Със сигурност повече няма да позволя на сестра ми да отиде при д-р Момова , вместо да излезе малко по спокойна след преглед с нея точно обратното и след двата пъти преглед излиза супер разстроена и едвам я успокоявам . А също не смятам , че е коректно да запишеш час за втори преглед рано сутринта по желание на докторката (защото нямала време по -късно, обадили сме се 3 дни по -рано ) и сутринта сестра ми да отиде в оказания час да и звани 20 мин по телефона , никой да не дига и след 20 мин. да вдигне и да каже , че е забравила за часът , аз това не мога да си го представя . Който иска да ходи при нея аз споделям личен опит , защото очакванията ми бяха други . А и сестра ми вече си е правила изследвания и на кръвта и на щитовидната железа , тя въобще не ги е поискала , а я праща в частна клиника да си прави нови , а на психиатър сме ходили изписала е хапчета от които само и се спи и е като дрогирана и за това искаме терапия без хапчета или хомеопатия , но явно това не е в компетенцията на д-р Момова , поне да го каже , че не е компетентна. Благодаря за отговора dgidgo

Записах сестра ми при д-р Катя Казакова от Варна , за сега два пъти е ходила ,поне я обеди да взема хапчета , много мило се държи и искрено се надявам да сме уцелели точния доктор , ще пиша как са нещата за по нататък
А някой може ли да ми препоръча литература за четене , та да мога и аз някак да и помагам

Препоръчани теми