Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 839
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро,
ето и кафето с лека закуска
Аничка, Честит рожден ден!    bouquet  на патерици  Embarassed
Гери гледам на снимките Ели вече се храни самичка, ние само правим опити и то да качим манджата на тавана  Laughing
Сега да ви се оплача нещо го яде Младен крайниците са му в пъпки пръсках с Райт цялата стай и матрачето му, вече не знам какво да правя. Дайте съвет Няма да е от храна защото е по ръцете и крачетата където са му голички  Tired ooooh!
Ставам да го храня после ще се включа пак.

# 61
Честит имен ден на всички празнуващи мами и дечица!Много здраве,късмет и успехи!
Честит рожден ден и на Аничка!Здраве,семейно щастие и много детски усмивки!
Ние сме добре,макар че в неделя Стами вдигна Т 39.Докторката веднага му изписа АБ,но още не съм го купила.Караме на хомеопатия и от вчера няма Т.Днес ходих да подам молба за яслата и дано на април да го вземат.Като чета по вестниците във Варна голяма лудница с тези ясли.Успяхте ли да ги запишете?От късметите на мен се падна парата а на Калоян семейно щастие,нова работа и късмет.
Щък,браво на Косьо!
По късно като се зареди фотоапарата ще пусна снимки стига да имаме интернет.Навръх Новата година му паднаха батериите и не успях да направя снимки,много ме е яд Confused

# 62
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именници! Да ви е свято името! Весел празник!

# 63
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ЖЕЛАЯ ИМ НАЙ-МНОГО ЗДРАВЕ ИЛЮБОВ! Щък ,наистина много приказва ,абсолютно всеки ден обогатява речника с нови думи ,някои си ги записвам защото са уникални Grinning Сега се опитва да пее например "мила моя мамо" е мил мил мами ноооого бичкам  Laughing и се опитва и мелодия да вкара -много е забавно. Вчера и казвам ела да режем ноктите ,а тя ми обяснява къц-къц нотки  Laughing паднахме с баща и от смях,та така при нас е весело ,но пък виж с кукуто сме още на вие ,така че ще трябва да се въоража с много търпение и слава Богу ,че го имам в излишък  Grinning

# 64
Честит празник на всички Именници!Бъдете Живи и Здрави!

Момичета кажете как се отказахте от бибите че при нас е нещо страшно...денонощно сме с биба!

# 65
Здравеите момичета. Честит празник на всички именници. Нека да бъдат живи и здрави и много обичани.
Жузефина и ние сме с биба , но гледам да я давам когато заспива или когато плаче, през другото време я крия. Незнам как ще ходи на ясла без нея / май там не дават/. Мен ме е хванала една фобия дали Евгений ще плаче на яслата , дали ще свикне бързо. Спомням си че когато Гошко тръгна на градина , предишната нощ не можах да спя . Но се надявам всичко да е на ред.
Пожелавам ви лек ден.

# 66
  • София
Не съм ви прочела ама да ви пусна тази песничка, която ми навя хубави спомени от детството!  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=R2jpJqtz4JY&feature=related
А много се радва та тези песнички http://www.youtube.com/watch?v=jSwV3IpNF2U&NR=1, http://www.youtube.com/watch?v=7LqCo_Y0vUM&feature=related

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 13:56 от GERY80

# 67
  • София
Лусия, браво на Диди! smile3501 Ако можеш направи й клипчета как говори, след време много ще се забавлявате като ги гледате. Дай ми малко от търпението ти, че на моменти хич го нямам.  Wink
Ани, супер късмети и добре сте ги нагласили.  Laughing
Тед, а опитва се. Хапва малко и после предпочита да го обърне на игра и да се маже. ooooh! Дано изтребите гадинките, които ядът Денката.
Ди, супер, че Стами е свалим Т и дано бързо се оправи. Кой номер ви е молбата?
juzefina, не знам какво да те посъветвам Ели сама се отказа от бибата още докато беше на 5-6м.
trapezica, не се притеснявай излишно, и аз като си помисля за тръгването на Ели ми става на топка корема ама трябва да сме спокойни, за да може децата също на са такива.

# 68
  • Варна
Момичета, макар и със закъснение минавам да ви се порадвам!  Simple Smile

Честита Нова 2009 година! Желая здраве на вас и семействата ви, много търпение, много любов и много щастливи мигове покрай всички постижения на децата!

Честито на именниците, честито и на Аничка!    bouquet

# 69
Адашче  Hug за много години и много щастие ти пожелавам.

Жусевина bouquet Хвърляте бибито,търпение спокойствие песнички милване вода и така за 3 дена научих синковеца,че може и без биби.При всяко дете е различно,но важното е ти и хората около теб да сте твърди и да не му давате в ниакъв случай бибито  Wink успех

# 70
  • Пловдив
Адашче  Hug за много години и много щастие ти пожелавам.

Жусевина bouquet Хвърляте бибито,търпение спокойствие песнички милване вода и така за 3 дена научих синковеца,че може и без биби.При всяко дете е различно,но важното е ти и хората около теб да сте твърди и да не му давате в ниакъв случай бибито  Wink успех
E браво на вас, щом за три дни сте махнали бибито  Hug
Ние как да махнем палчето незнам  newsm78 Mr. Green

# 71
Палеца е сериозна работа, а и там няма как да го скриеш или хвърлиш.Потърси информация.

# 72
  • Варна
Честито на всички именници днес!

ЛилибончеHug! Желая ти много здраве, само положителни емоции и цялото щастие на света!
Жузефина, работата с бибата наистина е за три дни, но трябва твърдост както е казала Щък. Въоръжаваш се с мнооооого търпение и здрави нерви и решаваш да не го даваш вече. За по-сигурно го изхвърляш. С Вики ми беше трудно, а с Ели неочаквано мина доста по-лесно.
Ди, бързо оздравяване на Стами и дано се оправите с хомеопатията  Peace Hug.
Луси, ще я правите адвокатка Диди щом е такава дърдорана от малка  Mr. Green Hug.
Ели вече се храни сама, рядко ми дава да я храня. Явно тренинга от яслата си оказа влияние.
Днес като прибирах децата от градина ми сервираха, че градините затварят до второ нареждане заради кризата с газта  #Cussing out. Тези украинци ни разказаха играта  Crossing Arms.

# 73
Здрасти!Да ви пусна снимчица на момчетатаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=310620&pid=9853186
Добре се забавляват в снега.Жалко че не направих повече снимки.И да се похваля с първата си питка,правих я за Нова година с малко помощ от мамаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=310618&pid=9853221
Гери,незнам Embarassedизобщо изключих да попитам.Питаха ме кога искам да тръгне и просто да проверя.Но нямаше други майки да чакат и бях първа за деня.
Жузефина,и ние отскоро сме без биба.Отказа се много лесно,нито е мрънкал,нито я е търсил.Само вече докато заспи се върти повече.Зареждаш се с търпение и нерви и изхвърляш бибата,но всяко дете си е различно.Ако пък стане раздразнителен и плаче много изчакай още малко да отрасне и като разбира повече може по-лесно да стане.
Аничка,очакваше се,дано да е за кратко.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 22:29 от di80

# 74
Здравеите момичета. Честит празник на всички именици днес. Моят мъж също се казва Иван и искам да почерпя за негово здраве .
Днес Гошко си е у нас , не е на градина , защото нямат парно . Учениците също почиват , дано скоро се оправи тази криза и всичко си доиде на мястото.
Това е от мен , чао на всички и лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт