Алма, дано не е пипнал гадния вирус, който ние караме семейно и дори го повтаряме. Започва точно с подути сливици, а после идва кашлицага. Вземай мерки навреме, защото е много упорит и трудно минава. Дано обаче е само обикновена настинка.

Той пак добре гаси, ами моят пуска.
И то готварската печка. Най-редовно. Аз затова вече я държа тотално изключена от контакта, че на няколко пъти заварих включена фурната, а в нея държим обикновено разни кутии с биквити, хляб и други подобни. Пак по тая причина вечер компа го изключвам и прибирам в чантата, и после нейде нависоко и далеч от детски ръчички. Всички дистанционни пък са върху шкафовете, същото важи и за снимачната техника. Само музикалната система, тв-то и DVD-плейъра няма как да махнем, и в момента основно по тях работи. Явно ще ходят на ремонт в скоро време.
хай
И аз мисля така по въпроса за красотата, но нали съм майка, виждам го с по-други очи.

Стискам палци всичко да се оправи при вас и НГ да започне с много здраве и усмивки.Брей,няма отърване от болести бе,каква е тази работа,тая година