LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 742
  • 612
  •   1
Отговори
# 150
Искам да питам дали някой си е взимал хлебопекарна оттук и кой модел?

# 151

А стават ли за широк крак newsm78

# 152
Здравейте ! Искам да попитам някой купувал ли си е тези ботуши. Могат ли да се намалят и каква кожа са ?

Благодаря !

Грешен ти е линкът - отварят се всички ботуши

Не са тези - бяха подобни  с две катарами и стояха леко набрани... Явно са свършили и затова не се отваря линка . Благодаря ти за отговора ! По принцип когато са намалени не могат да се намалят повече , така ли ?

# 153
По принцип не мога да се намалят вече намалени неща Peace

# 154
опитвам се да вкарам в кошницата фотоапарата,но ми го дава без намаление,веднъж го поръчах ,дали заради това или просто не хваща кода в момента newsm78

# 155
  • Пловдив
eitalina,благодаря ти,102 ще е голямо за нас вероятно,но ще изчакам мерките все пак  bouquet
sis7,ако не те затруднявам ще изчакам за мерките Hug

съжалявам че сега ти отговарям,момичето го няма в къщи тия дни,а и после видях че вече са ти дали размерите на 94  Hug

# 156
опитвам се да вкарам в кошницата фотоапарата,но ми го дава без намаление,веднъж го поръчах ,дали заради това или просто не хваща кода в момента newsm78
втори път неможеш да го поръчаш с намаление
направи си друг акаунт Peace

# 157
Искам да питам дали някой си е взимал хлебопекарна оттук и кой модел?
Аз имам   Machine à pain 500 à 750 g EUREKA (XBM 838), нещо не ми излиза линка, ползвам я вече повече от половин година и съм много доволна.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 09:07 от mtg

# 158
Добро утро  Wink
Sophsan, Синеоч, видяхте ли снимките на маратонките. Пуснах ви ги още снощи.
Цитат
Ето реални снимки на адидаските:
от тук нататък http://mimozza.multiply.com/photos/album/17#58
Сега наистина тръгвам. Чао

# 159
Да питам поръчвалите бебешки дрешки, отговарят ли си на номера и за новородено какъв размер сте вземали? (подготвям се за намаленията Mr. Green)

Аз купувах 54.Точно си бяха.Няма смисъл от 50 ,тъй като ще го носи няма и един месец.Само за изписването можеш да си вземеш такъв размер.

# 160
Да моя е много широк, началото като ги обух леко ми стискаха в пръстите.После като ги поносих малко в къщи се отпуснаха  Peace

# 161
втори път неможеш да го поръчаш с намаление
направи си друг акаунт Peace
благодаряTanya2707 Peace Peace

# 162
  • Варна

Момичета, кои бяха олекотените форумски завивки, които дълго време коментирахте 350г/ или 500гр. са? Има ли ги сега и дали са на изгодна цена?

http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … tegoryid=22931495 - това е завивката.

Ще взема досадна да стана, ама не мога да намеря какви са мненията за тази завивка? Хубава ли е? А тази: http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-quallofil-air- … tegoryid=33734778
И още един въпрос, ако си сложа в панера някакви неща и не ги поръчам и после например намалят цената, ще се коригира ли автоматично в панера? Имам предвид, ако сега си харесам това онова и си ги сложа в панера и почнат намаленията после, ще ми се намалят ли автоматично в панера? Егати обяснителната съм станала ...

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 09:59 от Toni_baraboni

# 163
  • varna

Момичета, кои бяха олекотените форумски завивки, които дълго време коментирахте 350г/ или 500гр. са? Има ли ги сега и дали са на изгодна цена?

http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … tegoryid=22931495 - това е завивката.

Ще взема досадна да стана, ама не мога да намеря какви са мненията за тази завивка? Хубава ли е? А тази: http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-quallofil-air- … tegoryid=33734778
И още един въпрос, ако си сложа в панера някакви неща и не ги поръчам и после например намалят цената, ще се коригира ли автоматично в панера? Имам предвид, ако сега си харесам това онова и си ги сложа в панера и почнат намаленията после, ще ми се намалят ли автоматично в панера? Егати обяснителната съм станала ...
да намаляват ги,но все пак и ти им хвърляй по един поглед и в сайта,че се случва и да не отразят намалението ако е още с по голям % намалено Peace

# 164
Да не е само запис ,да попитам .

Чакам поръчка от 12.11 , селд като минаха 6-те седмици им писах и получих следния отговор :

Bonjour Mme Todorovа ,

Vous vous interrogez au sujet de votre commande 317.1649799

Votre colis a йtй expйdiй le 13 novembre.

Vous auriez dы le recevoir.

Je vous invite а vous rapprocher de votre bureau de poste, il est peut-кtre en instance а votre nom.

S'il ne s'y trouve pas, merci de me confirmer vos instructions ainsi que votre adresse exacte par retour de ce mail.

Je reste а votre disposition.       
    Cordialement.
isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr   

Правилно ли разбирам ,че след като проверя в пощата ,и я няма да им изпратя адреса си  newsm78 .   

Общи условия

Активация на акаунт