Ето, и през новата година, ние сме отбор дружина - Х-во 15

• 22 132
  • 321
  •   1
Отговори
# 60
благодаря ти, честито и на теб именце на патерици, да си жива, здрава и да ти се слави иметоSimple Smile))  bouquet
поздравления и за  sisil76, все така успешно да продължавашSimple Smile и още честитки и за Mopsy, готино е да кръщаваш нали? само да беше по-топли4ко...

# 61
  • пред екрана
Бубу-линка, да ти е жив и здрав, предан и любящ! newsm67

Честит имен ден патерици и на наскаа  bouquetЗдрве, късмет и обградена с много любов!

sisil76, поздравления и успех на кормуването!

Благодаря ви отново за отзивчивостта!  bouquet

# 62
Как сте маманки в това гадно време ?
Ние от днес взехме да кашляме и до понеделник ще сме си в къщи  #Crazy направо изпадам в ужас  Sad.
Меги къде се изгуби учиш ли листовките  smile3523?Кормуването как върви  newsm01? Аз сега кормувам всеки ден и може би след седмица ще съм на изпит  ooooh!.Аиде лек ден на всички  Hug.Какво стана с тая среща ще се състои ли никои нищо не пише   Confused.

# 63
Май няма много ентусиазци за среща, а и това време обива всякакъв вид ентусиазъм.
Внимавайте с кормуването и успех на изпита!
Лек ден!

# 64
нека да побутна малко темичката напред.
Срам ме е , ама таз година се разписвам за първи път  Embarassed
Нямам много време, но дано да съм по редовна занапред

# 65
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 10:44 от igi_toneva

# 66
Понеже Иги се е редактирала - моят отговор напълно се обезсмисля, та се редактирам! Rolling Eyes

Добре дошла, Криси!  bouquet

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:09 от envia

# 67
Здравейте,момичета!Може ли и ние да се присъединим към вашата темичка?Аз също съм от Хасково,щастливо омъжена с едно дете и в момента съм в майчинство.

# 68
  • БГ
Привет и от мен, в този чудесен слънчев ден!!!   Hug

Добре дошла при нас, chrisi_82!!! Пиши на лични на Toni4ka с информация за бебо - РД, за да ви впише в списъка на първа страница!  Heart Eyes

envia, прочетох постинга ти сутринта и малко се изненадах, че нямаше запитване по-долу, но смятам, че информацията ти е важна, хубаво е да се знае къде какво има.

Какво стана с нашата среща, ще я осъществим ли или ще я отложим за по-нататък, в момента върлува грип и незнам до колко е удачно да се ходи по такива места. А, иначе, ако ще се събираме е хубаво предварително да решим кога, защото програмата на детския кът е натоварена и трудно ще се поместим в нея просто ей така, инцидентно. Вчера например отидохме към 11ч и естествено нямаше място както за децата, така и за нас, добре че времето беше хубаво, та се помотахме по центъра.

Хайде, чао от мен с пожелания за успешна нова седмица!   bouquet

# 69
Здравейте момичета! Отдавна не съм се включвала направо ме е срам.  EmbarassedНе ми праща известия, че има отговори и аз въобще и не влизам в темата. Blush
Като гледам никой нищо не е подел за срещата. Дайте да я направим най накрая. Направо срамота. Софийските мами се събират постоянно.
Сиси, и аз уча едни листовки та пушек се вдига. На 2.2 ми е теорията.За курмуването сигурно ще е една седмица по-късно. Мисля, че вече се оправям сшофирането не било толкова сложно колкото си мислех. Лек изпит по курмуване. На лични ще ти ставя телефона да се чуваме. Айде да се оправяте по-бързичко.

# 70
  • пред екрана
Привет!
Добре дошли на chrisi_82 и НАско!

Ентусиазмът за срещата не е спаднал никак. Hug ДАже докато чакаме общата среща с Меги запознахме връстниците - Тео и Криси! Grinning

# 71
Момичета да ви се похваля днес взех изпита  newsm01

# 72
  • БГ
sisil76, ЧЕСТИТО!!! Желая ти безаварийно каране и само зелени светофари!!!  Peace

# 73
  • пред екрана
Честито! Безавариен път и нов автомобил ти пожелавам!

# 74
Честито и от мен Сиси! Леко и безаварийно шофиране ти пожелавам.  car003 newsm01

Общи условия

Активация на акаунт