Камък-дезодорант?

• 187 250
  • 583
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз съм със смесени чувства за този от DM.  Rolling Eyes Много бях доволна от този от дистрибутора, който пишеше в темата, но май вече не разпространява и се чудя, от къде да си купя.  Confused

# 361
Продават се в аптеката - около 7-8 лв. беше преди 3 год. на Ice guard
 - голям кристал, който сигурно ще ти стигне за 5-6 години.
Имам и травъл вариант на Crystal - за две години по малко от 1/2 съм изразходила.

# 362
А някой ползвал ли е Кристалния стик на ТианДе? Отзиви? Малко скъпичък ми се вижда в сравнение с други.

# 363
Ползвала съм кристала на ДМ, но сякаш само в началото имаше ефект.
Преди 2-3 месеца си взех този, който Ниня е показала от Ай Хърб и съм много доволна, 100 пъти по-добър е Simple Smile

# 364
Преди 2-3 месеца си взех този, който Ниня е показала от Ай Хърб и съм много доволна, 100 пъти по-добър е Simple Smile

Кой точно,че тя е показала два  Thinking

# 365
  • Варна
т.е. Crystal

# 366
Аз малко тъпа.. Ама как се сдобихте с него?

# 367
И аз малко тъпа....та как...откъде?  Laughing
Може ли да се поръчва от този сайт?

# 368
Може да се поръчва, защо не?
Имаме си и тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657618.0;topicseen

# 369
Пуснах през търсачката в темата, но не ми излезе и питам. Някой използвал ли е део-кристалът от хималайска сол?

# 370
Ползваме хималайска сол вкъщи, но не знаех, че има и део-кристал  newsm78

# 371
И аз така. Преди малко научих и се зачудих. Не мога да го намеря този парфюм в района, а разбрах къде има такъв кристал и съм в колебание дали да взема от него или да продължавам да търся камъка-дезодорант?

# 372
  • Варна
А аз продължавам да не разбирам защо търсиш парфюм. Има ли наистина камък с миризма?

# 373
А аз продължавам да не разбирам защо търсиш парфюм. Има ли наистина камък с миризма?
Аз поне не съм чувала за такова нещо, а и няма логика да има аромат. Все пак това е естествен минерал !

# 374
Защото съм се объркала. По принцип дезодоранти не използвам и не ми е в речника, предполагам затова неволно бъркам думата.

Общи условия

Активация на акаунт