® E-bay - тема 19

• 41 691
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • София
момичета,помагайте признавам си не съм чела назад,но сега имам следното питане

в акаунта на пейпал имам 1,50 евро,в момента се опитвам да платя с картата ,но не ми достигат няколко цента Tired какво да направя за да прехвърля тези 1,50 евро към сумата която искам да платя Praynig

Обърни ги във валутата, в която ще плащаш.  Peace
успях  bouquet платих

PeaceКогато имаш пари там и не ти достигат Ибей-ци си ги дърпат автоматично без нищо да предприемаш Hug

Добре де, а когато проблема не е в това че не ти достигат пари в картата, ами просто искаш да си оползотвориш тези 1,50 евро тогава каква е процедурата  Rolling Eyes

# 691
  • Пловдив

Наистина има страхотни обувки, но 1. доставката им е скъпа и 2. повечето наистина хубави обувки са с доставка само за Англия и не те допуска изобщо да наддаваш ако не си регистриран в Англия.

Ето още един търговец с много хубави обувки. Аз чакам 2 чифта от него, но ги платих днес и още не мога да коментирам.

http://stores.ebay.co.uk/Branded-Footwear-at-Branch309

# 692
  • Бургас
Тео, дърпат ги от акаунта, ако са във съответната валута, в която плащаш. Това е за онези 1,50 евро.

Flash, къде са тея джобчета отвътре на ботушите?  Shocked Много интересно, може ли снимка?

# 693
Здравейте,както писах снощи обърнах 1,50 евро в британски паунд 1,31  и ги взе автоматично като плащах,благодаря на Мимита Hug

# 694
И аз си получих ботушките, днес ги взех, дошли са на 12ти:-). Може да се регулира с 1-3 см отгоре широчината, имат отвътре джобчета Laughing там ще си крия белите пари за черни моменти>:І) Изглеждат много удобни, Мерцедес ти поръча ли или се отказа?

Одеве като се връщах от пощата осъзнах, че не чакам нищо повече. Thinking Веднага се поправих с една ларедутска/първата от половин година насам/ и една ибейска... Купих едно яке на Бен Шърман мъжко и се чудя, дали ще отива на 40годишния ми мъж - да му позамажа очите, че често му ползвам картата а досега нищо не съм му купувала по интернет Blush. Или пък да си го дам на детето, ... за свети валентин например. Heart Eyes

Якето е  страхотно, не знам за твоя 40 годишен мъж, ама моя 39 годишен би го носил  Mr. Green, но и стила му на обличане е такъв.
Кажи подробности за ботушките, така и не посмях да поръчам, нещо ме притесни номерацията, 5.5 горе -долу колко е стелката. Това,че се отпускат отгоре ме зарадва-поне няма да са тясни. Ще чакам отзиви.

# 695
Момичета от скоро пазарувам в ибей и получих този имейл.
Congratulations!
You're a successful
international eBay buyer
Моля разяснете какво следва от това .Пише за някакви ползи ,но аз трябва ли да направя нещо?
И ако някой друг е получил този статут какво на практика се е променило?
благодаря предварително!

# 696
Момичета, здравейте.
От много време пазарувам в ебей, досега не съм писала в темата, но я следя.
Имам такъв проблем, ако сте се сблъсквали.
Следя от много време shoemetro , преди нямаха доставка до БГ, но в последно време, в сайта им се появи и България.
Спечелих си три търга, тръгнах да си плащам обувките, като преди това проведохме кореспонденция, на тема комбиниран шипинг, за който си пратих и адреса (пощенският код), и мислех, че всичко е ок. Тръгвам вчера да плащам и виждам, че в фактурата, където трябва да си избера държава, БГ липсва. Писах им и днес получавам това
"Thank you for your interesting in our listing.
We’re sorry, but we’re no longer able to ship to Bulgaria due to customs duties, taxes, and/or high shipping. Since we are not able to ship to your country, I have and canceled this sale. You will be issued a Mutual Agreement Dispute from eBay via email. Please agree to this agreement so eBay will reimburse our listing fees."

Обаче България продължава да присъства на страницата с доставка 47$, което не мисля, че е нисък шипинг и че ще имат загуба
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=390023093598

Малко дълго стана, но исках да попитам, някой поръчвал/получавал ли е нещо от тях, и има ли начин да ги убедя да ми доставят каквото искам?

# 697
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, здравейте.
Следя от много време shoemetro , преди нямаха доставка до БГ, но в последно време, в сайта им се появи и България.
Спечелих си три търга, тръгнах да си плащам обувките, като преди това проведохме кореспонденция, на тема комбиниран шипинг, за който си пратих и адреса (пощенският код), и мислех, че всичко е ок. Тръгвам вчера да плащам и виждам, че в фактурата, където трябва да си избера държава, БГ липсва. Писах им и днес получавам това
We’re sorry, but we’re no longer able to ship to Bulgaria due to customs duties, taxes, and/or high shipping. Since we are not able to ship to your country, I have and canceled this sale. You will be issued a Mutual Agreement Dispute from eBay via email. Please agree to this agreement so eBay will reimburse our listing fees."

Обаче България продължава да присъства на страницата с доставка 47$, което не мисля, че е нисък шипинг и че ще имат загуба
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=390023093598

Малко дълго стана, но исках да попитам, някой поръчвал/получавал ли е нещо от тях, и има ли начин да ги убедя да ми доставят каквото искам?

аз купих едни ботуши от тях преди 2 седмици, обаче понеже не исках да плащам 44 долара шипинг, ги пратих на адреса в САЩ на бгшоперите. Скоро мисля да си купя още 2 чифта обувки, които съм набелязала, не съм решила още дали да ги пращам с комбиниран шипинг за БГ, или пак на шоперите. Освен това пише, че след като веднъж платиш скъпия шипинг, всяка следваща доставка е около 16 долара.

# 698
  • Русе
Момичета, здравейте.

И друг път сме писали, че shoemetro не шипват до България.Винаги в шипинг калкулатора е имало България.Прочети във FAQ за кои определени страни доставят.
Няма да можеш да ги убедиш, а даже ще ти поставят страйк за неплатена стока.По-добре им пиши,че по взаимно съгласие искаш да развалиш сделката.Те точно това ти пишат в съобщението. Peace

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 12:21 от maiche

# 699
  • Русе
Цитат
аз купих едни ботуши от тях преди 2 седмици, обаче понеже не исках да плащам 44 долара шипинг, ги пратих на адреса в САЩ на бгшоперите. Скоро мисля да си купя още 2 чифта обувки, които съм набелязала, не съм решила още дали да ги пращам с комбиниран шипинг за БГ, или пак на шоперите. Освен това пише, че след като веднъж платиш скъпия шипинг, всяка следваща доставка е около 16 долара.

gadamer , колко ти излезе доставката на ботушите чрез шоперите.Ти си платила  10$ доставка до техен адрес, отделно и тяхната такса минимум 16$ + доставка до Б-я минимум 25$.Излиза повече от 44$. newsm78

# 700
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цитат

gadamer , колко ти излезе доставката на ботушите чрез шоперите.Ти си платила  10$ доставка до техен адрес, отделно и тяхната такса минимум 16$ + доставка до Б-я минимум 25$.Излиза повече от 44$. newsm78

10 долара доставка + 43 долара общо такса и шипинг до БГ. Само че аз бях пратила още няколко неща до бгшоперите, които нямаха шипинг за БГ, или беше скъп шипинга. Така ми излезе 60 долара всичко за доставка за 5 различни стоки.

# 701
  • Русе
Цитат

10 долара доставка + 43 долара общо такса и шипинг до БГ. Само че аз бях пратила още няколко неща до бгшоперите, които нямаха шипинг за БГ, или беше скъп шипинга. Така ми излезе 60 долара всичко за доставка за 5 различни стоки.

Как само 43$? newsm78 В сайта им  за такса + доставка е написано минимум  44$ и то само за един стока.

# 702
Някой знае ли дали има фирми, подобни на емпреса, но да доставят от Германия?

# 703
И аз да те питам за бгшопърите - беше ли се уговорила предварително с тях, че ще поръчваш от ebay и те ти дахода адреса ли? Може ли например да те изчакат да се съберат повече неща, за да излезе по-евтин шипинга?
Отиде ли на митница с тези 5 неща?

На мен shoemetro са ми любими и няколко пъти им писах с молба да почнат да доставят до БГ, но те дори не си направих труда да ми отговорят  Tired

# 704
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз да те питам за бгшопърите - беше ли се уговорила предварително с тях, че ще поръчваш от ebay и те ти дахода адреса ли? Може ли например да те изчакат да се съберат повече неща, за да излезе по-евтин шипинга?
Отиде ли на митница с тези 5 неща?

На мен shoemetro са ми любими и няколко пъти им писах с молба да почнат да доставят до БГ, но те дори не си направих труда да ми отговорят  Tired

излезе 43 долара, защото стоките са от ибей и аз съм ги купила, тоест те не  е трябвало да се занимават с поръчките, а само да ми ги пратят за БГ. Ако ги накараш те да ги купят от ибей или от друг сайт, тогава тяхната такса за услугата е по-голяма. Преди това за 2 чифта обувки от ибей ми излезе всичко 39 долара - таксата им и доставката до БГ.

Не дойдоха на митница, пристигнаха вкъщи. Пращат ги с EMS. Адресът го имам, те са ми го дали редварително, аз ги редупреждавам, че ще пратя едикакво си на техния адрес да знаят. Но доколкото разбрах са спрели да си дават адреса на нови клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт