Тайната на дългата и здрава коса - 53

• 35 647
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
Днес попаднах на нещо ново за красива коса - http://vitaslim.bg/beauty-produkti-za-kosa-za-koja-i-za-nokti.html но ми се вижда скъпичко  newsm78

И на мен.  Rolling Eyes

Торнадото катрин, прекрасни очи имаш! Heart Eyes

За Виалитона не отговарям, понеже никога не съм ползвала. Rolling Eyes

Самозалепващи ролки ползвах преди време, не са ме скубали. Но не стояха сами а ги задържах с фиби. Колкото е по- дълъг кичурът, който  се навие на тях, толкова повече се скриват бодличките им и косата няма къде да се захване. Та затова за много дълга коса- с фибички.

Ползвала съм и от тези, които се усукват/дето са с тел вътре/. От тях също съм доволна. Както и от термичните- при тях са ми доста нетрайни прическите обаче.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 16:51 от ♥ мис арк ♥

# 31
Ето с такива фибички си закрепвам косата за ролката аз.  Mr. Green

# 32
Да, и аз имах предвид тези фиби. И за френски кок стават. Mr. Green

# 33
  • в.преслав
Не ми се зализва косата.Наистина сутринта като стана ако ме видите може да ви леят куршум,но си я оправям и е готова.Пък и лакът на Вела е от този дето е обем и на вторият ден.Сега ще си купя и спреят,защото като гледам придават наистина идеален обем.Преди ми се омазняваше косата още на другият ден,но след тази маска,след кокосчето и изрусяването това нещо се оправи.В повечето случаи я мия през ден,защото ми се умирисва косата от цигарите,но наистина по начинът по който ви описах ми се запазва обемът.А ако искам да е още по траен от време на време си правя вафлички в корена и готово.
Лакът на Вела го пръскам леко и от голямо разстояние,да не се наплъсти много.

# 34
Торнадото Катрин, това с обема, което си правиш ми стана интересно. На мен това ми е болната тема. Искам да те питам, като си впръскваш спрея или лака на косата, решиш ли я после по някое време на деня или не я пипаш изобщо. Защото аз знам, че тези продукти втвърдяват косъма, леко го сплъстяват и е трудно ресането, ако има такива ентусиасти  Rolling Eyes

...и наистина имаш хубави очи  Flutter

Мис арк, искам да те питам - ти си ползвала ампулите на Ревалид. В началото всеки ден ли втриваше в корените?
Аз къпах днес косата си и втрих от една ампулка в корените на леко подсушена коса. Остана малко и се чудя дали утре да не втрия и останалото количество?!  Rolling Eyes

# 35
Не всеки ден, а през ден. Редувах ги с други ампули, каквито имах под ръка.
Но не мисля, че ще ти навреди, ако сложиш и утре. Само да не ти стане на клечки. Все пак се напластява, пък и праха от днес и той е там, в корените вече. Прецени си.

# 36
Мис арк, какво означава фр кок? Доста често го споменаваш, явно ти харесва. При фризьор ли се ходи, за да го направиш, или може и в дом условия след мн тренинг Rolling Eyes Thinking

# 37
Мис арк -   bouquet Ще помисля утре на момента. Може да втрия малко и да разреша веднага след това. И без това я къпя на три дена, така че ако измени на хубавия си вид, ще я направя на кок и готово.

Шушулче, и аз често си правя един кок, който винаги досега който го види казва или, че излизам от фризьор, или че съм си играла 2 часа. А всъщност си го правя за 10-ина минутки, а понякога и за по-малко. Хващам си косата като за опашка и я усуквам така, все едно ще я хващам с щипка. Извитата част разтварям и закопчавам с шнола. Пръскам достатъчно лак и косата се фиксира в този вид. Стои много красиво отзад... ако намеря такава снимка ще кача тук, но истината е, че май си е моя приумица въпосната прическа?! Ще се снимам, когато съм пак така и ще ви покажа.  Peace
(че май обяснението ми е малко объркващо  Crazy)

# 38
Не разбрах за извитата част и шнолата, нали не тр да се вижда тя? И рунтавата част какво я правиш? На коса до кръста как се прави?

# 39
Анелия 85,не разресвам косата в корена,защото тази мисия е невъзможна независимо,че слагам малко количество лак за коса.Разресвам само по дължина.В корена оправям само с ръце,или пък топирам лекичко и слагам диадема или фиба(хем за разнообразие,хем да ми се види Ботевското чело Mr. Green).Така хем си правя бърза прическа за десет минути,хем пък създавам заблудата в околните,че имам гъста коса и току що съм излязла от фризьор.
     Все пак ти имаш доста  по-дълга коса от моята,а и аз съм оформена на пластове.
    След час отивам на фрез.Имам нужда от боядисване и вземане на връхчетата(пък и нали казват-нова прическа,нов акъл). Laughing

# 40
Не разбрах за извитата част и шнолата, нали не тр да се вижда тя? И рунтавата част какво я правиш? На коса до кръста как се прави?

На коса до кръста трудно ще се получи тази прическа, понеже няма къде да се подвие косата, която не е усукана. Имах линк към страхотна прическа с кок за много дълга коса, но не го намирам... Ще потърся пак.

Анелия го е обяснила добре. Аз докато усуквам захващам усуканото с черни фиби/като от горната снимка/, когато стигна почти върха на главата подпъхвам оставащата коса под усуканата и пак захващам с фиби. Така ми отпада шнолата. Или ползвам две пръчици/като китайски едни такива/. Ако намеря снимка на такъв кок ще покажа.

Ето:

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 11:10 от ♥ мис арк ♥

# 41
мис арк, този, който си показала не се ли води кок банан? Поне аз така го знам. Thinking Пък може и френски да се води, знам ли го и аз.  Joy

Аз пък намерих ето този кок. Този е за дълга коса и е прекрасен  Heart Eyes: http://images.totalbeauty.com/content/photos/p_bridal_hair_p01_01.jpg

Ето още: Опа

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 11:10 от anastangelche

# 42
Да, често се среща и под това име. Но аз си го знам френски кок. Hug

А този, който ти си показала наистина е страхотен!

Ето и линка, който търсех за прическа с много дълга коса:
http://www.youtube.com/watch?v=ElSCHnzYtM8&feature=related

Аз опитах с едно превъртане /дамата прави две/  и стана също много добре.

# 43
Ухааа, каква коса.  Shocked

Сега като се поразрових вярно, че кок банан и френски кок било едно и също нещо. Вече ще знам. Blush И аз правя такъв кок, но тъй като косата ми е по- къса и оставям крайчетата да стърчат над шнолата.  Mr. Green

Френски  Mr. Green
Разрових се и намерих много красиви неща.  Mr. Green
Красота

# 44
Страхотни идеи! Hug
Ще режа коса, ама друг път... Crossing Arms

Между другото, търсих в MALL-а такава джунджурия, дето се хваща косата и после се завива накъдето искаш, ама нямаше. Намерих само от онези, с които се издърпва косата през готова опашка. Взех си, естествено, но продължавам да търся.

Общи условия

Активация на акаунт