Камък-дезодорант?

• 187 278
  • 583
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
И аз така си помислих когато ми писа, но след последния пост се зачудих, да не би да търсиш нещо, дето го няма Simple Smile

# 376
  • София
А къде се предлага този камък от хималайска сол?

# 377
За Варна разбрах в един биомагазин, в Пловдив и София може да има тук http://www.vedahouse.bg/ - бях виждала кристали от хималайска сол и лампи, може и такъв камък да има. На Веледа съм поръчала два дезодоранта, единият е този http://www.echemist.co.uk/p-weleda-sage-deodorant, не знам дали са вредни, но още не бях попаднала на тази тема за камъните.

# 378
Радвам се, че открих тази тема! Hug
Току-що дойде и моят кристал!
Поръчах ето този:

Дано оправдае очакванията ми.

# 379
Взех си кристала на Балеа,дано е добър Peace Вие какво ще кажете за него?

# 380
Имам камък от много години, но в тези жеги не спирам да го хваля, невероятен продукт и то на ниска цена!

# 381
Аз също съм доволна!  Peace
Ще взема и на мъжо.  Simple Smile

# 382
всеки може да порови в чичко гугъл и да търси "Алунит" - естествен кристал, който изсушава бактериите. А тези които са чели книжки знаят, че потта не мирише, миризмата идва от бактериите които си развъждаме по кожата. Алуните има и редица други приятни и полезни приложения - помага при проблеми с зъбите, при ухапвания от комари, порезни рани и други ... интернет прелива от информация. А за тези които не са се замисляли ... кой е основния причинител за рака на гърдата? ролоните и дезодорантите които спират потенето ....

# 383
  • София
Имам камък от много години, но в тези жеги не спирам да го хваля, невероятен продукт и то на ниска цена!

Би ли казала, за кой продукт говориш Praynig
Сигурно си споделяла по рано, но не можах да открия Blush

# 384
този дезодорант на балея как се изтиква на горе има някакво като копче ама немога да го схвана

иначе то си е стипца

# 385
този дезодорант на балея как се изтиква на горе има някакво като копче ама немога да го схвана

иначе то си е стипца

Не се ли бута нагоре?
Отдолу с пръст се натиска,мисля,че така беше,вече съм забравила  newsm78  Blush

# 386
Здравейте! Изчетох много страници от темата, но така и не успях всички. Вчера гледах в био магазина в пловдивския мол за въпросните продукти. Попаднах на няколко - едните бяха по 17лв, но така и не успях да видя съдържанието им, защото беше скрито под българския етикет, само успях да прочета, че не съдържа алуминиеви соли. Имаше и продукт за 8лв, чието съдържание беше Калиево-алуминиев сулфат. Не мога да да разбера в крайна сметка тези алуминиеви соли с какво латински название са, този Калиево-алуминиев сулфат съдържа ли ги в този вид, в който са вредни и в крайна сметка, как така има безвредни камъни, като този самия представлява Калиево-алуминиев сулфат и нищо друго??? Има ли някой наясно с тези неща? Говорят постоянно какво е вредно, а не ни дават по-точна информация. В крайна сметка какво да си купя? Thinking

# 387

иначе то си е стипца

Не се ли бута нагоре?
Отдолу с пръст се натиска,мисля,че така беше,вече съм забравила  newsm78  Blush

да стана мерси

# 388
  • на Север
Ползвам този на Балеа (съставката е една и съща с този на Кристал от ай хърб)
Няма никаква миризма от потта, но като прочетох малко за този алуминиум алум и започнах да го ползвам само като излизам. Събота и неделя го забравям Simple Smile

# 389
  • на Север
Всъщност започнах да се чудя кое е по-малко вредно - камъка или петролния стик Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт