Отговори
# 15
  • В светлината на слънцето
Бобче, спокойно. Просто е само период. И при Теди съм имала такъв период, много ми е познато. Ще си мине, но трябва време.
Алма, дано не е пипнал гадния вирус, който ние караме семейно и дори го повтаряме. Започва точно с подути сливици, а после идва кашлицага. Вземай мерки навреме, защото е много упорит и трудно минава. Дано обаче е само обикновена настинка.  Praynig
гаси телевизори,компютри,печки...каквото намери. ooooh!

Той пак добре гаси, ами моят пуска.  Close И то готварската печка. Най-редовно. Аз затова вече я държа тотално изключена от контакта, че на няколко пъти заварих включена фурната, а в нея държим обикновено разни кутии с биквити, хляб и други подобни. Пак по тая причина вечер компа го изключвам и прибирам в чантата, и после нейде нависоко и далеч от детски ръчички. Всички дистанционни пък са върху шкафовете, същото важи и за снимачната техника. Само музикалната система, тв-то и DVD-плейъра няма как да махнем, и в момента основно по тях работи. Явно ще ходят на ремонт в скоро време. Thinking

# 16
Лулу,а има ли и други симптоми на този вирус?Защото ситното няма температура...няма разтройство....странна история.

Знаете ли че тази година е годината на бика?И като четох в нета какви неща не трябва да се правят кои е добре да направим и ми стана лошо Blush

# 17
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лулу, сано е период както казваш, че се притесних да не се е стресирала от нещо. Тя и в къщи е една такава вяла и иска само в мен да седи или до мен на дивана. Преди вършееше наоколо, не се спираше. Това, айде, отдавам го на зъбите, но другото  Confused
Утре все пак, ще ги разпитам в градината, може и да знаят нещо  Thinking

# 18
Бобче, ако сте в период на зъбоникнене е нормално и навън да се държи така...спомням си, че Елито на същата възраст омекваше краката в морската, а аз с корема се чудех какво да я правя... Най-тежко е докато избият кучешките и вторите кътници...при нас това приключи точно на 2

# 19
# 20
Лулу, много си ми мила  Heart EyesИ аз мисля така по въпроса за красотата, но нали съм майка, виждам го с по-други очи.
Бобче, странно ми се вижда това поведение на детето. Дано да е само временно неразположение ниякакво, а не предболестно състояние. Ако наистина я намираш уморена и вяла и ако продължава така, иди на лекар, по-спокойна ще си, даже и нищо да и няма. Но стискам палци утре да я преоткриеш такава както си я знаеш.

# 21
Мамииииииии, ами та аз съм леля. Брат ми има момиченце - Слвяна. Роди се на 24.12 след секцио, което се наложи след две недействащи хапчета за разкритие. Направо майчето е страшен герой и е много силна. Чак сега й дадоха бебката и се борят с кърменето, мрачните акушерки, страха от ненаддаването. Ама пък е такова обновяване, такава сила, такава обич. ДиВеНа, Валерия не губете нерви в тревоги - чака ви пак чудо
Не само се хваля - бебето е различно, екзотично, красиво и изразително. Да ми е здрава, да са ми щастливи
Явор също е по-нервен, но пък и има само 4 зъба. Не знам дали има по-гальовно същество - то е едно мазнен, едно целуване със скимтене, постоянно мамосване. Просто отваря ръце и ме гушка. Вчера го питам как се казва мама и той казва - "моя". Страшно е смешен и все ми прави физиономии. Понеже много мрънка и аз му викам "Мамо, усмихни се, бе, стига мрънка. Не съм ли заслужила". След цялата тирада го поглеждам - той ми направил "маймунско' лице и чака да се хиля
Ние сме в Шумен. Хубав празник, здрави деца, красиви мами

# 22

Добро утро!
Тиги, да ти е жива и здрава племенницата!
Кирил май се разболява, то на празници все някое от децата ни е болно. Дано да се измъкнем, давам му осцилококцинум и се Praynig.
Ние имаме 15 зъба, но все още ни мъчат, защото не са се показали напълно.
За пакостите - от беля на беля е. Като Сашун и той пуска печката, пералнята / която се развали точно преди Коледа Twisted Evil/, изважда чиниите и бутилките с олио и зехтин, рови в саксиите, мие тоалетната чиния, бърше пода с парцала, подрежда дрехите от чекмеджетата...все познати на вас неща.
Лек и приятен ден!

# 23
Добро утро и от нас!!!

Ивон си спа 2-ра  нощ в леглото,без да се изправи към 3 ч и да ми каже "айде,долу" Party
Явно ще спим,след като избият всички зъби.В момента сме в перид,в който избиха 2 зъба и явно се е поуспокоила.Обаче като ви чета за кучешките и ми става зле Sick

Тиги,да ти е честита племенницата.Божи дар ще да е тя,щом е избрала тази дата да се появи на белият свят.Много да е здравичка и усмихната.Предстой им страхотно приключение....

Френско Тони,на мен пък Тотончо ми изглежда толкова нежен и изписан.Особенно на тази снимка в подписа ти.С тези големи очи и чипо носле.Определено не се оттървал от наличието на чар.Най-важното е да са живи и здрави.Красотата според мен си я докарва човек в зависимост от вътрешните качества.Има толкова външно красиви и ледени хора Hug

Дивена,герой си ти.Сигурна съм,че се изпълваш със сили,само като си представиш какво малко ангелче ще гушкаш.Мисли си ,че можеше  и да ти е по-тежко.Примерно последните 3 м да ти се падаха през най-големите жеги.Предполагам имаш пресни спомени Hug

Бобченка,дано си и е период на Йованата. Ивон ми е изпадала в такива състояния,за по седмица-две.Това са си разни такива техни кризи на разтежа.

Хайде,лек ден от нас Heart Eyes

# 24
Добро утро.
Новата тема е супер .Като са в къщи двамата тазманиици не мога пиша сега ядат кроки та минавам за бързо.
Ицко има 12зъба и сега е в почивка от зъбоникнене.
Айде чао почна се някаква караница в децката.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25
Дивена,една прегръдка и от мен! HugЗная колко ти е трудно,но си заслужава.
Бобче,и аз мисля ,че поведението на малката е във връзка със зъбоника.Не им остават силици,чувстват се неразположени.И моето диване иска ръчички.
Днес като чел и по-добре,вече кашлицата е влажна,сополките се сгъстяват.Абе дано да се оправи тия дни.Да ви кажа,вече втора вечер като ревне и започне да пищи,му слагам свещичка ефералган-заради болката от зъбките.Успокоява се!Давам и хомеопатичните Дентокинд,но май не му действат много.А относно белите-и Радо включва,бърка,дърпа елхата(вече не прилича на нищо),пълни пералнята,но най-актуалното е да се катери ,където намери.Ето,докато пиша се покатерил на бюрото и се изправил Shocked.Като гледа батко си какви ги върши......Голямото ми момче е при свеки от два дни,има желание да го гледа жената,ама на мен вече ми е скучно без него.Нямам угодия,като са двамата лудвам,като е само малкия скучно Crazy
Тиги,да ви е честита малката Славяна!Да е късметлийка и да ви радва,обича и изпълва сърцата ви с любов!  bouquet

# 26
  • ГОре на черешата...
  bouquet

после повече...

# 27
Здравейте   Hug
Нали ни правиха операция на хемангиом на главичката . При нас се получи некроза на кожата и хвана коричка , голяма част падно , но имаме още ...Лекаря каза, че ще остане място без коса и ще се наложи да е прави още една операция след 6-12м В момента мястото без коса е голямо но се надяваме да стане по малко..
С Дани лежжме в болница  Confused , вчера ни изписаха ..приеха ни четвъртък вечерта (даже петък сутринта) с лаеща кашлица - ларингит Бяхме на инжекции урбазон и антибиотик , инхалации и сиропче...Сега вкъщи пак сме на антибиотик поне още 3-4 дни
И при мен ненадейно и от никаде получих някакво течение с страхотни болки и подуване ...правя си промивки за сега , след нова година ще ходя на лекар (да си горя раничката -според лекаря е от нея)
И мъжа ми е болен и си е вкъщи................. Cry Confused
Желая ви много много много здраве...................

# 28
Дандулинка, TiredСтискам палци всичко да се оправи при вас и НГ да започне с много здраве и усмивки.Брей,няма отърване от болести бе,каква е тази работа,тая година ooooh!
И аз имам раничка,с отвратително течение,сигурно от 10 год,но поне всичките 10 лекаря на които съм ходила са на мнение,да я горя след катоо родя и втори път,защото иначе има риск да се появи пак.

Ние бяхме 2 часа на вън,понапазарувахме,хапнахме и сега ще полегнем и двете,че нещо май и на мен ми се доспа Simple Smile

# 29
Дандулина,съчувствам ти искрено и ти желая със следващата операция да оставите здравословните проблеми зад гърба си и детенцето никога повече да не боледува сериозно!Бог да е  с вас! PraynigА как разбра за хемангиома,стана ли нещо?Извинявай,ако не ти е приятно да си спомняш ,не ми отговаряй!Стискам ви палци!
И аз след празниците мисля да отида на гинеколог,да си направя цитонамаска.И аз имам раничка,много малка и според доктора не е необходимо да я гори.Сега ще видим какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт