Камък-дезодорант?

• 190 196
  • 583
  •   1
Отговори
# 105
Да похваля и аз продукта- днес излязох в 12 и след близо пет часа непрестанно ходене не се усеща никаква миризма, а се потя доста и обикновено се размирисвам  Embarassed Изключително съм доволна! Mr. Green

# 106
  • Пловдив
И аз доволна  Mr. Green
Сутринта в 8 се намазах и в момента 21.30 миризма няма. 

# 107
  • London, baby
Някой, ако знае да ми обясни, че нещо се обърках. В единия линк чета, че камъкът не позволявал изпотяване, а в другият- не предпазвал. Нали уж са еднакви кристалите, а само вносителите и цените различни?

# 108
Някой, ако знае да ми обясни, че нещо се обърках. В единия линк чета, че камъкът не позволявал изпотяване, а в другият- не предпазвал. Нали уж са еднакви кристалите, а само вносителите и цените различни?
Не те разбирам за кои два линка става дума  newsm78 Моля те, напиши къде си чела, че има камък, предпазващ от изпотяване, защото аз за такова нещо не знам.
А за последния въпрос мога да кажа, че не всички кристали са еднакви. Различават се най-вече по своя състав. Едните са калиеви, а другите са амониеви. Нямат много съществена разлика в действието т.е. и двата предпазват от появата на неприятна миризма.
Ценово също са сходни и разликите идват единствено поради различните опаковки и търговски надценки на фирмите, предлагащи ги на пазара.

# 109
виесманка има предвид ето този:
http://rsi-bg.blogspot.com/2008/10/blog-post_19.html

# 110
Благодаря за линка Simple Smile Да, знам за кристала на RSI, но той не спира потенето. Информацията е неточна.

# 111
И аз благодаря!

# 112

Аз ползвам такъв камък.
Изпотяване си има но неприятна миризма няма наистина Peace.
Николай а как стават доставките извън София?

# 113
Maйтап няма - действа!  Grinning Тествах го в дълъг горещ ден, яка тренировка по карате и хубав изпотяващ секс. Толкова съм доволна, че смятам тези дни да препрочета всичката информация по въпроса, и ако все още не виждам някаква потенциална вреда, да започна да го хваля и подарявам наред Simple Smile

# 114
Еййййй, "облаче, ле бяло", много образно казано!
Радвам се, че има още един наистина доволен човек. Благодаря  Hug bouquet

# 115
Цитат
смятам тези дни да препрочета всичката информация по въпроса, и ако все още не виждам някаква потенциална вреда

Сребърен облак, ще чакаме да споделиш дали си открила нещо нередно   bouquet

# 116
Malvin@, много зависи точно какъв ефект очаквате от кристала. Ако очаквате да не се потите - ще се разочаровате Simple Smile Аз съм много доволна - вчера беше страхотна жега и имах доста стресова ситуация, естествено много се изпотих, но потта изобщо, ама изобщо не миришеше. Чак до обяд ми миришеше на душ гела, с който се бях изкъпала. Разбира се, както и с всичко друго - нещата са индивидуални. Някой са страшно доволни от содата, както се коментираше по-горе, а на други включително и на мен тя изобщо не действа.
Николай, много благодаря за коректното отношение и бързата доставка Simple Smile
Принципно очакванията ми са както на всеки нормален човек, който си слага стик. Ако е необходимо, ще поясня, че слагам стик след душ сутрин, с цел да се чувствам свежа до вечерта (следващия душ). Когато си купувах кристала в магазина продавачката ми каза само суперлативи за кристала, но при условие, че се комбинира и със стика на природна основа от същата фирма. Та така, самия кристал беше 38лв, а стика малко повече! Е, питам аз, не е ли по- добре да си купя от масово продаваните дезодоранти тип рол- он за около 5лв и да съм по- доволна?
Наистина е индивидуално, но аз нямам проблем с потенето, нито съм чула нещо фрапиращо да се е случило с някой, който ползва обикновен стик!

# 117
  • София
Просто по-голямата част от стиковете остават следи, а други /като ролката с лилава капачка на Виши за двуцифрена сума/ нямат особен ефект.

# 118
Malvin@, както Николай беше пояснил на някоя от предишните страници, от кристал до кристал има голяма разлика. Вие сте си купили някакъв друг, а не този, който коментираме тук... и който няма нищо общо като цена с посочената от вас сума, нито пък трябва да се комбинира с някакъв си стик...

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 12:09 от devin

# 119
  • София
аз следя темата от началото, но вече забравих някои неща.  Rolling Eyes Въпросният камък има ли го по големите аптеки от типа Ремедиум или само чрез дистрибутора от темата се поръчва?

Общи условия

Активация на акаунт