Израел 18

• 20 526
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там...
Тигър в интерес на истината не съм мислила а дори и идеи нямам какво мога да работя по интернет.Никога не съм се интересувала понеже не съм предполагала че ще попадна някога в държава където хазарта е нелегален....Мисля че това е супер идея само дето незнам точно какво мога аз да върша по интернет newsm78

# 181
  • На дивана, под юргана
Цитат
Ти как мислиш?
Haha ами до сега не съм се замисляла ... всъщност за теб почти нищо не знам , ще ми е инт ако споделиш ... като се замисля не знам дори и как се казваш ...  Rolling Eyes Grinning

Митко, миташки. "Мъж в разцвета на силите си!" - както казва Карлсон (който живее на покрива). Laughing

# 182
   Боже , боже  -  горките  Египтяни... на топа на устата ....Понеже Газа има граница  с Израел , Египет и излаз по море ... Колкото и да не искат да отварят врати за  Газа ...отварят поради натискът на  Арабския  свят и острата  критиката към Египет...Е , отварят , но за ранени ....А познатият ни от войната с Ливан Хасан Насралла (Хизбулла) призова египетската армия да  накара  едва ли не със сила правителството на Египет  да отвори врати за Газа . Египетският  външен министър критикува обаче Насралла :" Този човек (Насралла) говори за Египетските  въоръжени сили .Те  са  за да защитават Египет и ако той не знае това, аз му казвам - не и не ! Въоръжените сили могат  да защитят родината (Египет) от  хора като теб ! Ти искаш да създадеш хаос в този регион , който служи на интереси , които не  са ЗА доброто на този регион".   Турция и Египет  смятат да предупреят Израел от  евентуална  атака от Хизбулла през южен Ливан. Мнението на Сирия / Асад е  ясно. Така със  съседите....

# 183
  • Някъде там...
Пете много благодаря че подаваш инфо,понеже аз общо взето вися само в Бг сайтовете,няма как да гледам и да разбера новините по телевизията а мъжо не е въодушевен да превежда всичко наред Sad
  bouquet

# 184
пете за съжаление ,Мубарак е едно ........................................... няма да го коментирам пове4е,и министъра му също bowuu bowuu bowuu

анди на колко си newsm78 Grinning

# 185
    А , гадно е в началото и аз бях така .Хем нямахме и БГ  телевизия както сега .... Гледах само  новини на английски , но то те заболи глава да гледаш все чужда реч ... Сега гледам на 4  езика и някой път забравям , че съм превключила  hahaha А когато майка  е тук й превеждам сериали ....Някой път сериалът на БГ  с кабелката , а аз почвам превод на иврит да й правя ....хаххахааа ... Едно плавно ми преминават езиците и не се усещам.... Днес  бая  се заседях на компа , ставам - сядам , свърших си бая неща, но все наминавам  до компа , че и приятели от БГ ми звънкат по скайп ...То си стана  телефон направо този скайп ... Като се  замисля 3 приятелки си говорихме от  3 държави заедно .....хубаво е ...чува се по-добре и т телефон, а ако имаш добра камера - все едно сте си заедно.Майка така гледа децата (и мен на второ място  hahaha).

дтти , ми то е  ясно , че не го харесвате .Ти имаш сирийска гледна точка .Асад  може би ти се вижда велик вожд , а на някои - ............. дето викаш. Така е , възгледи.

Анди, не продумвай дори с мъчения  - стискай зъби ....запази тайната  Joy

# 186
  • Някъде там...
Една вечер мъжо остави да свири музика цяла нощ се вартяха едни и същи песни,на сутринта аз подлудяла му викам come ooooooon all the night capuzin capuzin  #Cussing out умря от смях,сега ме разказват като виц.А не било капузин било тапузин а колко невероятна била песента...сезона на портокалите.Та с тая връзка май ще сядам да гледам сапунки на иврит те и там едни и същи думи вътрят та може и те да ми влязат в главата...знае ли човек,макар че те там повече използват обичам те пък аз това го знам  Sunglasses  Joy

# 187

дтти , ми то е  ясно , че не го харесвате .Ти имаш сирийска гледна точка .Асад  може би ти се вижда велик вожд , а на някои - ............. дето викаш. Така е , възгледи.

то де пове4ето арабски президенти и останали да бяха като него /Асад/или пък като още една ли4ност имена няма да споменавам,щеше да е супер

анди-на колко си

# 188
Цитат
анди-на колко си
Обществена тайна  Joy   Wink
Ти както е тръгнало - днеска "на колко си " , утре и снимка ще поискаш , на каря ще се сприятелим усещам аз ..  Wink Joy
То така почват тея неща,  Къ мислиШ ти ?!  Joy  bouquet
Цитат
Анди, не продумвай дори с мъчения  - стискай зъби ....запази тайната
Има едно стихотворение което започва така -  Мълчанието ми казва тайно всичко , аз скрито те разбирам ...  Joy
Та знае ли човек кое вече е опция ...   hahaha Grinning

# 189
споко само на4алото на ЕГН другото не ми трябва,абе поне годината

# 190
Тука слушам протести свързани с Палестина... Чак и искания в президентството са пуснали ...
Брех , тея хора не виждат ли ,че нашите политици Българя не могат да оправят па  2000 хиляден конфликт да се месят...  ooooh!  Joy
 Такива ми ви работи ...

Цитат

Е Хубаво де , ко толко ти е интересно ...  Grinning Wink

# 191
Един час писах и не можах да побликувам  #Cussing out.
Сега ще дръпна една съкратена версия на преразказа ми в Уорд и тогава ще  го публикувам.

Дтти да нямаш предвид Насралла  Sick....

# 192
  • T"A
Аз съм ползвала правото за ваканция в събота, това в гимназията  Mr. Green Трябваше да отучваме нещо, но на мен ми се влизаше само на някакъв определен час и, за да не ми се брои като бягство от час, за останалите казах, че спазвам шабат   Crazy Не ми писаха отсъствие, но не съм пробвала друг път... Бях си хулиганка   Blush Whistling А си беше абсурдна ситуация!
... знам, че на Песах и май на Йом Кипур  имаш право + още един, общо 3 празника  Peace и това е по закон, право, което се полага на всеки с еврейски произход, не е по училища Wink

Цитат
анди-на колко си
Обществена тайна  Joy   Wink
Ти както е тръгнало - днеска "на колко си " , утре и снимка ще поискаш , на каря ще се сприятелим усещам аз ..  Wink Joy
То така почват тея неща,  Къ мислиШ ти ?!  Joy  bouquet

Скица  Hug

Тали, давай насам и без това нямам четиво за самолета  Hug
Получило се е много кофти, и аз се ядосвам в такива ситуации, но сега вече преди да сложа предварителен преглед или запази, копирам текста

Ние заминаваме много рано сутринта и сега не спират да звънят с пожелания за хаг шана езрахит самеах* (лелееее, колко дълго), сакън да не кажат шана това, както на еврейската нова година  Crazy

*весел празник на новата светска година  Mr. Green

# 193
   ТапузиМ бе скицо , Боряна ! Тапуз - портокал, тапузим - портокали ...хаха .... Имам учебник - самоучител , с който почнах сама аз ....английски - иврит  , но с касети ..не с диск ...Има и упражнения - писмени.Искам да ти го пратя , ама си намери касетофон  hahaha ако все още има  някъде по ваше село  ooooh! ....Ще потърся  в  склада  аз - имаме една стая - склад , ама не бункер  hahaha ...само прилича ....Като  го намеря  комплекта ще ти пиша на ЛС ако искаш да си дадеш  адреса .

# 194
Тука слушам протести свързани с Палестина... Чак и искания в президентството са пуснали ...
Брех , тея хора не виждат ли ,че нашите политици Българя не могат да оправят па  2000 хиляден конфликт да се месят...  ooooh!  Joy
 Такива ми ви работи ...

Цитат

Е Хубаво де , ко толко ти е интересно ...  Grinning Wink

въй що не стана да ги набиеш или ухапеш newsm78,и все пак на колко си newsm78

тали не казвам,всеки сам да се сети

Общи условия

Активация на акаунт