеждах сегашни и стари снимки и правя сравнения, но вече наистина незнам. Уж мислех, че с бретон например не ми отива и затова сега го пускам, но може би защото не е филиран, стои някак странно. Гледам стари снимки, където бретона ми е по-къс и започвам да мисля, че повече ми отива. Преди бях и с много етажи и това много ме дразнеше, затова най-късия пласт го пускам вече повече от половин година, а подстригвам само най-дългата част, за да поизравни малко, но незнам дали постъпвам много правилно. Моля ви за една странична оценка. Сега ще ви покажа снимка от лятото, там освен че съм с друга прическа, съм и с друг цвят на косата, затова изглеждам много различно, но държа да чуя мнение за прическата.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6506307

А тук съм преди няколко дни, със странния бретон  Confused
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81191&pid=9839071

Според вас как ми отива повече и трябва ли да направя друга промяна, за да изглеждам по-човешки.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт