Отговори
# 150
BubolecheMeche ,аз ще ходя  на ранния 11-13 гс

Деси, при кого ще ходиш?

Добре дошли на всички нови очакващи! Hug Лека бременност на всички! Heart Eyes

# 151
Момичета защо толкова късно ходите за сър4ицето? Смисъл нали по рани4ко също се 4ува?

# 152
Dendy, аз мисля да си ходя на работа до 45-те дена преди термин, само се надявам всичко да е наред Praynig Но на мен работата ми не е напрегната и аз много си я харесвам ...

# 153

Dendy, аз мисля да си ходя на работа до 45-те дена преди термин, само се надявам всичко да е наред Praynig Но на мен работата ми не е напрегната и аз много си я харесвам ...

Да това е... аз пък хи4 не ми е интересна ве4е и нямам нерви да стоя там, ина4е през по голямата 4аст от времето съм на стол, ама по някога се разправям с разглезени лигли, които ме изкарват ивън нерви. Но пак казвам и вкъщи не е работа да дремя....  Close

# 154
  • София
Здравейте момичета, и аз се записвам при вас, само че още не знам дата на термина. Втора бременност ми е.
При нас още сърчицето не могат да го чуят, два пъти ходих до сега и или видеозните не са им хубави или и аз не знам. Иначе си имам всички познати екстри и така не ми се ходи на работа....нон стоп ми е лошо.
Поздрави на всички и за много години!

# 155
С първата си бременност /бях на 25/ си останах вкъщи, веднага щом разбрах, че съм бременна. По цял ден лежах вкъщи и се глезех, само за бременността си мислех и нищо друго, мислех се за много специална, все едно съм единствената бременна на света  bowuu. Беше и гадна зима и не беше за разходки. Ако можех да върна времето назад щях да работя до последно. Защото после пак оставаш затворен за доста време и особено, ако няма кой да те отмени за едно отиване до магазина си е доста депресиращо.

Момичета, то няма да ви е все лошо. Това с гаденето е обикновено до началото на четвъртия месец. После е точно както го пише по книгите - като с магическа пръчка всички симптоми изчезват и трудоспособността се връща, макар че понякога е трудна концентрацията  Grinning

Аз сърчице не съм видяла още. Ще ходя на преглед чак другия понеделник. И сега да отида може би ще се види, но не ми се иска да ме връщат, ако случайно не се види.  Laughing

# 156
strelche® ,при Врагалева.За сега никой не е казал лоша дума за нея

ето едно страхотно стихче Heart Eyes

Ще ставам батко!
Днес татко ме гушна и радостно рече:
"В корема на мама живее човече!"
Дали е момченце,или пък момиче;
дали ще е братче,или пък сестриче?
"То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема й бебе!"
Туй,че нашето бебе пораства,е ясно.
Ама как се побира?Не му ли е тясно?
"Не се тревожи-мама права застава-
Виж корема ми също расте,наедрява.
Все едно е хралупка-тъмна,топла и мека;
все едно е къщурка-и просторна и лека...
ден след ден се заобля,ден след ден се издува-
има място за бебчо дори да лудува"
Вече в кухнята често се застоява мама.
С татко се смеем,че похапва за двама-
два банана изяжда,две филии препича
и след малко от глад към хладилника тича.
Ала то е защото се храни със нея,
бебчо,дето в корема й кротко живее.
Как ще питате вие,като няма устичка.
Ще ви кажа-през някаква тръбичка.
Понякога мама бледа лежи,
навярно корема й доста тежи.
Тогава съм мил-тихо се движа
и заедно с татко за нея се грижа.
Когато заспи-стихват стъпки и песни
сънят й не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува,кротува,
защото и бебчето даже сънува.
Колко много корема на мама порасна!
Всяка рокля предишна,сега и е тясна.
Вътре бебето шава,премята се,рита,
и почуква с юмруче...за мене ли пита?
Мнам,не вижда от там непознатия батко,
но познава гласа ми,и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро с него у дома да си играем.
С нетърпение питам:"Защо ли се бави?
Кога ще излезе?Да не би да забрави?"
"Още малко остана-татко отвръща-
ще ухае на бебе после цялата къща"
Най-накрая е тук!Вече имам сестриче!
Вижте,то ни се смее,то ни обича!
Как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти,мамо?

