Камък-дезодорант?

• 187 086
  • 583
  •   1
Отговори
# 165
Дайте някоя снимка на този, който се продава в dm-на няколко места попитах и ме гледаха  Shocked-ей така. Тука си имаме такъв магазин, ама не смея и там да се изложа Mr. Green
Ето:

# 166
Много интересна тема ; записвам се да следя.
В лечител не открих нищо може ли линкче към продукта.

# 167
Дайте някоя снимка на този, който се продава в dm-на няколко места попитах и ме гледаха  Shocked-ей така. Тука си имаме такъв магазин, ама не смея и там да се изложа Mr. Green
Ето:

благодаря-днес ще отида да проверя

# 168
От 2 дни и аз ползвам део кристала, поръчах за проба, един за мен и един за майка ми, без да очаквам чудеса, но смея да твърдя, че резултатът е повече от добър Simple Smile След нанасянето му продължавам да ползвам део стик.

# 169
В Бургас няма от този на balea Sad

# 170
Здравейте !!!
Аз искам да попитам дали този камък-дезодорант може да се използва от 8 год. момиченце или е само за големи?

# 171
От 2 дни и аз ползвам део кристала, поръчах за проба, един за мен и един за майка ми, без да очаквам чудеса, но смея да твърдя, че резултатът е повече от добър Simple Smile След нанасянето му продължавам да ползвам део стик.
Защо след нанасянето му ползваш стик? И как го нанасяш докато е мокро от камъка или чакаш да изсъхне?

# 172
Защо след нанасянето му ползваш стик? И как го нанасяш докато е мокро от камъка или чакаш да изсъхне?

Изчаквам 1-2 минути да изсъхне.
А ползвам стик, от една страна, за да се подсигуря и от друга, заради аромата, все пак кристала няма никакъв мирис.

Определено с кристала е много по-добре отколкото без него.

# 173
Здравейте на всички! От кога си мечтая да се появи нещо подобно което да ме отърве от миризмата на "цветя и рози" без да си вредя на ораганизма. Само някой ако знае във Варна от къде мога да си закупя този продукт? Мерси предварително newsm03

# 174
  • София
Ей, голям кеф е да си усещам само аромата на парфюма!

Действа този кристал  Peace Потя се, но не мирише на нищо  Heart Eyes

# 175
При мен категорично не действаше. Упорствах 2 дни и го метнах в кофата.

# 176
Aз моя не съм го метнала още , ама и при мен не действа и се потя повече от когато съм без нищо.

# 177
Aз моя не съм го метнала още , ама и при мен не действа и се потя повече от когато съм без нищо.

Ама то не спира потенето, това се писа доста пъти  Rolling Eyes
Предотвратява неприятната миризма, която и със стик, често, не може да се избегне.

# 178

Ама то не спира потенето, това се писа доста пъти  Rolling Eyes
Предотвратява неприятната миризма, която и със стик, често, не може да се избегне.
Това го знам, но се опитвам да кажа, че не само не го спира ами го и увеличава потенето....

# 179
Да ви призная на мен ми действа една седмица и после спря, не знам, може да се дължи на големите горещини, ще си го оставя за зимата, засега се върнах на сухите стикове на Рексона....

Общи условия

Активация на акаунт