Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 432
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
Честит рожден ден, Рени. Нека животът ти е изпълнен само с положителни емоции  Heart Eyes.

Честити ходещи крачета на Жори - много сладко пате е  Grinning.

Аги, дано Лъчи се оправи бързо и без АБ  Praynig.
Стига болни дечица  Sad.

Ооо, Шушке  Simple Smile.

Направо ви се чудя как успявате да публикувате смислени постове, аз по 10 пъти отварям форума и не успявам да пиша. А като успея и вече съм забравила какво щях да пиша.

Утре сме на контролен преглед и дано да ни кажат нещо хубаво. Уж Бобо ми се струва по-добре, но вече ме е страх и да се похваля.

Hug Hug Hug

# 496

Честит рожден ден, Рени! Да си жива и здрава и ти и цялото ти семейство!!!!

На Жори честита първа стъпка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 497
 Angela вече ми настръхват косите като чуя-кашлица,спазми и т.н. fingerscrossedда се оправяте по-бързо
Ние днес бяхме на лекар и обичайните неща-зачервено гърло и секрети се стичат иначе хрипчета няма засега
Весе и на вас стискам силно палци Бобо вече да е добре!
Ох айде стига боледували малчовците- Praynig Praynig Praynig

# 498
  • Варна
Рени бъди щастлива и нека твоето слънчице Филип озарява всеки твой ден  Heart Eyes

Добре дошло на новото бебче Ники  Heart Eyes Да е здраво и да дарява мама Алина с много радости!

Аги пожелавам бързо оздравяване на Лъчи  Praynig

# 499
  • София
Рени, нека Господ и всички ангели да бдят над теб, и да те даряват с вълшебни мигове. А Фифи, да бъде вечен твой приятел. Липсваш ми.

Момичета, много сте милички. Благодарим много за това, че сте отчели вдетиняването на Лорина-лудолина.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние днес бяхме при леля ДоФторка, която ни боцна в крачето. Натежал е памперса с цели 600 гр. от последния път , вече сме 8,800 кг.
на 70 см.  Mr. Green . Имахме и близка среща с една лаборантка, на която дадохме малкото пише което събрахме сутринта  Grinning , и ни източиха кръвчицата. А мама понеже е лоша ги накара да поизточат още малко, за да знаем и кръвната група каква ни е.
Но пък за награда имаше няколко лъжички Фкусно пюренце направено от мама. Голям глад , голямо чудо - гладно дете , не го храним. #Crazy Crazy

А , аз се ровя и чета относно запушени канали и бучки появили се на гърдите. Така ми се е подула едната гърда, ужас направо. Опитах с горещ душ, с шише с гореща вода, с хранене на "четири крака" (е такава поза нЕма)  Laughing , но още е подута и боли. Не знам какво да правя, но се надявам утре да е в малко по-нормален вид.  Praynig
Лека от мен, отивам да видя детето, което се е разположило на спалнята ни, а ние с баща ѝ сме се свили на дивана. Справедливо ли е това?! Joy

# 500
rit@_zit@ браво на вас-добре си похапвате Mr. Green
А относно гърдата и аз имах същият проблем.Единственото спасение е топло.Загрявай кърпи и ги слагай.Дано мине по-бързо
 Hug Heart Eyes

# 501
 Малко на патерица, Ренка, честит рожден ден! Да си ми жива и здрава! Да имаш много слънце по пътя си и много успехи във всичко, с което се захващаш!

Честито синче- адашче на Алина!

Зори, той Жорката кат изтребител бе:)) Сега какво тичане те чака, кат се прибереш в София сигурно ще си станала вейка Shocked

Ритко, при няколкото случая, които съм имала на запушени каналчета и бучки/верно много боли/ си правех ръчно масаж и после здраво помпане с помпата. Последния път така се спасих, на сутринта като ме подхвана и малката пиявичка и нищо не остана от бучката Laughing

Сигурно съм забравила някой, съжалявам, ама нещо хич ме няма напоследък. Гушкам ви всичките!

# 502
Айде и аз на патерици да честитя на Рени да е жива и здрава и много обичана  bouquet

ЧЕСТИТО на АЛИНА да е жив и здрав малкия юнак Николай  bouquet Heart Eyes

Ритко добре растете браво.

Ние с Любомира сме добре,спинкаме ,хапваме понякога плачем ама май вече и колики си имаме.

Хубав ден на всички

# 503
Аги, колко гадно, че пак е болничък Лъчи  Sad Дано се оправя бързо  Praynig Теб те гушкам, защото сигурно грам спокойствие нямаш като боледувам малчо  Hug
Ники, ти верно напоследък си малко лаконична... Някакви дертове ли имаш или просто щото си "майка пазителка" /това между другото много ме разсмя  Grinning/. В по трудничък период сте. Честно казано на мен страшно ми улекна Вики като проходи. Не съм я пазила въобще, падаше си подобаващо в самото начало, но като цяло много бързо стана стабилна и не съм имала никакви притеснения. Даже ми стана доста по улеснено /все пак едно е да лази след теб в тоалетната и друго е да си стъпва на краката  Crazy/
Зори, честити първи крачки на твоя юнак.  Heart Eyes Да крачи смело и безаварийно! Кака Викси направи тия дни точно 1 година стаж в ходенето  Laughing Не съм гледала още клипчето, но наобяд задължително  Wink
Ели, дано са ви от по леките коликите  Hug Нацелувай я малката гушанка  Heart Eyes

# 504
Аги, гушкам ви много с Лъчи. Дано му се размине АБ-то, но най-вече да му мине болнавата серия.  Heart Eyes Hug
Весе, чакаме да донесеш хубави резултати за Бобчо.  Hug
isepise, да му минава бързо и на твоя мъник.
Ритко, браво на Лорката! Перфектно наддава. Като кой от вас двамата се е случила такава стройно-перфектна по мой апетитен вкус?.  Heart Eyes Laughing Ама ти вярно, че си голяма вампирка. Кръвна група й се дощяло.  Crossing Arms
Ники, и на теб гуш. Дано скоро да мине натегнатото настроение.  Hug 
Аничка, губиш се. Беше обещала писане. Hug

# 505
Аги, бързо да оздравява Лъченцето и дано ви се размине АБ. Praynig Предполагам какво ти е в момента. Hug
Весенце, вече само добри новини ще чакаме от вас. Утре непременно пиши като имате новинки. Мен и друго ме вълнува - защо татко Емо не пише.  Grinning  А, да, и много ти се кефя на подписа аз. Само кажи каква е тайната!
Исеписе, как сте днес?
Берни, благодаря за информацията. Пък аз си мислех, че по аптеките се продава. Не съм го виждала по магазините и затова. Ама вероятно и защото не съм и търсила де. Peace
Рита, на мен само един път ми се е случвало и си помогнах с кърпи, които топях в гореща вода и налагах на гърдата и с цокане изключително от тази гърда. Peace Оправяй се бързичко. Ама верно го държите гладно това дете - само8,800. Mr. Green
Ели, дано коликите ви са по-лекички. Peace

Ники, всичко наред ли е при теб? Такава съм си аз - питам си директно. Гуш за теб и за мъничка Бела. Hug
Рони, погалче по розовото тумбаче. Heart Eyes

# 506
svetlana_78 уж  сме добре-да не чуе дявола.Кашляме по малко,но засега сме само на сироп,без инхалации и му давам вит.С
 Hug Hug Hug на всички

# 507
Ренче, честит ти рожден ден на патеричка! - Да си здрава и много обичана!   bouquet
Зори, честити ви тичкащи крачета! Много сладко ходи юнака Жори, като че цял живот го е правил Simple Smile
 PraynigДа оздравява Лъчи и всички болни дечица,  Hug и кураж на майчетата!

# 508
  • София
Аз като истинска кърмачка да си кажа че забравих да кажа за Гоги. Той направо си тича, това не са прохождащи крачунки, те си ходят отдавна. Ама така съм му се смяла на клипчетата . Голям ми е мишон, искам да го мачкам и търпение не ми е останало.
Зори , прости изкуфялата ми тиква.  Hug Нацелувай го малчо златен.

# 509
Зори, страхотен сладур е  Heart Eyes пу-пу
Имам аз едно въпросче към теб. Какъв ти е фотоапарата? Rolling Eyes Питам защото моя няма да го оправям, искат ми 170 лв някакъв блок изгорял. Няма смисъл, ще купувам нов. Беше Канон и бях супер доволна ама... Сега ползвам на майка ми - Сони е, но нещо не ми харесва какви снимки прави, или аз нещо не съм му свикнала, а е нов...  А пък онези снимки, които ми праща бяха супер качество, гледам и клипчетата ти също...

Общи условия

Активация на акаунт