Камък-дезодорант?

• 190 196
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз си признавам. Утре, когато излизам по жегите, ще го пробвам и ще докладвам.

# 91
Извинявам се предварително, ако се повтарям...Но не намерих отговор на моя въпрос - намалява ли потенето или само отстранява миризма?

# 92
Извинявам се предварително, ако се повтарям...Но не намерих отговор на моя въпрос - намалява ли потенето или само отстранява миризма?
Отстранява миризмата, но ходиш мокри подмишници, а това определено не ми допада. Рок стика, прехваления, също и този камък имат такъв ефект.

# 93
Какво да се прави ... Така сме създадени. От някъде все пак трябва да се охлажда тялото ни. Да бяхме, като кучетата и да го правехме чрез изваден навън дълъг език и широко отворена уста  Laughing , нямаше да сме мокри под мишниците. Но уви ... не сме кучета и няма как да бъдем Wink

# 94
Отстранява миризмата, но ходиш мокри подмишници, а това определено не ми допада. Рок стика, прехваления, също и този камък имат такъв ефект.
Така или иначе трябва от някъде да се потим, с одорекс например, не се потиш под мишниците, но избива на други места, което е още по неприятно според мен, потенето не може да се спре, но поне да не миришем ужасно Wink , а и факта, че по дрехите, особено черните няма да има петна е още едно хубаво нещо.

# 95
Аз отговорих на момичето, да е наясно какво евентуално ще си купи. За мен лично мокрите подмишници са грозна гледка, всеки е свободен да си купува и ходи както си иска, все пак.

# 96
  • Sofia
Някой отново припозна форума за бакалия.
Ако това рязко не бъде прекратено, ще последват по-видими мерки.

# 97
Колко време може да се ползва кристала ( докато свърши ли ? )
До колкото четох да и един камък изкарва май с години Simple Smile
Да не прекаляваме с годините Simple Smile Строго индивидуално е. Един иска да го ползва пестеливо, като го нанася само леко под мишниците, друг, като мен, въобще не го пести и го нанася, където се сети  Laughing А и като го изпусна няколко пъти и трябва да си взема нов от склада.
Даже замислям някой път да си напълня ваната с вода и кристали.
Шегичка  Joy

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 14:40 от Николай Радунчев

# 98
Аз отговорих на момичето, да е наясно какво евентуално ще си купи. За мен лично мокрите подмишници са грозна гледка, всеки е свободен да си купува и ходи както си иска, все пак.
Явно трябва да избираме между това кое е по-грозно. Дали "мокрите подмишници са грозна гледка" или да сме мокри примерно около ципа на дънките  Wink
В крайна сметка, всеки да си ползва, каквото му харесва.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 14:31 от Николай Радунчев

# 99
Явно трябва да избираме между това кое е по-грозно. Дали "мокрите подмишници са грозна гледка" или да сме мокри примерно около ципа на дънките  Wink

Joy това вече е смешно, не съм се потила там и не съм виждала други мокри ципове  Joy
Вярно, какво ще ги правите хилядите камънаци ако не се надсмеете над моето мнение и хората решат, че не искат да ходят с мокри подмишници.

# 100
Факт е, че това е продукт за определена категория хора, твърдо не е за всички. Хора, които искат да спрат да се потят, просто няма смисъл да си губят времето. Аз например съм убедена, че потенето е не просто необходимо - според мен самата е жизненоважно. Най-вече си падам по преднамереното потене де - резултат от спорт и някои други приятни активности. Другите просто няма какво да обиждат или да се обиждат - факт е, че например не бих препоръчала камъка на никой  от роднините ми, за сметка на това аз ще го пробвам, и ако е ефективен, спортистите около мен непременно ще разберат. Така че правилно, макар и леко обидно, Лилянчо е споделила впечатленията си от продукта - важно е да няма хора с нереалистични очаквания. Аз лично бих спряла дотук с дрязгите, от която и страна да съм.
Апропо, междувременно подарих на мъжа си био ролл-он. И да ви кажа ли? Освен че вътре има всякакви нещица, основното му описание е: Не запушва порите и не спира потоотделянето. Очевадно има търсене на пазара на такива продукти  Grinning

# 101
Да споделя и моя опит, вчера се намазах сутринта, на обяд в най-голямата жега излизах и се поизпотих доста, миризма нямаше. До тук добре, но вечерта като се прибрах реших да проверя 24-часовото действие ... за 9 часа беше започнала да се усеща слаба миризма... аз лично не съм нито доволна нито недоволна, единствено ще ми е от полза когато нося черни дрехи, за да не ми оставя петна, но иначе мисля да си продължа с мъжката рексона ролка от която съм най-доволна.Мисля да пробвам и комбинация от двете Wink

# 102
Някой пробвали го на стъпалата?

# 103
Да, напълно възможно е при някои хора да има слаба миризма. Това са много редки случаи, които съм забелязвал, от както сме внесли продукта. Може би са двама или трима на няколко хиляди човека. Както знаем универсално средство, което да става за всеки все още не е измислено.
Възможно е потта да става много агресивна при някои стресови ситуации през деня и да се наложи кристала да се използва отново, преди да са минали въпросните 24 часа. Тоест не само има предпазващо от миризми действие, а и премахва появили се такива.
Аз затова никога не казвам, че действа 24 часа, а "до 24 часа", защото хората са индивидуални.
Същевременно знам и мнозина, при които е имало сериозен проблем с миризмата от изпотяване и нансяйки кристала, тази миризма не се появява наистина за 24 часа и то без употреба на други средства  newsm78

# 104
Някой пробвали го на стъпалата?
Пробвал съм го лично и ефект при мен има. Даже някои хора ми казаха, че са им изчезнали проблеми с гъбични заболявания по краката, които са ги мъчили с години.

Общи условия

Активация на акаунт