® E-bay - тема 19

• 41 721
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Ми зареждай снайпера де Peace

# 76
Редовно Ви чета,много ми помагате и не е имало нужда да пиша.

Сега обаче не мога да се сдържа,ще се ожалвам и аз - един,единствен път с 300 зора накарах един американец да ми шипне този TOMMY HILFIGER- [Поиска ми 9 $ шипинг.Изпаднах в еуфория и......заспах EmbarassedОще не се побирам в кожата си от яд Close .Търга завърши на US $8.51

Не се тормози. Ще изкочи нещо друго изгодно и пак ще си доволна. Хубавото на ибей е, че има нови неща постоянно. Ако стане - стане, ако не - ще изкочи друго.

Весело посрещане на 2009 год на всички!

# 77
Весело изпращане на старата и посрещане на новата година Wine Glass cheers moresmile lalalala

Да ни затрупат ебайски пакети в новата година  Mr. Green

Бъдете живи и здрави вие и семействата ви !

# 78
Весело посрещане на Новата година желая на всички! Да не се презорвате с подготовката както и с хапването, повече танци и веселба   ura Tada cheers  madnoel! Нека 2009г. донесе здраве, късмет и повече парички по картите за яко пазаруване от е-бей!

Аз  нали съм си карък, точно като ми се поизпразни картата , тогава падна лирата  Tired За  сега съм изоставила пазаренето          он-лайн , а когато имам възможност сигурно ще се вдигне курса  #Cussing out Но все пак пожелавам на вас успешно пазауване Peace

# 79
  • Sofia
Да ви питам нещо.
Върната ми е една сума,  която вече се вижда в акаунта ми в Пейпал, обаче в електронното банкиране на картата ми я няма още.
Мога ли да платя с тия пари, щом ги има в пейпал?
Или трябва първо да влязат в картата ми?

# 80
Можеш да плащаш с тях, щом ги виждаш в акаунта си, стига да са в същата валута, в която ще плащаш. Освен това няма да се върнат сами в картата ти. Когато отиват в картата сами, не се виждат в акаунта. Страхотно обяснение дадох  ooooh!

# 81
  • Sofia
За жалост валутата е друга.
При друг такъв случай се върнаха сами.  Thinking
А как да ги върна, ако не си влязат обратно?  Joy

# 82
Когато се връщат сами, отиват директно в картата и не ги виждаш в акаунта - поне при мен е винаги така. Когато са в акаунта имаш две възможности- първата и по-разумната е да ги обърнеш във валутата в която ще плащаш, става с Manage currency - горе вдясно на табличката със сумите. Втората възможност е сама да си ги върнеш в картата, но има такса, която не е малка 1-2 евро май беше, за малка сума не си заслужава, има смисъл само когато става въпрос за повече пари. Връщането става като избереш Withdraw от менюто и после Withdraw funds to your card

# 83
За жалост валутата е друга.
При друг такъв случай се върнаха сами.  Thinking
А как да ги върна, ако не си влязат обратно?  Joy
Withdraw,но удръжката е доста голяма.На мен за 20 евро,ми искаше 2 евро удръжка.Така си и останаха и успях да платя с тези пари някой неща и в паунди,но не разбрах как точно стана  newsm78

# 84
На мен автоматично ми влизат в картата, като си гледам извлечението ги виждам, но не знам как става всъщност

# 85
  • Варна
Предполагам сте заети с баници и питки ама да питам аз.Simple Smile Ако сте си купували обувки на geox и имате впечатления от номерацията да си кажете мнението. Трябват ми някакви такива ботуши http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3701339 … ms=tab%3DWatching, притеснява ме номерацията защото uk 5 е 38ми номер а продавача е писал че е 39ти... купувам 5,5 номер досега от англия и са ми точно , нося според обувката и 38 и 39 номер. И се чудя сега за тези.... дали вървят по големшки и наистина са 39ти номер?
И още едни от същия продавач мисля, и там не знам кой номер да взема, има и 38ми и 39ти, крака ми е точно 25см   Rolling Eyes...ето тези http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=220335611721.
Мерси и весела нощ ви желая!  bouquet

# 86
Моля да ми помогнете с превода на това писамце: Sick

" Hi could u send me your address how it needs to be addressed as on the order details theres one long line which im not sure if it shoud be in 2 lines i dont want your package being mislaid in the post thank you mary:

# 87
  • into the blue
Моля да ми помогнете с превода на това писамце: Sick

" Hi could u send me your address how it needs to be addressed as on the order details theres one long line which im not sure if it shoud be in 2 lines i dont want your package being mislaid in the post thank you mary:

Иска за по-сигурно пак да напишеш адреса за получаване на стоката  Peace

Весело посрещане на Новата Година!

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис.

Весело посрещане на Новата Година и голям лимит за пазаруване за следващата!!!!

# 89
Заела съм се с тежката задача да пусна диспут , но на немски .Оххх стискайте палци и да живее преводача. Весело изкарване на Новогодишната нощ и догодина мнооооооого пакетчета Peace

Общи условия

Активация на акаунт