Ти какво сготви?! Снимай, покажи! - 22-ра тема- Празнична

• 52 829
  • 365
  •   1
Отговори
# 60
Ето и от мен една паея.

много апетитно изглежда  Peace

днес:

Домати с мус от сирена и видове лук

Мус от гъби в яйца

и едно вкусно Пиле със сирена в точена кора

# 61
-картофени кюфтета

-фокача с минерална вода

ябьлковият пай на Пина

# 62
Тази вечер - баница с праз със собственоръчно точени кори  newsm44      и парче от нея:
Да вметна - емотиконката танцува в такт с womenizer на Бритни Спиърс  Joy

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 19:09 от nela_66

# 63
Невероятни трапези видях Hug.
Паеля ми се дояде, на Мила от тортата Гараш, и на Илиева от тортичката Изненада, Мама Цоци чудна питки врътнала.Това на първо четене ми се наби в очите може би цащото това ми де яде ама нямаааааааа.
В къщи това е налично.
Супичка от червена леща

Домашно хлебче със сусам

Невероятните Пържоли под шуба на Пепчо - Пепчо   bouquet за вкусната рецепта.Днес пред гости с нея се представих Hug

Двуцветно кремче с подръчни средства.И аз като Илиева с каквото имаше в хладилника.Илиева точно така Wink важно е желание да има Wink

И от онзи ден Пилешки дробчета с картофи, лук и гъби на фурна

Пепчо мусчето от гъби с яйца как точно го правиш newsm78.Имам бол домашни яйца и вече се чудя какво да ги правя.

# 64

Пепчо мусчето от гъби с яйца как точно го правиш newsm78.Имам бол домашни яйца и вече се чудя какво да ги правя.

ще напиша, но по-късно, че ме номинираха за изгонване от детската  Laughing Laughing  А моите домашни свършиха  Cry Cry сега трябва да купвам  ooooh!

Радвам се, че пържолите под шуба ти харесаха  Hug и наистина са "представителни"  Laughing

# 65
  • Pierrefonds, CA
Бъни, това до пържолата картофки  ли са ? Как си ги правила  Blush ?

# 66
Бъни, това до пържолата картофки  ли са ? Как си ги правила  Blush ?
Ох ама как винаги все за най най дето не е станало ме питате не знам ooooh!.Това са пържени картофи от тези замразените в плик.Изсипах плика целия в една дълбока тенжерка с доста врящо олио.И сигурно тесничко им е било вътре hahaha та се смачкаха.Даже мислех да ни махна от чиниите колкото да снимам, че да не се грози пържолата ама на....баш те ми донесоха едносекундна слава hahaha Joy
Да не се обидиш нещо Hug просто много смешно ми стана.Спомням си една нищо и никаква сбръчкана цаца на фурна снимана още докато снимах с жалкия Жи Си Ем колко въпроса породи ......и така смешнишко ми стана.Но съвсем добронамерено ти отговарям да знаеш Hug

# 67
При нас пилешка супа,зеленчукови пици и салата. Simple Smile

# 68
пица "Дабъл трабъл":

Пържени картофи като на МкД:

Камембер паниран с патафри, корнфлейкс и галета със сладко от смокини:

# 69
Pety пицата изглежда много апетитно.....Обичам комбинациа от ратопен кашкавал + пресен домат......Лигите ми потекоха......

nela_66 не знам по коя рецепта е баницата, но аз съм хвърлила окото на домашната на Пина.....Ох, кога ли ще се вдъхновя.........

Бъни, при мен понякога нещата стават прекалено бавно....Може ли подръчните средства на двупластовия крем, пък по примера на Илиева и аз най-накрая се престраша да направя най-накрая торта...Че то срамота...Само аз останах без торта! А имам подкрепа на такива майсторки за помощ и съвети,че чак вече ми става неудобно!

Bambinkamalinka  впечатляващи картофени кюфтета.......

Хайде и аз......

На мен ми върви тази седмица на питки......Тази ми е третата за 2 дни, правена за вчерашна мини среща на мами от форума, тук в Благоевград - питката. Утре една приятелка с майка си ще идват у нас да ги уча как се прави питка и вече започвам да сънувам питки......Парадокса е,че днес ми се сърдят,че питките свършили и трябвало да ядат обикновен хляб.

Грах +картофена запеканка; баница с компот от мен, не искам месо да поглеждам....

Четох коментари за капама...Това за мен е най-лесното(но и едно от най-скъпите) ястия. По принцип като се зажених на 600км. от родния край, си бях казала,че едва ли не ще отричам всичко местно и ще хваля всичко родно. Глупаво мислене, но факт.....Но....не успях да отрека капамата.......Грабна ме и до ден днешен на всяка нова година менюто в нашата къща е едно и също - питка, капама и млечна салата. Само това за да се изяде, а и аз не съм фен на тежките маси. Не се обичах е със свекъра, но на капама ме научи точно той. Така че за мен капамата е и много сантиментално ястие. По нашия край такова чудо - няма!

# 70
Здравейте момичета!
Не съм писала от миналата година, а вие толкова вкусотии сте показали, че едвам ви изчетох ooooh!
Честита Нова Година на всички!Много здраве, щастие и благодат ви пожелавам!

Аз да покажа някои неща, с  които ни нагости на отиване  към новогодишната дестинация и връщане обратно свекърва ми Stuck Out Tongue
Впечатлиха ме за това ги снимах  Wink
Касапски гювеч

Погача със сирене и масло

Сладка козуначена баница с орехи и канела

Баница с късмети

# 71
Снощи като се прибрахме измръзнали от път пък си сготвихме вкусна и згряваща-
Трахана с дреболиики

днес сме на скара, вечерята пък спагети, които не удостоих със снимки Wink
Хубава вечер желая на всички!
 bowuu

# 72
esy, страшни вкусотии показваш, добре че тъкмо хапнах  Laughing .

От мен днес само един Типов Тутманик, със сирене и кашкавал.

И разчупен:

Оформих го като "Завъртяната пита" на vens - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,611.0.html .

# 73
  • Pierrefonds, CA

Как да се обиждам, ти пък  Laughing  Мерси за обяснението  LaughingHug

# 74
 Shocked dalka, пеп-4о, nela_66 и Бъни, вие въобще излизате ли от кухнята? Grinning Страхотни сте! Hug

При нас днес малко разтоварващ ден: Борш:

Общи условия

Активация на акаунт