Отговори
# 135
Здравейте мили мами

Да се присъединя и аз към голямата дружина! Все още на съм регистрирана но според мойте изчисления ще бъда мама август месец Heart EyesОт софия съм и ако има мами от Дружба ще ми бъде приатно да се видим Hug

# 136
vel_si  Hug добре си дошла и тук Wink
кажи за кога ти е термина,за да те впишем на 1 стр.(ако го знаеш)

# 137
  • София
Здравейте,момичета! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!Дано през 2009 сме по-добри,по-здрави,по-щастливи,по-усмихнати,по-успешни и да преследваме още по-големи мечти!!! Желая лека бременност,здрави и пухкави бебчета през август!!!
Лали,успех днес на прегледа мила!!!
Аз май вече нямам симптоми ама не ми се иска да мисля негативно. На 12 съм на преглед,дано всичко е наред.
Хубав и усмихнат,макар и мразовит ден!!!

# 138
vel_si  Hug добре си дошла и тук Wink
кажи за кога ти е термина,за да те впишем на 1 стр.(ако го знаеш)

Ами още не го знам но ще разбера до края на седмицата и ще кажа Peace

# 139
Здравейте момичета!  Hug С голяма радост се присъединявам към вас. От началото чета темите, защото силно се надявах този месец да сме успели и наистина след еднодневно закъснение направих тест и имах бледа втора чертичка, но на 27.12. повторих и моята чертичка беше вече по-ярка от контролната. На лекар още не съм ходила, мисля тази седмица да се организирам. Най-вероятно ще стане в събота, защото тогава е най-удобно да взема отпуска.

За протокола - това ми е втора бременост, по мои сметки термина ми е на 28.08.

# 140
Деси, мерси, че си ме сложила в списъка! Сега се връщам от доки, даде ми болничен, пак чухме пулсациите на бебо (пулсации ги нарича лекарката), пораснал е и слава Богу всичко е наред за сега! (нали имам един мисед, та малко съм се психясала)... сега само почивка и това е! Дай Боже всички да родим здрави и хубави бебета през август!

# 141
Здравейте, мами!
Аз сега звъннах на доц. Томова да си запиша час за ФМ, но ми каза, че е още рано. Каза да звънна 4 седмици преди 17г.с. За около месец напред записва часове. Е, сега остава само релакс и да си чакам ЖК към 19ти.

Хубав ден на всички   bouquet

Багънце, мятай се в скайпа  Hug

# 142
BubolecheMeche ,аз ще ходя  на ранния 11-13 гс

# 143
Добре дошли на новите мами4ки, пожелавам лека бременоост. Радвам се за теб Дю 4е за сега сме малко за края на август  Hug и ти попълваш отбора. Лали с теб съм днес дано е нещо тривиално мили4ка  Praynig
Аз мисля да не ходя на такива изследвания БХС или тем подобни стига док да не ме насо4и категори4но, искам да си остана с вярата 4е всичко ще е наред с бебка и се моля да се развива съвършено  Praynig Това си е ли4но мнение  Peace
Душе виждам 4е се навърташ насам  Mr. Green , май е време да се запишеш в  нашите редици мили4ка, надявам се 4е всичко е наред с твоите съкровища  Hug

# 144
Добру дошли на новите мамчета Hug
Аз двес съм по-добре, само гласа ми е спаднал, но ще се оправи Peace
Вече очаквам с нетърпение прегледа на 12.01 когато ще видим сърчицето Praynig за първи път Praynig За съжаление обаче утре съм на работа Sick и за момента няма как да се промени този факт Tired Надявам се скоро да се научи новия човек и аз да съм свободна Praynig

# 145
Здравейте, мами!
Аз сега звъннах на доц. Томова да си запиша час за ФМ, но ми каза, че е още рано. Каза да звънна 4 седмици преди 17г.с. За около месец напред записва часове. Е, сега остава само релакс и да си чакам ЖК към 19ти.

Хубав ден на всички   bouquet

Багънце, мятай се в скайпа  Hug

Буболече, а Томова не прави ли ранна ФМ? Аз също бях тръгнала да си записвам час при нея, ама ми се щеше в 13 седмица... хем... и сега при кой ще ходим?

# 146
Момичета запо4нахме да говорим за тая работа, как се справяте? На мен хи4 не ми се работи от както разбрах 4е сме двама. От друга страна няма да ми е зле да взема някой друг лев за бебо, но пък не сме и закъсали 4ак толкова и таткото може да си позволи да ни гледа вкъщи. Не мога да взема решение какво да правя. Имам още 8 месеца да бременея имам 25 дена неползван отпуск, осигуряват ме на минимален праг така 4е незнам колко  би повлияли болни4ните на май4инските след това. Вие какво сте решили за себе си? трудно ми е с това решение, защото и стоенете вкъщи не ми е на сърце, но пък нервите на работа и това зимно време ....  Close ....... заледено и пр. то4но в на4алото на бременността.......

# 147
Днес си видяхме сърчицето и отговарямя на мерките които аз си смятах т.е една седмица по назат както веше овуто.Добре дошли на новите .Стискам палци за болничките и проблемните всичко да е окей Hug

# 148

Буболече, а Томова не прави ли ранна ФМ? Аз също бях тръгнала да си записвам час при нея, ама ми се щеше в 13 седмица... хем... и сега при кой ще ходим?

Честно да ти кажа не знам дали прави ранна. Питах я за час и ме пита коя седмица съм като казах 9 и няколко дни тя каза да й звънна 4 седмици преди 17г.с. Каза, че сега записва за началото на февруари. Може би, ако й звъннеш и я питаш специално за ранна ще си ти каже дали прави. Аз така или иначе пък бях решила да не ходя на ранна  Peace Аз мнението няма да си променя.. само при нея ще отида Simple Smile

# 149
Здравейте и от мен!
Честита нова година! Нека тя ни донесе много радост и щастие с нашите бебчета!
Не съм сядала пред компютъра от толкова много време че едва смогнах да ви изчета!  Simple Smile
Добре дошли на новите мами и честито на виделите тупкащи сърчица!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт