Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 215
  • 867
  •   1
Отговори
# 375
Si mama, можете да потърсите др. Златка Михова - психотерапевт.

# 376
Si mama,
препоръчвам ти  Поли Нанева - изключително компетентен клиничен психолог и което е важно  в твоя случай - и фамилен терапевт.

# 377
Беа, Ленито,
Благодаря за препоръките!

# 378
Здравейте всички.Предварително се извинявам,че в момента нямам възможност да прочета всички 26 страници от темата,ако задавам въпрос,който се повтаря моля за извинение.

Нуждая се от семеен терапевт в Пловдив.Някой може ли да ми препоръча.Някой има ли мнение за Мая Манева.Не знам дали работи в Пловдив,в страницата и не пише,но предлага и онлайн консултации,има добри отзиви за нея,но е нормално да се пишат само добрите отзиви в такива страници.

# 379
Здравейте.На 18 съм от Варна и имам сериозен проблем със спането и оставането сама във стая.Постоянно съм във страх че ще влезе някой.Знам че това е доста детинско но наистина се превърна във сериозен проблем за мен.Изпадам във много агресивни състояния без видна причина.Можете ли да ми препоръчате добър терапевт за проблема ми?Благодаря предварително Simple Smile

# 380
Здравейте, търся добър психиятър който да работи онлайн. Може ли да ми препоръчате някои?

# 381
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали добър психотерапевт от Стара Загора. Благодаря предварително

И мен ме интересува същото!

# 382
Здравейте.На 18 съм от Варна и имам сериозен проблем със спането и оставането сама във стая.Постоянно съм във страх че ще влезе някой.Знам че това е доста детинско но наистина се превърна във сериозен проблем за мен.Изпадам във много агресивни състояния без видна причина.Можете ли да ми препоръчате добър терапевт за проблема ми?Благодаря предварително Simple Smile
Виктория, мога да ти препоръчам Христо Райков, тел. 0887 718356, има опит с хора на твоята възраст, вярвам, че ще ти бъде от помощ. Кабинетът му е някъде до Колхозния пазар.

# 383
Христо Райков е психотерапевт, не психиатър Simple Smile, да уточня все пак.

# 384
Има ли някакъв официален регистър на психолозите и психотерапевтите в България по градове? Къде може да се направи справка за практикуващите в даден град?
Конкретно ме интересува за Ямбол.
Ще съм благодарна за някакви насоки, ако има запознати.

# 385
Можеш да пробваш в гугъл като например напишеш  psiholozi.bg и съответно града, за който искаш да провериш. Но никога в интернет не е пълен списъкът. Успех! Simple Smile

# 386
Можеш да пробваш в гугъл като например напишеш  psiholozi.bg и съответно града

Не разбирам с каква цел? Дори няма подобен сайт. Връща ми абсолютно същите резултати както и ако напиша просто "психолог града".

Тук намерих някакъв непълен справочник, ако някой друг се интересува:
icp-bg(точка)com/findpsy(точка)php

# 387
Предложих ти, защото има такъв вариант за психиатрите, ето че си намерила нещо. В какъв смисъл питаш "с каква цел"? Предложих с цел да ти помогна Simple Smile

# 388
Здравейте

Бихте ли ми препоръчали добър психотерапевт в София, (да не е в крайните квартали само)? Става дума за проблеми на личността или по-скоро "тревожни и депресивни състояния". Изключително добро впечатление ми направи сайта на д-р Петър Николов, http://www.dr-petarnikolov.org/index.html но за съжаление е от Варна Sad . Трябва ми някакъв специалист като него, като най-разумната цена за първи сеанс-консултация приемам 30-35лв, не повече. Това е стандартното май. Благодаря  Simple Smile

# 389
curse, ти търсиш психотерапевт, а докторът, за когото си прочела е психиатър. Според мен психотерапевт би трябвало да търсиш, основната разлика между двата варианта е, че психиатрите работят с лекарства, а психотерапията помага сам да се опиташ, с помощта на психотерапевта, разбира се, да разрешиш проблемите си. За мен лично е много по-добре вторият вариант, лекарствата само маскират проблемите. Според мен, според това, което съм видяла от близки, лекували се и по двата начина и от това, което съм чела.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт