Ето, и през новата година, ние сме отбор дружина - Х-во 15

• 22 132
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
  • Хасково
... честитки като казахме: Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ НМ! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!  bouquet
Благодаря. Да не забравяме и Марти на Стефанийка. да са му честити трите годинки, да расте здрав и усмихнат.

# 91
  • под шипковия храст
... честитки като казахме: Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ НМ! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!  bouquet
Благодаря. Да не забравяме и Марти на Стефанийка. да са му честити трите годинки, да расте здрав и усмихнат.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!  bouquet
май вече на патерици...

# 92
И аз на патерици, но от сърце... Heart Eyes

Стефи, да ти е жив и здрав малкия сладур Марти! Heart Eyes
Тони, желая ти много здраве и щастие!  bouquet

# 93
  • БГ
Малък поздрав от нас за вас!!!   Hug

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания!  Heart Eyes

# 94
Честито на всички празнуващи и от мен / на патерици/!

# 95
Честито на рожденика! Много сладка компанийка сте събрали.

# 96
Привет мами
Днес Митака  се прибра с посинено око.Играели след часовете футбол   football  на двора и един съученик го блъснал той съответно отвърнал ударил го два пъти и онзи един път и айде посинено око  smile3557.Направо нямам думи госпожата я нямало в този момент и като дошла естетвено сме излезли виновни .Ама аз хич не си замълчах обадих и се и вдигнах един скандал.Утре ще разискват въпроса кои крив и кои прав .Нещо се разболявам гърлото ме боли ужасно не мога да преглъщам наливам се с чайове и хапчета дано ми се размине .
Лека седмица на всички  Hug

# 97
Браво Сиси няма да се оставяш.Как ще ти бият детето. Стягай се не се отпускай. Купи си Грипекс аз с това се оправих.

# 98
  • под шипковия храст
sisil76
ами като госпожата не може, ще остави някой друг да наглежда децата!
крайно време е да разберат, че училището е тяхна територия и отговорността там за хлапетата я носят те! айде сега ходи и води разследвания кой е виновен.. и какво като стане ясно кой е!? добре че само окото е синьо  ooooh!

# 99
Сисил, как завърши всичко в крайна сметка? А, представяте ли си какво ще е като поотраснат още повече   Rolling Eyes, лошото е, че децата вече нямат никакъв респект, нито към учителите, нито .. май към нищо.
Едно време да се сбиеш в училище, беше почти невероятно .. много жалко, но и родителите имат голяма вина за това, на повечето не им се занимава с децата - мятат по някой лев и децата се спасяват ..
Не разбрах само, защо сина ти веднага е налитнал да го удря, та това е само игра ooooh!

# 100
Наистина неприятна случка!
Трябва да се замислим за агресията в училище / независимо дали децата ни са потърпевши или самите побойници/. Не е въпроса какви порадки е имало навремето, а че сега наистина агресията при децата е стряскаща. Всички ние като настоящи и бъдещи родители трябва да се замислим какво можем да направим за да противодействаме на това агресивно поведение.

# 101
В крайна сметка се оказало ,че и двамата били виновни ,но другото дете го блъснало нарочно и ние не сме от кротките и тихи деца -така че и той отвърнал и  станал боя.
А агресия в училище е просто  #Crazy нещо страшно те непрестанно гледат от по-големите батковци как се държат имитират- речника им и поведението им.Ами какво  гледат и по телевизията те само това показват.

# 102
  • под шипковия храст
направо съм втресена! Йоан наесен ще е първокласник и не ми се мисли!!! ooooh! и какъвто е кротушанчо, направо ще го смелят.. Rolling Eyes да не знаеш как да си възпитаваш детето, хем да е по правилата, хем да оцелее! Sick

Тоничка, не мога да и се нагледам на Вили на новата снимка! какво стана с твоите изпити, четеш ли!? отдавна не сме се засичали, айде като се постопли и по парковете..

# 103
Въпросният изпит беше на 12.02., резултатите ще пристигнат до 6 седмици, ще се похваля, ако въобще има с какво ooooh!
И аз не съм ви виждала отдавна .. даже и на скайп-а.

# 104
  • под шипковия храст
мда, сигурно има време по десетина минути вече за нета и гледам да не ме усетят, че съм на компютъра. Rolling Eyes

супер е линка за новите седем чудеса! Hug пействам го и тук.
http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/
трябва да го популяризираме, че да имат възможност повече хора да гласуват за България. аз съм с двете ръце за Белоградчишките скали!!!!!!!!! Peace само не ми става ясно различни номинации ли трябва да бъдат при всеки следващ вот!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт