Ето, и през новата година, ние сме отбор дружина - Х-во 15

• 22 132
  • 321
  •   1
Отговори
# 75
Честито и от мен Сиси! Леко и безаварийно шофиране ти пожелавам.  car003 newsm01

Peace

# 76
  • France
Здравейте, момичета. Как сте?
Аз имах гости от Сф...май основно бях в кухнята Laughing
Кога ще се съберем? Крайно време е...

# 77
Ами хайде де, никаква организация тц тц тц, направете я тази среща най-накрая да гледаме после снимки Laughing
Миленка разкажи за ските Grinning

# 78
  • France
Аз съм свободна всеки ден до 19ч. Определете вие датата.

# 79
Ако искате в петък следобед, след работа  Rolling Eyes

# 80
  • БГ
Привет!  Hug

Аз съм ЗА срещата, но тази седмица немога.  Confused  Свеки има РД в сряда, годишнина, Марти е рожденик в петък, а в събота ще празнуваме с дечица в детското кътче, та така.

# 81
Аз съм свободна когато кажете  Peace

# 82
  • пред екрана
И на мен този петък и въобще до 15 ми е невъзможно, че ще сме извън града. Но ако всички са свободни ще гледам снимки и следващия път ще се включим и ние. Simple Smile

# 83
  • под шипковия храст
Ами хайде де, никаква организация тц тц тц, направете я тази среща най-накрая да гледаме после снимки Laughing
Миленка разкажи за ските Grinning
главния организатор се завърна! Mr. Green като се видим ще разправям за ваканционното, макар че аз основно гонех малкия дзвер..
а ти какво ще гледаш снимки! Naughty я всички налице! аз мога почти по всяко време, но презпочитам без събота. в неделя може да направим един куклен театър и после в детския кът, но трябва да запазим предварително места!
някой не може ли да пусне анкета в темата кой кога може? стана ясно, че няма да е до 15 !?  newsm78
като гледам ще се събираме за първа пролет!  Thinking

# 84
Здравейте мами от Хасково,приемате ли още един член в групата  Hug

# 85
  • под шипковия храст
 Hug колкото повече, толкова повече, както казва мечо пух! Crazy

да ви питам!
събирам инфо за детските групи в града. всичко ме интересува - цени, впечатления, от колко големи ги взимат децата?
знам, че някъде в Куба има езда, на пързалката пък била сформирана група по хокей, но за това вече е късно, те скоро ще я вдигнат.. любопитни са ми по-нестандартни курсове - например йога, шах и пр. Thinking
айде, размърдайте се малко, че в тая тема само за доктори и честитки се говори! Mr. Green

# 86
... честитки като казахме: Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ НМ! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!  bouquet

mit*bul, за никакви групи не съм чувала. Rolling Eyes

# 87
Тони честито и от нас много здраве ,щастие и любов   bouquet
Как сте мили мами в този слънчев и топъл ден ?Ние днес след яслата ще ходим на разходка в парка. Вчера се отбихме там за малко и Яна беше толкова щаслива  люшкахме се на люлките ,на парзаката и тичаха ,че просто нямам думи играхме до тъмно.
Меги взели листовките и кормуването -не си писала скоро ?
Приятен уикенд на всички  Hug

# 88
Hug колкото повече, толкова повече, както казва мечо пух! Crazy

да ви питам!
събирам инфо за детските групи в града. всичко ме интересува - цени, впечатления, от колко големи ги взимат децата?
знам, че някъде в Куба има езда, на пързалката пък била сформирана група по хокей, но за това вече е късно, те скоро ще я вдигнат.. любопитни са ми по-нестандартни курсове - например йога, шах и пр. Thinking
айде, размърдайте се малко, че в тая тема само за доктори и честитки се говори! Mr. Green

Гледах един репортаж по ТВ за отбора по хокей. ТРеньора каза, че ще продължат на трева. И това било някъкъв спорт, ама не му запомних името. Изказа се с големи надежди за бъдещето на отбора.

# 89
Здравейте мами. Много беше хубаво времето днес, но за съжаление ние с Тео не излизахме, защото количката ни е на ремонт. Взех езна назаем, во тя е толкова тежка, че не мога да я бутам и си останахме в къщи. А снощи Тео не знам какво му беше станало събуди се в 12 часа и до 5 сутринта скачане, игране и какво ли още не. Та днес си останахме в къщида се наспим. Дано тази вечер не е пак така.Това за пръв път ми се случва да не спи така. Вчера изяде полвин шоколадово яйце и си мисля, че може от шоколода да се е превъзбудил. newsm78 Thinking
Сиси, листовките ги взех, остана курмуването, но чакам да ми се обадят.
Поздрави на всички от мен и Тео.

Общи условия

Активация на акаунт