Камък-дезодорант?

• 190 202
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
Няма го, защото повечето търговци искат да продават неща, които се ползват кратко време т.е. бързооборотни стоки. Аптека би го продавала само, за да разнообрази асортимента или, ако има по-висока цена (както се и убедихме в примера с L'Occitane - 38 лв.). За какво им е продукт, който някой клиент ще купи днес и после ще дойде пак след 1 година, че и повече? Simple Smile
Нека не забравяме, че и аптеките са търговски обекти!

# 121
В Ремедиум има такива камъни, е, явно не са от марката, която предлага Николай. На мен ми ги препоръчаха две познати, които от тази аптека са купили техните. Аз купих от Гърция естестено на друга марка, но той по нищо не се различава от тяхните.

# 122
Да, така е Simple Smile "По нищо не се различава", освен по по-високата цена.

# 123
Да, така е Simple Smile "По нищо не се различава", освен по по-високата цена.

Преди година в Ремедиум е струвал 9 лева и нещо.

# 124
А грамажа някой гледа ли? Аз мисля, че е важно и това. Нали?
Всъщност, ако говорим за преди година нашият беше 8 лева.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 20:29 от Николай Радунчев

# 125
http://www.wellbeing-uk.com/IceGuardCrystalDeodorant.aspx?jse=true този е взет от Ремедиум (камъкът е по средата), моят е този http://www.e-farmacy.gr/images/DSC01083.JPG първият в ляво, не знам каква е разликата от 100 мл и 120 грама, но според мен и според познатите ми това няма свършване и специално за този продукт грамажа не е чак толкова важен.

# 126
Лилянчо,откъде е взет този камък,под формата на стик.Същият ли е като тези,които изглеждат обикновенно

# 127
Лилянчо,откъде е взет този камък,под формата на стик.Същият ли е като тези,които изглеждат обикновенно

Същите са, еднакво действие и състав имат. Първия писах, че е взет от Ремедиум, втория от Атина.

# 128
Дано да бъда полезна: Преди малко, минавайки случайно, намерих в една аптека по ул. Нишава (срещу Фантастико, до едно фото студио се пада) такъв кристал. Марката е Bekra Mineral и струва 15лв. Изглежда е немски (не съм запозната много с различните марки).

# 129
Аз имам странен ефект след ползването на кристала...ролката ми на рексона спря да действа Sad а две години безотказно си действаше.Някой друг да е наблудавал подобно нещо?

# 130
  • София
Хммм. Единствено ролката ли пробва сега или в комбинация с кристала?

# 131
Само нея, след като бях ползвала няколко дни само кристала...

# 132
  • София
Kaкво разбираш под спря да ми действа? newsm78

# 133
Под спря да ми действа разбирам, че малко след употребата на ролката все едно не съм я ползвала въобще, докато преди от сутринта до вечерта изкарвах с едно мазане

# 134
  • София
Aми при мен няма такъв ефект. Явно си попривикнала с ролката, опитай да я смениш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт