® E-bay - тема 19

• 41 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,помагайте с малко превод.
Как точно да разбирам това?

Hi
sorry for delay, I have back problems , am sorry that I couldn't help,

# 676

Hi

като проблеми с гърба го превеждам . Съжалява, че не е могъл(а) да помогне.

# 677
# 678
момичета,помагайте признавам си не съм чела назад,но сега имам следното питане

в акаунта на пейпал имам 1,50 евро,в момента се опитвам да платя с картата ,но не ми достигат няколко цента Tired какво да направя за да прехвърля тези 1,50 евро към сумата която искам да платя Praynig

# 679
  • Бургас

в акаунта на пейпал имам 1,50 евро,в момента се опитвам да платя с картата ,но не ми достигат няколко цента Tired какво да направя за да прехвърля тези 1,50 евро към сумата която искам да платя Praynig

Обърни ги във валутата, в която ще плащаш.  Peace

# 680
http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayISAPI.dll?Аз упорито си търся ментета на Пума чанти, никой ли не е запазил онзи линк към продавача на чанти Пума, лятото май беше го пуснал някой.
аз бях пускала този линк, мисля, че някой си купи раница оттам  http://clothes.shop.ebay.co.uk/items/Womens-Bags__W0QQ_catrefZ1Q … sid=p3286.c0.m282 Гледам, че в момента само Адидас има  Thinking

# 681
  • Варна
Просто не мога да повярвам - днес получих от Англия комплект бодита, които спечелих на 12-ти. Shocked

Затова пък чакам един шезлонг още от 19-ти декември... ще изчакам още 4-5 дни... дано да дойде... Tired

# 682
  • софия

Hi

Съжалява за забавянето. Имал/а проблеми с гърба. Съжалява, че не може да помогне.

# 683
  • На черешатааа
Здравейте, да помоля за нещо  Embarassedнякой да е виждал в ибей ботуши- спортни/ зимни и удобни/ и ако може линк,че не откривам нищо.Благодаря предварително   bouquet

# 684
Купували ли сте от хонконгския ибей?
zhekova аз  купих от Хонг Конг една спортна блуза,една съфорумка ме посъвтва да не купувам от там,но аз бях наддавала предварително,ако знаете какъв боклук получих,нямаше нищо общо със снимката в аукциона,все пак зависи на какво си хвърлила око Peace

# 685
chockolina и аз получих днес от 12  Peace бях много учудена,но е факт

# 686

успях  bouquet платих

# 687
  • Варна
И аз си получих ботушките, днес ги взех, дошли са на 12ти:-). Може да се регулира с 1-3 см отгоре широчината, имат отвътре джобчета Laughing там ще си крия белите пари за черни моменти>:І) Изглеждат много удобни, Мерцедес ти поръча ли или се отказа?

Одеве като се връщах от пощата осъзнах, че не чакам нищо повече. Thinking Веднага се поправих с една ларедутска/първата от половин година насам/ и една ибейска... Купих едно яке на Бен Шърман мъжко и се чудя, дали ще отива на 40годишния ми мъж - да му позамажа очите, че често му ползвам картата а досега нищо не съм му купувала по интернет Blush. Или пък да си го дам на детето, ... за свети валентин например. Heart Eyes

# 688
да се похваля,че и мен ме излъгаха,ама с малко и май няма да си търся правата.еи този текст ми излиза      This listing (150318036584) has been removed or is no longer available.
If the listing was removed by eBay, consider it cancelled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.

# 689

успях  bouquet платих

PeaceКогато имаш пари там и не ти достигат Ибей-ци си ги дърпат автоматично без нищо да предприемаш Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 22:17 от teo_71

Общи условия

Активация на акаунт