Стефко, естествено, с цел да усложни още повече нещата, съвсем спря да спи вечер. На Бъдни вечер заспа с голям зор в 1, на Нова Година, почти не го опитвах, легна в 3.
Празнувахме в едни комшии, всеки сложи на масата каквото му се ядеше. Домакинята горката пак естествено е най-набутаната. Майка дойде със сетра ми да гледат Стефко у нас , а аз прескачах между двете софри.
Честита месечинка на нашите Киара, Агафия, Мира и Ники! Да бъдат здравички, много да слушат и спинкат.
Честит рожден ден на Мациписи! Много здраве, късмет, поводи за усмивки и обич!
ЧРД и на Бубето! Доста закъснях, ама все пак я хванах преди следващия й рожден ден! И на нея здраве, щастие и здрав кръст/гръб/врат..Много сте готини, много ви се радвам на семейството
Краси(Изида), ако тоз човек Дюкян разрешава такива количества каквито си показала, бройте ме и мен в редиците. Ама подозирам, че почерпката е за всички. На мен ми останаха едни 3-4 кг до перфектното ми тегло, но на пролет мисля да ги моря, най-вече с тичане след Стефко в Морската градина. А пък и аз имам някакво психично изкривяване, или зрително е

Айде, целувам ви. А, и да, харесва ми идеята за бяло, зелено, червено, че напоследък нещо ме хваща яд. Не знам дали ще участваме със нимка, но съм се заканила, да развея трикольора тази година и да си създам традиция. Призовавам ви към същото. Имаме достатъчно време да се организираме да купим, ушием знамена и да намислим как и къде да ги окачим да се веят на 3-ти март.