Психолози,психотерапевти,психиатри

• 673 090
  • 867
  •   1
Отговори
# 165
На сраницата на НЗОК са посочени 4-5 психиатрини практики с договор с тях за Ямбол.

# 166
Здравейте,
опитвам се да открия "номер 18" от телефон 963 2444 на БЧК към ноем-дек 2003год, предполагам по това време е била
на някаква практика/стаж там, 2 год по-късно вече я нямаше на номера
предполагам че щ е много трудно да я открия , но все пак пробвам  Simple Smile

# 167
zum не разбрах кого се опитваш да откриеш? Доброволците на линията обикновенно са студенти.

# 168
zum не разбрах кого се опитваш да откриеш? Доброволците на линията обикновенно са студенти.

и аз предположих нещо подобно, т.е че е била студентка, както споменах декември 2003г бе това, надявам се от тогава насам да се е развила професионално
Името й няма как да го знам ... познавах я само като номер 18 (без имена)
ако имате някакви идеи дали и как бих могла да я намеря ще се радвам да споделите

# 169
Доколкото знам едно от изискванията,когато работиш на тези телефони е да има конфиденциалност за имената на работещите.

# 170
Доколкото знам едно от изискванията,когато работиш на тези телефони е да има конфиденциалност за имената на работещите.

надявах се да се разпознае сама из редовете
 пожелавам късмет и професионално развитие

# 171
здаравеите на всички и аз имам голям проблем с натрапливите мисли и вече много се задълбочиха нещата и не издържам. искам да питам някой знае ли нещо за психолога Калин Цанов този който лекува чрез хипноза. Молч ви ако има впечатления нека ги сподели с мен и колко е таксата че и това е важно

# 172
здаравеите на всички и аз имам голям проблем с натрапливите мисли и вече много се задълбочиха нещата и не издържам. искам да питам някой знае ли нещо за психолога Калин Цанов този който лекува чрез хипноза. Молч ви ако има впечатления нека ги сподели с мен и колко е таксата че и това е важно

Здравейте-нямам информация за този колега.При натрапливи мисли бихте могли да работите с екип-психиатър и психолог.

# 173
Здравейте,
Май се включвам тъкмо навреме. Бих искала да ми препоръчате хипнотизатор. От около половин година ходиме на психоаналитик, но нещата не се оправят. Проблема според тях е в някъв етап от детството и от няколко места вече ми дават съвет да отидем на хипнотизатор.
Благодаря ви!

# 174
Психоаналитичната терапия е доста по -продължителна от половин година.Хипноза практикуват ето тези специалисти:

http://www.bah.hit.bg/

# 175
Благодаря, но съм прочела вече част от форума и този сайт го имаше постнат и го разлеждах. Но идеята е не да имам списак от 20 човека, които не познавам, а някой който е ходил на хипноза и е видял да ми препоръча някого от когото е доволен!
 Rolling Eyes

# 176
kaka_s  като много други потребители и вие искате конкретен човек,с лични препоръки.Истината е,че при такъв тип работа има значение професионализма,личността на терапевта и взаимодействието между личноста на терапевта и тази на клиента.Това е среща между две личности и няма такъв капацитет,който да каже-този е за теб,този не е.В психотерапията няма йерархия на добър,по-добър.Има обаче много "ментета"/без необходимата професионална квалификация и обучения/-целта на тази тема е да покаже,кои са наистина легитимирани да извършват определен вид психотерапия.От там нататък-всичко е въпрос на избор и на лична среща с терапевта.Дано отговарям на всички,които искат конкретен човек-няма такъв капацитет,който да знае кой е е вашият терапевт,ролята на тази тема е да търси и намира професионалисти,но кой е вашият терапевт-не можете да намерите отговор тук.Макар,че с Шехина познаваме част от колегите,не бихме могли да познаваме всички лично.С други думи-терапевт добър за един,може да не е такъв за друг,защото "лекарството лекар" е свързано с характеристики,които не могат да се измерят.
Освен това  даването на избор между няколко души е предизвикателство за способността на човек да прави избор и да взима собствени решения.

# 177
Здравейте,
напълно ви разбирам и знам, че това което казвате, е така. Значи мога да смятам, че всички от списака в по-горе споменатия сайт са "наистина легитимирани"?!?! И все пак сигурно има 1-2-3 имена от него които са по-ярки от другите. Защото човек незапознат с темата и материята трудно се справя със списък с 20-ина имена. Какво препоръчвате - да играеме лотария вкъщи и който номер се падне - да се обадим на съответстващия хипнотизатор? Просто не знам от къде да започна!
Пак благодаря!

# 178
Да-това е сайт на асоциацията по хипнотерапия-нещо важно,хипнотерапевтът е преди всичко терапевт,а не хипнотизатор-т.е. целта му е да помага.Едно то най-известните имена беше Милен Николов,но той е покойник,за съжаление.Днес попаднах на интервю с д-р Димитър Тенчев,който също се занимава с хипнотерапия, в списание "Ум и душа" бр.2-там можете да прочетете интервюто с него и да добиете още информация.

# 179
Kaka S,
от списъка, който ти е посочила Вероника познавм лично Валерия Дилова. За нея като човек мога да дам много препоръки, защото е фина, деликатна, с широк кръгозор, надарена да пише великолепно. НО със сигурност знам, че хипнозата не е сред основните неща, с които се занимава/се е занимавала и затова никак не бих била уверена в това да ти я препоръчвам за хипнотерапия. Освен това в списъка не виждам координати на специалистите
От друга страна извън този списък познавам д-р Валентин Кирилов- невролог, който също активно се занимава с хипноза - обучава се на о. Бали, както и мъжът, който демонстрира хипноза по бТВ и докторът му асистира, когато е нужен лекар.  Но въпреки че знам, че в момета активно практикува хипноза, пак не бих си позволила да ти го препоръчам, защото не знам нищо за проблема ти и доколко той  е в кръга на проблемите, с които този лекар се занимава. Д-р Кирилов работи в 1-ва градска болница, в неврологичното отделение.
Успех ти желая!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 21:13 от Ленито

Общи условия

Активация на акаунт