Честита Нова Година ФЕВРУАРЧЕТА!

• 14 235
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, пак ще ви кажа.....страхотни сте! Hug Heart Eyes
И без това ми е малко тъпо, ама с вас настроението се вдига лесно! Wink Hug
Ави Hug, Евелинка( аз ти писах смс за празниците, да не се чудиш),  Hug
Вал, искам да си отпусна малко мегдан, ако кача да има накъде , т.е. да балансирам.  Wink Иначе ям активиа, пия вода и ям меса - пържоли или тези на Браво и Тандем, между два и четири процента. Rolling Eyes А ти си толкова готина, къде диети бе душа....? Ела да те поглезя у дома с винце и гозбици. hahaha А днес с Дени се скрихме от отчетната, в селския МОЛ rotfImao rotfImao rotfImao hahaha Joy! А бай дъ уей, къде го има този магазин на Райфал и Келвин Клайн? Аз имам карта за 20% отсътпка и може да ме огрее по-рано намалението. Mr. Green
РД на Яна няма да правя в клуб, а ще празунавем само с родителите. Ще поръчам торта, както подобава и ще се почерпим за нейно здраве!
Фарф, браво за умението!  bouquet

Лека! Hug

# 121
Голдънче, имам спешно питане за помпата за носле. Тази ли е твоята: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_80&products_id=1960. Ако да - за какво служат трите накрайника и универсална ли е - към всяка прахосмукачка ли може да се включи (нашата ми се струва твърде мощна, не знам дали става). Другата, която е харесала Мери: http://family-bg.com/product_info.php?products_id=2014{27}835, се нуждае от хигиенни филтри. Не съм сигурна, че ще има откъде да ги купувам, ако случайно се изчерпат в този интернет магазин, а и след като филтъра се сменя след всяка употреба, ще се окаже по-скъпа newsm78. Още в понеделник ще поръчам едната от двете помпи, защото не мога да си гледам детето така. От тази хрема и апетит няма, само от кърменето не се отказва.
Ето от нас една смешна снимка с уши. Не е търсен ефект, забелязах го после:

И една с поредната ни шапка с уши:

Cattt, Калоян все се навърта около Викито, затова има толкова снимки в албума Wink
Валерия, ако ти е омръзнал "комбайна", мятай се у нас. Съседът на първия етаж тресе сградата с "Ей тва чукане чаках". В момента - два етажа нагоре, се друсам в ритъма на "Я хабиби,я хабиби,я хабиби!".

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 23:27 от Мама Пух

# 122
  • София
Пух, да, точно тази. 22 лв. с доставката, на другият ден сутринта рано я получих. И да, става за всички прахосмукачки, само намамляваш мощността на минимум, ако имаш такава опция. Накрайниците са два, еднакви. Има маркуч с два извода, единият се слага в тръбата на прахосмукачката, а в другият се пъхва единият накрайник, с който се смуче. Последните са два едникави, както ти писах по-горе. Давай смело, няма да сбъркаш! Wink Hug Много съм доволна! Peace

# 123
Голдънче, много ти благодаря. Ще я поръчам в понеделник Hug

# 124
  • ВАРНА
Аз сори, че чак сега се включвам, но имахме малко проблеми с интернета.
Голдънче, гледам лентичката ти се е мръднала надолу. Браво бе, супер си. И какво ти беше точно менюто? Може и на лични да не водним темата на слабите мами с нашите много кила. Аз и от утре няма да започна, нямам трици за закуска.  Sad Rolling Eyes
Ей, този студ много ме тормози. Само се чудим къде да ходим на гости, че навън не е за жени и бебета.
Гледам за помпи са нос говорите, преди да се роди бебо купих една, някаква евтина, ама хич не ми е удобно да я ползвам, аз и не можех де. Последния път, когато беше хремав Емо, татко му й хвана цаката, но не ми се нрави да ползвам таквоз чудо на техниката.
Фарф, ще ти пиша на лични как да сложиш думички вместо линк.
Пух, много пухин малкия Цар   love001. Бързо да оздравявате.

И аз започвам да мисля вече за рожденния ден на Емо. Наближава с бясна скорост, докато се усетя и ще дойде. Още не съм решила как ще го отбележим, но в къщи място за гости нямам.
Цунки от мен и пожелавам спяща, отслабваща и спокойна нощ на всички   bouquet

# 125
Здрасти!
Къде сте бе момичета?
 Да не ви хвана форумска диета?
Ей ся гледам помпите обсъждате...споделихх с мъжо,ма той бива ли да е такова рогато говедо #Cussing outбез да знае за кво иде реч-рече и отсече"Ти с прахосмукачка няма да чистиш носа на детето!"
Кажете ми,как да действам с такова непросветено Close
Току що нещо много силно издрънча Thinkingмъжо излезе да види,май наемателите в съседсво пак се стъркаляха.....
Аха -да! Правилно съм предположила Mr. Green ее и аз имам заложби-ясновидски Mr. Green
Ма те тез са редовни,не мож ги сбърка,пък жената като наемее ooooh!......мъжо и вика"тази пак запали Симсона" hahaha Гласът и един жужащ като стара Симсонка hahaha
Оф от тоз скандал мипрекъсна мисълта,която и без това не течеше глако Tired
ААа да днес добре започнах с франсето(Дюкан)ама след вечеря му изневерих(да не ви казвам ,че ме е срам Embarassed,айде ще си кажа без бой...6 бонбона Линт Embarassed Embarassed Embarassed
Не за друго,ами да почистя всички искушения Mr. Green
Пух,много е сладък ушатко Heart Eyes
Айде лека!

Дез,може ли после и на мен да копнеш обясненията Praynig

# 126
  • ВАРНА
Мациписи, Честит Рожден Ден!

# 127
Честита Нова Година!Нека бъде успешна!!!Бъдете здрави и много щастливи!!!Момичета, обичам ви! Heart Eyes
Таня е оставихме в Тополовград - на глава не мога изляза с мойте свекъри , но най-лошото е , че и мъжът ми започна да ги защитава.Много ми е мъчно за Таня, само плача и ..........не ми се пише.Чета ви иначе и се разсейвам.
Бубенце ( с голямо закъснение ) Честит Рожден Ден!   bouquet
Мациписи - Честит Рожден Ден!   bouquet
Ефросинка - Честит прощъпулник!
Ави - жалко , че не успяхме да се видим. Надявам се другия път. Heart Eyes
На всички много целувки и прегръдки!!! Hug Hug HugЛека нощ! Hug Hug Hug Hug

# 128
Бени, горе главата пиле!  Hug И ходи си вземи детето, няма да психясваш я!
Мациписи, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, обичана и късметлийка!   bouquet
Ефро забравих вчера да си кажа, бебонцията в цялата и прелест ме запленява тотално  Heart Eyes
Голдънче защо има три накрайника и само с прахосмукачка ли действа? Мен ме спря това че ако на другата мога с уста да регулирам силата, на тази няма как, а е доста неприятно да ти смукнат принудително въздуха, опитай и дай мнение моля те!  Praynig Освен това нощем как ще пусна да бръмча?  Rolling Eyes Дай повечко факти.
Пухче за 2 и нещо купуваш 20 допълнителни накрайника, те са дунапрен и лесно се перат многократно  Wink, дружката ми го каза. А и тяхната задача е единствено да пазят майката от бацила, как като мама и бебе са постоянно в контакт Mr. Green
Сега, дали има някой от нощната смяна, нямах време да седна да пиша по рано, но Ива от вчера има няколко пъпки, големи и водни, прилича ми на шарка, ама на едра  Sad Утре около обед сме на лекар, дано греша. Значи пъпките са големи колкото едра леща и с голям мехур. Тази нощ вдигна 37.7*. Иначе е съвсем здрава и щурава. Четох за едрата шарка, и снимка видях, уплаших се много, голям процент смъртност. Освен това, моите деца не са карали, нямам спомен, знам че не се дава нищо освен за сваляне на Т ако е много висока нали? А къпеше ли се? И други подробности ако се сещате? Ще питам утре педката, но искам повече мнения  Praynig
Днес си купих кухненски робот и пихме пресен портокалов сок от цитрус пресата му. Бърках и тесто за палачинки които пекох на новата плоча, пак днес купена. Взех я заради заленчуци, сандвичи и палачинки, стават страхотни и се запазва всичко натурално. Купихме си и голям ЛСД, малкия ще иде при Тян като/ако си оправи някога стаята, за сега в спалнята.
С батко говорих преди малко, големия ми племенник си е разрязал до кокал крачето на някакво голямо стъкло в снега докато се е пързалял в снега, 6см рана под коляното, шили са го. Дано минава бързо и леко, милия ми! Praynig
Болничките да оздравяват!  Hug
Спокойна нощ дано!

# 129
  • Sofia
Мациписи, ЧРД!  newsm51 newsm59
Бъди жива, здрава, обичана и обичаща жена!   bouquet
На тази снимка точно днес и дойде времето да я постна, а се каня от сума време.  Laughing
Мисля е доста актуална, отзад зад главата ти пише Happy Birthday!  Grinning

Весел празник ти пожелавам!   bouquet

Вал, искам да си отпусна малко мегдан, ако кача да има накъде , т.е. да балансирам.  Wink 
hahaha Мегдан 15 кила ли отпусна бе?  Laughing
И тази линийка твоята взе да се мести подозрително бързо, ти по кило на ден за има-няма месец ще ходиш в темата на анорексичките.  Mr. Green

А бай дъ уей, къде го има този магазин на Райфал и Келвин Клайн? Аз имам карта за 20% отсътпка и може да ме огрее по-рано намалението. Mr. Green
И не ви ли беше неудобно, хем знаете че съм си на село да не ми се обадите?!  Crossing Arms
Че и с карта за 20% намаление изкушаващо сте се подвизавали там, тц, тц, да бяхте свирнали щях да ви го покажа, той се вижда и с просто и със сложно око - огромен е.  Laughing
Били сте заети да оправяте квартала за това не сте го видяли.  Mr. Green
С удоволствие бих се присламчила към тебе да го разгледаме заедно.  Mr. Green

Мери, защо едра шарка бе, Вариола беше тя до колкото помня, но нали не се среща много отдавна?
Стига мислила си най-лошото, обрив да не е нещо, полазено или тя варицела карала ли е, че Пламена ми беше на доста големи мехури с варицелата, направо неестествени.
И какъв спомен да имаш бе Вариола няма от 1980г по света, изкоренена е сега се разрових и прочетох.
Ако е варицела не и давай ядки и шоколади първите 3 дни, мажи с фенистил или с ментолов спирт и пудра за облекчение, някой дават червено вино да избият пъпките по-бързо, бабини дивитини ако питаш мен.
Можеш да я къпеш, не пречи, аз лично си се къпех /с Пламена я карах/, температурата втория ден спада, хайде кажи какво е казала лекарката после.

Бени, не се тормози ами ходи си вземи детето, не се оставяй да ти налагат мнение и да те съветват кое е най-доброто за твоето дете при положение, че ти вече много добре знаеш кое е най-доброто за нея.
Трябва да сте си заедно, нищо че през деня си на работа, вечер ще са вашите си моменти, които ще са незаменими, казват че пъпната връв майка - дете се прекъсва чак на 7 годишна възраст /мога да кажа, че е вярно/, Таничка и тя страда за теб вероятно, това че е бебе не означава че не разбира.
Прощаевай ако навлезнах в личното ти пространство, но не мога да разбера как успяха да те убедят че там ще и е по-добре отколкото при теб.

Абе къде сте се изпокрили всички бе, от вчера сте активни като пенсионери на ледена пързалка!
Цъкайте ми зоопарците поне като ще четете само и няма да пишете: http://bojkova.mondozoo.com/  Mr. Green

east_lights, мерси, оценявам го!  Grinning
Фарф, аз исках снимките, ама то беше отдавна, аз забравих къде си я правила чашата вече, а и те празниците минаха, но други ще дойдат, ако се включиш в рамките на година пак, може да успея да направя за Коледа и аз.  Mr. Green

# 130
Мери, вариолата (едрата шарка) е биологично оръжие и съществува все още само в отделни лаборатории  Wink. Варицелата е с пъпки с мехурчета.

Мациписи, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • София
Честит рожден ден, macipici!!!
Желая ти много здраве, щастие, късмет и до Карибите билет!

Честити месечинки на Ники, Киара, Агафия и Мира!!!

Пух, вземай, и по-скоро да се оправите!

Това с ушичките много ефектно се получило, напомня ми за рогата на Асол. А за навъртането, що не каза, че такава била работата  Embarassed

# 132
  • София
Мациписи, ЧРД, душата- здраве, щастие и много положителни емоции през живота ти желая  Hug    bouquet
Честито на месечинките Heart Eyes Hug
Пухче, оздравявайте вече Hug
Мери, няма вече едра шарка Laughing..това най-вероятно е варицела (лещенка). Аз я карах на 18 и не издържах и се изкъпах още с коричките на 10-тия ден (не ме питай какво ми беше до тогава) и сега имам дупчици на съответните места. Не трябва да се къпе, докато не паднат сами коричките.
Вал, Вера казва на нашия тука кварталния на Опълченска селския мол hahaha. Къде ти да не се обадим, ако бяхме при вас...не бих пропуснала Hug Ако ти се идва на на тука, свиркай и до 15 минути сме там Wink
Бени, не знам какво толкова има за надделяване и кой над кого, но ти си майката и ти решаваш. Не унивай, стегни се и си вземи детето, че така не бива Naughty
Вчера бяхме на частно педи и почнах да капя едни капки, приготвени в аптека. Да видим дали ще имат ефект, че да ми облекчат сополанчето Thinking. Освен това се оказа, че Анна страда от атопичен дерматит, което и предполагах и сега ми е свита душата, защото такива хора са предразположени и към астма и много трябва да я пазя. Абе, Господ да ни пази!
Отивам още малко да поспя, че змея вчера ме държа до късно, събуди се рано и се ще се възползвам от това, че не пих кафе, а тя вече се хоризонтира Mr. Green

# 133
  • Пловдив
Мациписи,Честит Рожден Ден ,миличка!

Бъди жива и здрава и сбъдване на всички желания.

Вал,снимката наистина много добре пасва.Ама трябваше и ние да се снимаме тогава-стари,не -стари,сега ме е яд,че си нямаме спомен от онзи ден Crossing Arms.Хайде ,да нацелуваш Евата. Heart Eyes
Бени,много ми стана тъжно,ама направо си вземи детенцето.При мама си е най-добре,все някак ще намерите вариант Hug

пс:може ли и на мен някой да ми обясни как става линка с думички,че четох ,четох правилата и пак не го разбрах Whistling.Благодаря предварително.

# 134
Честит рожден ден на Мациписи!!! Желая ти здраве, щастие и весело празнуване! newsm59

Мери, както го описваш на варицела прилича. По коремчето има ли? Аз я изкарах когато бях на...  newsm78 24г.!! Заразих се от майка ми Crazy Laughing Един месец бях като корнишон и се драпах неистово. И аз имам белези-дупки направо по лицето, но бъди спокойна - децата знам че я карат много по-леко.  Hug

И ние сме сополиви от вчера, и аз поръчах помпичката въпреки че не ми е много ясно как става номера с прахосмукачката. Снощи Лора не искаше да суче, през нощта стенеше насън после като я взех при мене се разтресе и повърна. Изкарах си акъла... Явно е вдигала температура а сополите са я задавили, щото повече не е повръщала. Сега се чудя да викам ли в къщи доктор... Чудя се дали не е от зъбите - зачервени бузи, лека температура, лигавене и сополи като ниагарския водопад. Горките дечица, така ми е мъчно....

Бени, и аз смятам че трябва да си прибереш детенцето. Защо да страдате и двете?

Общи условия

Активация на акаунт