Камък-дезодорант?

• 187 107
  • 583
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна, морето и сините вълни!
И аз да кажа - ползвах камъка в населено място с ужасен за мен климат - сухо и горещо! Още повече бях подложена на ужасен стрес - т.е потях се като прасе  Embarassed ноооо НЕ миришех!! Мирешх си на чистичко, макар потта която се лееше от мен!

Подарих камък и на баща си. След като го ползва той ме посрещна с думите "Виж, цял ден вече, а не мириша!"

Мога да кажа само че съм адски доволна! Това чудо действа!

# 151
Форумът е страхотен и много много полезен, мами!
За този дезодорант - аз от години използвм такъв, защото имам алергия към ароматизатори. И аз съм от тези, които се потят по-обилно, и мога да кажа от опит, че ефектът му е същия като на другите. Изкарва много време, няма никаква миризма, нанася се като леко го навлажня и после чакам да изсъхне. Носят ми го от Германия (няма да споменавам марка, не е нещо скъпо или супер известно), но сега като гледам няма смисъл, защото го има и тук. Не оставя НИКАКВИ следи, защото си е абе баш камъче и като се намокри остава от него върху кожата.

# 152
  • София / Виена
Записвам се да следя. Flutter

# 153
От няколко дни ползвам, купих си го от магазин Лечител обаче. Намазвам се сутрин, няма грам миризма цял ден. Пу-пу  Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Dona, от м-н "Лечител" такъв ли си взе:
http://www.deocrystal.eu/?p=begin

# 155
Моя камък го подарих на майка ми и го ползват с мъжа и, двамата са много доволни, а мъжът и е направо възхитен.

# 156
Не, в платнена торбичка е, на която пише Deodorant stone. Вътре има листовка с упътване, английско производство е.

# 157
е добре де от къде може да се купи този почти чудодеен камък, има ли разлика в камъните и каква му е цената Thinking

# 158
Здравейте, включвам се да споделя, че от петък имам такъв кристал http://www.deocrystal.eu/?p=products и съм повече от доволна.Изпробвах го последните дни с тренировки, а вчера му беше голямото тестване, един час аеробика, обилно потене, без никаква, ама наистина никаква миризма Party.Мъжа ми също е много доволен от своя кристал.
Препоръчвам кристала и благодаря на авторката на темата за информацията, че подобно нещо съществува   bouquet

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 21:17 от Tatti

# 159
Здравейте дами и господа, прочетох целия форум по темата и съм впечатлена. Наистина и аз чувам за първи път, че съществува такъв продукт. Само не разбрах Ники на кой от всичките представени модели е дистрибутор, каква е цената и как да си поръчам и аз. Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите

# 160
Здравей, Kamii2 Simple Smile
Като гост ще ти бъде трудно да разбереш това, което те интересува. Отдели няколко минутки за регистрация във форума и ще получиш цялата налична информация по въпроса.
До нови срещи!

# 161
Аз си купувам кристал от ДМ, вече ги има и в България:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/

На тяхната марка Balea е. Струва малко по-малко от 2 евро. Доколкото видях, цените на продуктите
им са даже по-ниски в България.

# 162
Ники благодаря за бързия отговор. Току що се регистрирах, но още ми е трудно да се ориентирам. Ако е възможно отговори ми по E-mail.

# 163
  • София
Благодарности и похвала за Ники!  Hug
Днес поръчах, около час по-късно камъка е вече при мен! Много съм доволна от обслужването! Нямам търпение да пробвам продукта! Mr. Green

# 164
Дайте някоя снимка на този, който се продава в dm-на няколко места попитах и ме гледаха  Shocked-ей така. Тука си имаме такъв магазин, ама не смея и там да се изложа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт