ИМА ЛИ ВДОВИЦИ/ВДОВЦИ СРЕД ВАС???

• 129 562
  • 969
  •   1
Отговори
# 210
  • В сбъднатите си мечти
taniana74 моля опразни си пощенската кутия. Искам да ти пиша , но не става.

# 211
За пръв път пиша във форума.Но преди три месеца почина съпруга ми.Останах сама с три непълнолетни деца.С всеки изминал ден се чувствам зле и после.Нямам желание за живот,не намирам упора и утеха във нищо;трудно понасям празници и почивни дни.Не знам как ще се справя с живота?

# 212
kali-mali69, много съжалявам и да знаеш, как те разбирам.....
Кураж и пиши, знам, че тук мога да се оплача и да бъда разбрана, дано и за тебе е така.
 Hug на тебе и  децата

# 213
kali-mali69, имоят почина преди три месеца и......незнам какво да ти кажа, стичат се сълзи по лицето, сърцето е камък - тежи и боли, самотата е подтискаща и сякаш това е сън и ти ще се събудиш.....но не е......гаден живот!

# 214
Скъпа taniana74 напълно те разбирам.Никога не съм вярвала ,че болката е толкова голяма  и самотата е така тежка.Добре,че децата са до мен,разбират ме и ме подкрепят.Помагат ми да преодолея този момент и понякога имам чуството ,че те са по-силни от мен.Но въпреки всичко съм ....сама.

# 215
ДНЕС ЗАПОЧНАХ ДА ЧЕТА ПЪТЯТ НА ДУШИТЕ ОТ МАЙКЪЛ НЮТЪН. НЯКОЙ ОТ ВАС ЧЕЛ ЛИ Е ПОДОБНА ЛИТЕРАТУРА?

# 216
Мили моми4ета!
Слу4аино попаднах на този форум.Толкова е теЖко да 4етеш и пишеш за това!Искам да пиша в форума ,да си споделяме лошо и ХУбаво,да си помагаме.ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ-КАЗВАМ СЕ ВИКТОРИЯ.
МОЯТ СЬПРУГ ПО4ИНА ОТ КАРЦИНОМ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ,И ТО НАИ-АГРЕСИВНАТА МУ ФОРМА!
Беше здрав,спортист,парашутист навремето.Не е боледувал никога ,аз бях болна,имам 2 операзии.Милият ,тои все ме подкрепяше,водеше ме на операзии,стоеше до мен ден и нощв болнцата,а ето 4е тои си отиде така внезапно и нео4аквано.Болката беше смазваща,диструктивна.Не мога да се примиря,не е 4естно!
Цял живот сте били заедно,сьздали сте деца,Хранилисте се заедно,пьтувалисте,споделялисте и изведньж тази прокобна тишина,тази непоносима самота,тази неистова болка,толкова непоносима,усилваща се с времето ,4е те кара да тьрсиш успокоение и забрава в невролептиЦите.ДА ЖЕЛАЕШ СМЬРТТА,СЛЕД КАТО СИ БИЛА ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА!
Тои беше л'юбовта на живота ми,не вярвам ,4е ве4е няма да видя красивата мУ ,добра Усмивка,синият му поглед
,
Няма да Те намеря никога ве4е моя любов,когато се врьщам от пьт!
СБОГОМ МОЯ ЛЮБОВ,СЕГА ТИ ЩТЕ ОСТАНЕШ СПОМЕН ЗА НАС
Сега само можем да гледаме снимките ни от пьтуванията ,от ХубаВите времена с теб
!!
Моми4ета с моята сьдба ,изказвам сьболезнования на всИ4КИ ВИ
кУРАЖ!да са здрави и живи децатави!

ПРЕГРЬЩАМ ВИ! Hug

# 217
ПИША ОТНОВО ПО ПОВОД КНИГАТА НА пашкълева.Не не сьм я 4ела,но 4ета други ,които се надявам да внесат мир в духами и да ми помогнат поне малко да се взема в рьце.Например-Как да преодолеем безпокоиствието'
Подсьзнанието може вси4ко-Джон  КехоУ
Благодаря за вниманието.Извинете ме ,ако ви отег4их.

# 218
Ах,извинетеме,не обьрнаь внимание ,4е излиза снимката от профилами.тя е от дръгите времена! Embarassed newsm45

# 219
Защо все нови и нови хора с нашата съдба се появяват....моите съболезнования и ние сме като вас - същата болка, същият отчаян поглед, същата самота и същият въпрос ЗАЩО?

# 220
viktoria5, моите съболезнования. Hug
Не е честно. Не знам от колко време си сама и дали имаш деца, но знам колко ти е тежко и се луташ, както всички нас в безпътицата.

PASHKULEVA и аз чета книги, но утеха не намирам. Много искам да има живот след смъртта и това да не е края, да знам че ще се срещнем пак, но как да повярвам като вече 5 месеца дори не го сънувам.

kali-mali69 и аз имам 3 деца и добре, че са те защото живота ми няма никакъв смисъл.

А как ме е страх, че ще стана една бабичка зависима от деца и чакаща случайно някое внуче да мине случайно да ме види и то не защото иска, а защото са го накарали. Ужас......

# 221
кami7 защо и аз толкова се страхувам от тази самота?Нали имам децата?Но когато пораснат......Страшно.... и много-много трудно без него.Не мога вече.Искам кошмара да свърши,ала той се връща като бумеранг с всеки изминал ден....

# 222
Искам да напиша нещо, но незнам какаво да кажа - казват ,че само и единствено времето лекува, искам по бързо да минава тогава това време, Боже колко ми е мъчно!!! Искам да го прегърна! smile3518

# 223
Искам да напиша нещо, но незнам какаво да кажа - казват ,че само и единствено времето лекува, искам по бързо да минава тогава това време, Боже колко ми е мъчно!!! Искам да го прегърна! smile3518
Танче, все едно аз съм го писала smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 224

Общи условия

Активация на акаунт