Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 527
  • 526
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте .И аз като други тук съм нова.Прочетох книгата,чета ви  и от доста време.Имам един въпрос -има ли разлика между ударния период и протеиновите дни.Имам предвид като разрешени храни.Пропуснах да кажа ,че и аз съм нова тук,от 02.01. и съм твърдо решена да съм упорита и постоянна като вас.Направо съм зашеметена и вдъхновена от резултата  ви.Още един въпрос -спортувате ли по време на режима и ,ако да какво и по колко.Извинете ме за хаотичния пост,но имам толкова въпроси..... newsm12

# 391
  • при моите деца .....

Привет. И аз смятам, че нямаш нужда от 10 дни, 5 са достатъчни. За месец не знам колко ще свалиш, но със сигурност сантиметрите ще са повече от килограмите (това е тайната на Дюкан), така че щом обличаш роклята, за месец (ако си стриктна, разбира се) ще ти стои добре, даже може и да ти е голяма.
Peace
За да те убедя - ще напиша аз колко свалих - започнах на 02.11
първи мерки записани от 8.11 и свалено до 29.11
талия - 81     -7 см
ханш  - 97     -2.5 см
бедро - 57    -3 см

Няма да имаш проблем с роклята, а резултата, който съм ти цитирала е за 21 дни!

# 392
  • София
Добре дошла ronito   !
Според книгата не се препоръчва спорт в първите 2 фази за да не се стресира организма   bouquet
Но ето че мен ме чака 3 та фаза и ми е време за спорт  newsm78
Хайде момичета търся някой за компания за спорт в Младостите ...

# 393
  • София
Между другото, момичета, аз вече имам -25 кг, за 8 месеца, но с различни други режими. Сега искам да сваля поне още толкова, дано да успея....
Стелксен  Hug на точното място си! Може да не сваляш в началото с бързи темпове, все пак идваш от други диети. На линийката ти пише, че искаш да свалиш 45 кила  newsm78 не остават ли 20  newsm78 Снимките ти са супер, ще станат за чудо и приказ, като сложиш и след   bouquet
Дивана  Hug
Ронито, добре дошла и на теб! Няма разлика между П дни и ударните. В началото поне не спортувай, защото може да ти стане зле. По време на ударния период спортуването е противопоказано за тези, които до този момент не са спортували. Ето, и ЛориХю ти е казала  Laughing ЛориХю Hug честито постигане на целта!  bouquet

# 394
За всички нови гугутки,кацнали на дюкАнското ни клонче
пускам ви линка към продуктите,освен снимки има и коментари,които е желателно да прочетете,при нужда-неколкократно.Там ще разберете например защо кис.мляко Култура ,на което пише, че е  0.1%,всъщност не е .И други хубави неща,които ще дадат  отговори на много от въпросите ви.
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%bf%d1%80%d0%be … 0%ba%d1%82%d0%b8/
 newsm39 във втора фаза си връткам кростренажора,но не прекалявам,ама много енергия имам,не знам кво ми става.

# 395
Е, сега вече излязох от кухнята - тортата ми се превърна в кекс  newsm03 Щерката пита: как така кекс, нали торта правиш, ама какво да й кажа - че майка й е малко вързана в ръцете??? Ама е виновно глупавото упътване на пакетчето на желатина  smile3511 (не се предавам току-тъй  smile3512) Та просто добавих трици - изпекох го, разделих си го на порции и... така ще си го хапна. За следващия път ще знам, благодарение на вас  Hug

# 396
Честита Нова 2009 година!Да сте живи, здрави и да ви се случат 2009 чудеса през тази година!Аз по празниците бях в режимната трето-четвърта.Резултата е отеснели последнозакупени дънки.И наистина майка му стара подпухваме след наяждане.От днес пак съм на протеини пък дано съм постигнала целта си и аз като Кри до следващата Коледа.

# 397
Лелеееееееееее   ooooh!  какво ме направихте с това мляко Култура ......аз само от него си купувам  newsm78

# 398
Мами 73 Цвети - упех да с пожелаем, ще си следим тук минусчетата на килограмите и взаимно ще се подкрепяме за да се избавим от тези килца Simple Smile))))))

Tonito 26 i Divana - ще се вслушам в съвета ви и ще изкарам само 5 дена на ударния режим, Тонито 26 - 10 км съм написала......хахаха.......трябва да се преборя с тези 10 км сланини:))))))))))

Ronito - успех ти желая и ти си новачка и ще се окуражаваме:).

БОБИ - благодаря ти за мерките, дано и аз ги постигна, много ме стимулира резултата ти........БРАВО!!!!!:))))

Благодаря момичета, страхотни сте!

Аз да се отчета днес съм на рибен ден и си готвих филе от акула с подправки без мазнина, задушено с малко вода. Набързо го приготвих в микровълновата за 15 мин. Simple Smile

# 399
Лелеееееееееее   ooooh!  какво ме направихте с това мляко Култура ......аз само от него си купувам  newsm78

Въпреки растителните мазнини,киселото мляко Култура се консумира.
Аз  лично от началото на режима ям само от него и си свалям супер  Peace

# 400
Споко бре,това беше подривна дейност,за да обърнат внимание и да четат задълбочено,аз също си хапвам Култура,но само ако няма Верея.

# 401
Те са ти казали доста хора, ама да рекна и аз... Не трови детето! Изчакай да спреш да кърмиш, па тогава заповядай. Не е проблемът дали ще ти спре кърмата, а че при режими се отделят токсини и в кърмата. Прочети тук и помисли добре:  http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

П.С. Моето изказване за новаците е стара шега, да не се обидиш нещо!

Зелено човече, толкова бързо изписвате станиците, че не можах да ви изчета и съм пропуснала написаното от теб. Благодаря за линка, прочетеното ми беше от голяма полза. Както вече казах, реших да оставя отслабването за по-нататък, защото бебето е на първо място, разбира се.
Още веднъж успех на всички отслабващи!

Разбира се, че не съм се обидила относно шегата за новаците. Пък и аз при всяко положение ще хвърлям по едно око в темата и искате или не пак ще се присиединя след време към вас  Mr. Green

# 402
  • София
Здравейте Simple Smile
Много благодаря за топлото посрещане на всички ви..
Чета, чета от известно време и се опитвам да запомня кой какво пише, но сигурно ще ми отнеме известно време, за да свикна с всички ви  Hug
Аз да се отчета как ми мина първият ден от режима- не много добре. Станах късничко и набързо пийнах една чаша мляко с нескафе и подладител. Хапнах малко рулца от раци и дим да ме няма.. Това стана към 13ч и чак преди 40 мин отново ядох.. Режимно си беше- пилешка пържолка от бут (без кожата) малко горчица и крем сирене. Само че.. почти не съм пила вода днес. Ще гледам да наваксам сега.. .....................вас? :сушени зеленчуци 4,6% (лук, моркови, праз, магданоз), целина, синапено семе, подобрители на вкуса: мононатриев глутамат, натриев гуанилат, двунативе инозинат, екстракт от мая, сол, аромати, подправки, растителни мазини)
 А що се отнася до разнообразната храна- ами..не знам дали го постигам, аз ям пилешко, защото ми е най-вкусно. На второ място поставям рулцата от раци, само че гледам на готовите такива в марината да няма захар. .......Иначе си направих график за тегленето- мисля да се тегля през 10 дни, но на 8 януари съм с вас, а след това ще ги броя по 10. Simple Smile
Поздрави на всички!

Петинка, намирам няколко грешки в режима ти и понеже си в началото искам веднага да те предпазя :
1. Трябва да ядеш 4 а най-добре 5 пъти минимум на ден!
2. Не наблягай много на ролцата от раци, особено пък на тези дето плуват в неизвестни маринади!!! Може да ги дават режимни, но доста захар има в тях...
3. Готовия зеленчуков бульон не става - виж подобрителите, като почнеш от натриевия глутамат и свършиш с растителните мазнини - всичко това ще те кара да задържаш...
4. и последно : трябва да се мериш всеки ден! Това е много важно за да се мотивираш (особено в началото се сваля стремглаво!!!) и за да контролираш какво става! Я си представи, че правиш някаква грешка и го разбереш след 10 дни???
ПП. Като наваксаш вечер с водата, после внимавай ... да не стане беля през нощта ... казвам ти го от собствен опит Joy
Мами73Цвети - аз си купувам Хуксол, или Суитли течни, да стават и за термообработка... Купих си веднаж и Екуал, ама хич не е на сметка...

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 23:29 от Lucie

# 403
  • в сърцето на моето Слънце
Брей, голямо четене пада тук.  Shocked
Момичета искам да попитам, не може ли ако няма 0,1% кисело мляко в магазина, да си взема 1% и да си го разредя с водица. И в крайна сметка лъжица и половина само трябва да са ми триците за ден или не, че съвсем се обърках. Я кажете кой колко трици е ял през ударния период?  newsm78

# 404
Триците са три лъжици на ден. Ако няма 0,1%, вземи си 0,5%, но по изключение.

Общи условия

Активация на акаунт