много е хубаво,нали? Heart Eyes

# 157
Денди, аз ще ходя още малко на работа, защото така се налага, а не заради доходите Peace И мен ме осигуряват на минималната, така че и да работя и да не после пак ще вземам 240лв Peace Не мисля, че могат да дават по-малко от минималното newsm78 Определено ми е супер в къщи, имах дълга коледна почивка /16 дни/, а от една седмица не съм излизала от вкъщи и ми е супер направо, но за съжаление утре на работа Sick Стана така, че преди празницине колегата ми влезе в болница и аз останах сама /работата ни задължително се върши от двама и не може да се отлага, правим вестник/, идваше една жева да ми помага за по 1-2 дена. Сега има нов колега /от утре/ и трябва да го обучавам, за да заеме моето място и като се върне другия от болничен ги оставям да се оправят, а аз си оставам в къщи, дано това стане скоро Praynig Много ме ядосват в работата, държат си на тяхното си и не се интересуват от нищо друго Crossing Arms

# 158
 welcome на новодошлите лека и хубава бременност ви желая Hug
А като стана въпрос за работа и аз да си кажа, че с настъпването на новата година съм и безработна..Искаха да ме съкратят, аз им викам: "не можете бременна съм имам защита от закона", а те: "предлагаме ти 4 заплати да си тръгнеш", аз: "5 заплати и половина и си стискаме ръцете" и те:"Добре"..Сега смятам да си регистрирам фирма и да се самосигурявам, че да вземам майчинство после..Днес ходих и на едно интервю за работа, не казах че съм бременна и смятам да не споделям пред евентуалните си бъдещи работодатели докато не ми проличи, дано имам шанс да поработя още малко, че и някой друг лев няма да  е излишен, а и ако си остана в къщи ще ми е доста скучно и да ви кажа в тия празници съм качила 3 кг. ако се заседя у дома и не работя сигурно докато дойде време за раждането ще стана 100 кила..
Лали явно празниците и на двете ни са се отразили по един и същи начин на бебетата, но казаха ми че това зацапване ставало понякога когато бебето се понамествало Thinking..
ММмм Деси ама много сладко стихотворениице.. Незнам за вас момичета ама аз такава съм станала ревла и така съм се разнежила че не мога да се позная, а и не мога да се поправя..

# 159
Деси, страхотно е стихотворението. Ще си го копирам и ще го чета на моя малчо Wink Благодаря ти Hug
, напълно нормално е това, нали сега ни връхлитат хормоните Wink

# 160
Zo, нямаш ли познати, които да те назначат към тяхната фирма? Регистрацията на фирмата пак ще ти отнеме средства, а и време и главоболия с тези осигуровки.

# 161
или познати,които да те уредят във фирмата,в която работят-ти ще си плащаш

# 162
Относно работата - мисля да ходя докато мога. С първата бременост излязох в болничен, когато бях в 5 месец до края. Сега се надявам да е по-късно. Но разбира се всичко зависи от състоянието ми.
Днес, в първия работен ден от 2009 година, две колежки ми пожелаха бебе през новата година. Аз още не съм казала във фирмата, чакам да ида на първи преглед.

Деси, стихотворението е много хубаво.

Зо, много неприятно. Наистина май е по-удачно да намериш някой да те назначи фиктивно за няколко месеца. 

# 163
Да се отчета-имам леко отлепване,хубавото е че бебето е пораснало и ве4е има сърдечна дейност,може да се смята за окончателен терминът ми 28.08. Това показва ехографа-бебето е по-малко с близо 2 седмици от датата,изчислявана по цикъл.От днес съм на утрогестан за 7 дни и но-шпа и повече лежане.Дано всичко да е наред!!! Praynig

# 164

Общи условия

Активация на акаунт