Камък-дезодорант?

• 187 185
  • 583
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Ами се струва, че се потенето намаля, но не съм сигурна.
Моите крака се потят много през последните няколко години - един час след като обуя обувки, чорапите ми на места са мокри (когато го забелязах за пъви път мислех че ботушите ми пропускат). При такова обилно потене няма как за отрицателно време да не се размиришат и обувките...
Та, ако съм цял ден с обувки, няма особено значение с какво съм се цапотила.
Камъка си го взех преди месец и по същото време за работа си взех чехли, които са затворени отпред, т.е. нося маратонки около 1-1,5 ч. на ден (докато отида и се върна от работа) и няколко дни подред просто като се прибера си миришех чорапите Mr. Green Не знам дали чорапите ми не са толкова мокри, защото не нося обнувки по цял ден или заради камъка, но и при варианта камъкVsнищо и камъкVsейвън, крака третиран с камък печели с мноооого по-лека и поносима миризма. Т.е. а ко човек има и свестни (дишащи) обувки (а не като моите за по 20 лв.) сигурно няма да има и никаква миризма.

# 286
  • В друго измерение
Мили момичета   bouquet извинете ме, че се намесвам така в темата, но реших да се посъветвам с вас  Hug
Чела съм темичката, порових се из нета за камъка и преди около месец се сдобих с камък, и аз не знам защо, като се потя нормално, но няма миризма и обикновен дезодорант ми върши работа  ooooh!
Ясно ми е, че камъкът влияе на миризмата, но някои от вас споменават, че потенето е станало малко по-обилно. След няколко ползвания на камъка съм просто ужасена какви локви имам под мишниците  Crazy Нямам блуза, потник, които да не се сдобиват с огромни мокри петна  ooooh!
Никога не съм се потила така през живота си, не е като да съм била суха, но всичко в границата на нормалното и незабележимо - досега  Sick
Та исках да попитам тези от вас, които са наясно или им се е случвало, това ще отмине ли със спирането на употребата на камъка?  Praynig Спрях да го ползвам, откакто установих, че се потя ужасно, но все още няма ефект. Пробвах със сода, няма ефект. Да, около мен не мирише, но дрехите ми не са съобразени с такива мокри петна, направо ме е срам  newsm45
Посъветвайте ме какво да правя, да отивам на лекар ли(нямам никакви други оплаквания+допреди месец и нещо всичко с изпотяването ми си беше наред), да пробвам с одорекс ли, въпреки че не съм привърженик на тоталното спиране на изпотяването, но не мога да карам така  newsm78
Направо не знам какво стана  ooooh!
Много ще съм ви благодарна за всякакви съвети, ще ми помогнете да се ориентирам накъде да се насоча   bouquet
Извинете ме, ако повтарям, всичко съм изчела, но не съм малък заплес  Blush Blush

# 287
По-добре се консултирай с лекар за възможните причини за това внезапно обилно потене.
Дезодорант не може да причини такова нещо, бил той камък или какъвто и да е друг.

# 288
  • София
 Купих си на Балеа, от ДМ - няма ефект. По принцип не се потя много, но съм алергична към талк и щеше да бъде добър вариант този кристал..

# 289
Здравейте момичета! Имам проблем, с който се опитвам да се преборя по всякакъв начин, но не става!!! Проблемът ми е изключително неприятната миризма на пот! Започна да се появява съвсем наскоро (на 16 години съм). Ползвах какво ли не - Right Guard (мъжкият антипреспирант, който нашумя напоследък), дори прибегнах до Одорекс. Изпотяване почти няма, но миризмата остана и вече съм напълно отчаяна. Когато прочета за някой ефикасен продукт по интернет се въодушевявям, но... след 2 дни илюзиите ми изчезват напълно. Естествено е да се изпотявам повече (като се има и в предвид възрастта ми), но единственото нещо, което искам да отстраня е миризмата, която се притеснявам дали ще изчезне след пубертета. Имам добра лична хигиена - къпя се поне 3 пъти на ден и слагам какво ли не, но само слид 3-4 часа се появява миризмата. Искам да знам дали този камък е ефикасен против миризмата на пот или да не си давам парите напразно, както стана с Одорекс-а! След 1 месец отивам на лагер и се моля дотогава да съм открила "нещото", което ще ме избави от миризмата, било то и за 7-8 часа!!! Моля, помогнете ми, че вече ми иде да се гръмна  Cry Cry

# 290
Силви, като начало спри да се притесняваш Simple Smile
втората стъпка ще е да оправиш храненето си. Основно неправилното хранене и липсата на физическа активност водят до неприятната миризма при изпотяване. Накратко - ако един месец ядеш само портокали, накрая и потта, че дори и урината ти ще миришат на портокали. Но това не е препоръка към теб Simple Smile трябва просто да регулираш храненето си. Да вкараш поне 2 литра вода на ден, разделена на 4х500 мл. преди хранене. Да ядеш плодове поне 2 пъти преди хранене - сутрин и на обед. Да вкараш пресни зеленчукови салати на обед и вечеря. Да ядеш често и по малко, да не прекаляваш с месото, да не го комбинираш с хляб, да не преяждаш... такива неща. Да спортуваш активно няколко пъти седмично, при което да се потиш яко... сега нямам време да пиша повече, пиши ми на лични, ако искаш да питаш.

# 291
Благодаря за съвета! Напълно правилно, само че аз почти само това ям - салати и т.н.. Особенно сега, когато е летния сезон. Може всичко да се дължи на напрежението, но все пак това е проблем, който не само ме кара да се чувствам неудобно, ами и свежда самочувствието ми до минимум. Мисля сега, когато останах по-свободна да тренирам (дори и в домашни условия) за 1 час по 2 пъти на ден.  А, забравих да попитам, кажете си мнението за камъка все пак (ако сте го пробвали), защото ще имам нужда и от козметични средства.

# 292
Sylvie_ опитай с камък. Аз до като бях бременна ми се гадеше от миризми. Поради тази причина не можех да ползвам дезодорант. Да, но от миризмата на пот ми се повдигаше също  Sick
След като открих камъка се "родих".  Peace

# 293
Благодаря за съвета! Напълно правилно, само че аз почти само това ям - салати и т.н.. Особенно сега, когато е летния сезон. Може всичко да се дължи на напрежението, но все пак това е проблем, който не само ме кара да се чувствам неудобно, ами и свежда самочувствието ми до минимум. Мисля сега, когато останах по-свободна да тренирам (дори и в домашни условия) за 1 час по 2 пъти на ден.  А, забравих да попитам, кажете си мнението за камъка все пак (ако сте го пробвали), защото ще имам нужда и от козметични средства.

2 пъти дневно по час е доста, ако тренираш сериозно. По-добре през ден по час и малко Simple Smile обаче истинска тренировка, изпотяваща и скапваща. Или 4-5 пъти седмично.
А за камъка вече съм писала доста пъти. Поне при мен и мъжа ми върши прекрасна работа - обезмирисява чудесно.

# 294
Мерси! Главно ме интересуваше информацията за камъка. Ето сега вече, изчетох всички коментари!!! Ами малко съм разколебана  Sad Тези, които в началото го хвалеха, сега казват, че вече не им действа - други твърдят обратното (зависи от потенето, миризмата и резултата, който са очаквали). Естествено, при всеки е индивидуално, но... нека хората, които имат повече опит с кристала да споделят дали действието му намалява с времето на ползване. Моля, много ми е важно!!!  Embarassed Embarassed Вие след колко нанасяния усетихте, че има резултат? А дали се изпотявате повече отколкото преди? На тези от вас, които са имали проблем, главно с миризмата, как и колко подейства? Мерси предварително!!!

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:35 от _Sylvie_

# 295
  • Враца
Аз ползвам камък дезодорант вече от една година, без да го комбинирам с нищо друго. първият вече ми свърши, сега си купих втори. Използвам го точно по указание, в смисъл обтривам се обилно след къпане и миризма наистина няма. Къпя се сутрин и вечер. Самият камък не намалява потенето , защото не запушва порите, просто убива миризмата. хубавото е, че може да се използва съвместно и с други продукти, които подтискат потенето. Аз лично го препоръчвам на всеки, защото съм доволна. Дебело подчертавам, че не съм дистрибутор. В моето обкръжение го използват доста хора и от 10 човека , само един единствен не е доволен, но го е тествал само веднъж. Всички останали го ползват постоянно. Един от плюсовете му е , че действа добре и на възпалени мишници, където е невъзможно използването на други мазила.
Гореизложеното се отнася за този продукт:

други продукти от този тип не съм ползвала и не познавам. Съответно не мога да се изкажа за тях.
Лично аз ти препоръчвам да пробваш и истински се надявам да ти помогне!  Peace

# 296
Силви, опитай с камъка. Камъка на Балеа от ДМ е към 3лв. Не е голяма загуба дори и да останеш разочарована. Аз лично съм много доволна от него.

# 297
Аз миналата година в края на лятото си взех кристал, в началото бях много доволна, но след това се разочаровах и започнах пак да използвам класическите рол-они. Но преди 2-3 мес серизоно се зачетох за вредата от тях и реших пак да си ползвам кристала. Преди го мокрех и мажех на сухи подмишници, но установих, че ефекта е много по-голям, когато се мажа веднага след душ, без да подсушавам подмишниците, директно върху съвсем мократа кожа и по-продължително време, а не 2-3 пъти като с другите. И сега ми е много добре... не влияе на потенето, но няма миризма

# 298
  • Варна
А обръщали ли сте внимание че иам значение и с какво сте се изкъпали?
Аз останах изумена от разликата след като започнах да се къпя с един душ-гел на амуей. Толкова изумена, че си го оставих само за подмишници, а останалите части на тялото си къпя с каквото там имам под ръка.

# 299
Не успях да го намеря по аптеките. Знаете ли къде в Пловдив има дистрибутори на камъка, който е показан малко по-горе, защото ми се струва, че него го хвалят най - много.

Общи условия

Активация на акаунт