Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 431
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
  • София
много благодарим за комплиментите. Grinning Blush

cher,апарата ни е Panasonic DMC-TZ1.Клипчето с ходенето е от на свекърите(за това е и замазанко малко),другите са от нашия.

# 511
Здравейте. Нямахме нет и затова чак сега пиша. Доки каза, че Бобо вече е добре - даже спираме още едно лекарство и ни остават само 2. Въпреки това ни препоръча да си купим инхалатор за следващия път  Sad. Тук ще моля Зори за съвет. Още кашлюка по малко, но вече почти се е изчистил.

Светле, Татко ти Емо съм го емнала за детегледачка, че да посвърша нещо из къщи. Непрекъснато нещо правим и нито ни е ошетано, нито си личи изобщо. Тая работа край няма, а ефект хич. Аз докато минавам прахосмукачка, дребното дъвче бисквити  Mr. Green и ефекта е поразяващо никакъв . А "тайната" от подписа е лунуване. Нямам време и сили да мисля кога какво ям, затова лунувам и съм доволна. Остават ми само 2 кг от тази бременност Simple Smile.

Надявам се, че и Лъчи е по-добре  Praynig.

Hug Hug Hug

# 512
Весе радвам се,че Бобо е добре,браво на малкото геройче- Hug Heart Eyes
Незнам дали знаеш,че Хриси е с астма и ние ползваме инхалатор,почти при всяко боледуване,тъй че ако имаш въпроси питай.Без разбира се да нахалствам- Embarassed Rolling Eyes

# 513
Весенце, след всичкия екшън около Бобчо си мисля, че даже имаш нужда от трансплантация на килограми.  Hug
Тихичко се радвам, че Бобчо се подобрява. Може би ще свикне с инхалатора малкия герой, когато усети че му помага. Дали някак на игра ако и вие се включвате в инхалирането няма да го приема не толкова травмиращо? Не знам защо си мисля, че е понасилен при ползването в болницата.  Confused  

# 514
Весенце,  Hug
Абе и аз покрай Вики някой път съм се замисляла за инхалатор вкъщи,но пък като знам каква полза е имало от тези в болницата и така не се и навих.

Впрочем какво кара доки да мисли, че непременно ще има следващ път? newsm78 Моля се да не ви се налага да ползвате инхалотр повече. Praynig

# 515
  • на дъното
Момичета помагайте  Embarassed имам малко срамен въпрос Embarassed .Какво мога да взема при  smile3550 след като кърмя  пробвах със свещичка преди няколко дни,но е ужасно болезнено, казаха ми с Дуфалак,но малко ме страх да не премини в кърмата.

# 516
Добро утро момичета-дано да е добро за вас,защото за нас не е.Цяла нощ се борих да сваля температурата на Хриси,която беше 38.6.Уж беше по-добре,не кашля,няма сополи и изведнъж температура.Само се  Praynigда не е тоя гаден вирус,за който говориха по ТВ-той започвал така.Ох ще се побъркам вече.Дано не се влоши днес,че незнам............. Sad Cry
silviayo това е ужасно приятелче.Знаеш ли изпий една чаша прясно мляко с мед-това рзхлабва.А за дуфалака влез в гугала и прочети става ли за кърмачки.Друго за момента не се сещам с какво мога да ти помогна-нещо не мога да си събера мислите.
Айде гуш на всички и после пак ще ви пиша Heart Eyes

# 517
Силви, аз с киви решавах проблема - вкусно, витаминозно и става са кърмачки.

Светле, няма лекар, който да не каза, че това ни е първия път  Sad.  По какво съдят не мога да ти кажа, но са единодушни.

Исеписе
, дано Хриси се оправи бързо  Praynig. Благодаря ти за предложението за съвет за инхалатор -  Embarassed просто бях изключила, че мога и теб да питам. 

# 518

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИСКРИЦА НАДЕЖДА
Да ти е жив и здрав Кристиян! Много радост и щастие да ви носи!
Щастливо детство и много, много усмивки!

# 519
Да почерпим за последното си месече, пък от февруари вече за годинки  Laughing

.

Искрице, честит празник. Нека Кристиян е здрав и щастлив и много радост да ти носи.

# 520
Айде и ние да се включим към пожеланията.
ИСКРИЦА НАДЕЖДА да ти е жив и здрав малкия Кристиян и много да ви радва newsm59 baloni
Весе и на вас честита месечинка-да е много здрав малкия Бобо newsm51
Хриси го боли главичка и има 37.4,а на всичкото отгоре и херпис му изби абе изобщо един малък ужассссссссссс

# 521
здравейте дами,
Simple Smile
надявам се,че при всички вас нещата вървят добре и че, новата година вие донесла само хубави и щастливи моменти.
ние вече нямаме търпение бебенцето да се роди.съпругата ми сега влиза в 8-мия месец и от края на февруари започваме да сме в очакване.засега всичко върви добре.малко киселините мъчат жена ми,но тя търпи.засега 6 пъти са ни казали,че чакаме момиченце,което вечер е хипер активно и бошува в корема на майка си.
пожелавам ви всичко хубаво

п.п присъединявам се към пожеланията към ИСКРИЦА НАДЕЖДА и малкия Кристиян

# 522
Честит празник, Искрице! Бъдете здрави!   bouquet
Веси, честита ви месечинка Heart Eyes
Ти нямаш сърце, как можа да изтипосаш тая бонбониера, само да слюноотделям. Ще си държа комп-а на тази страница и от време на време ще отскачам да се почерпя Mr. Green
Силве, освен прясното мляко и кивито, които наистина действат, може да опиташ с доматен сок на гладно - домашен действа безотказно, този от кутиите обаче не става, пробвала съм.
Аз да ви споделя, че Криси тръгна на градина, много беше ентусиазирана вчера сутринта, нямаше търпение да иде и да почерпи за малкото си братче, а следобед да види кака Еми, която им води часовете по танци Grinning Прибра се снощи доволно-изморена и сподели, че е яла "мноого вкусна супичка с половин филийка хлебче" (това е за хвалба, защото не е много по яденето)
Хей, 777, пожелавам ви да гушнете едно здраво, палаво и усмихнато детенце!
ИсеписеHug за тебе и малчо, дано бързо да се оправи Praynig
Исках и нещо друго да напиша, но забравих какво. Crazy

# 523
  • Варна
 Joy Тъй като "малкият" Кристиян днес навършва 18 години, аз му пожелавам успешен път като възрастен, нека е здрав, да е обграден с много любов от семейството, приятелите и приятелките и да постигне в живота това, за което мечтае!

Искрице, миличка, нека има още много радостни дни, много празници в живота ти!  Hug

Честита месечинка на Бобо! Весе, защо се учудваш, че всички доктори казват, че е за първи път, като наистина е за първи път?
Това ми напомня за един ексцентричен познат, който на сватби поздравяваше с "Честит първи брак!" Лекарите не са месии и не винаги познават, не бързай да приемаш за вярно всичко казано. Това не значи разбира се да не търсиш причината (освен в ужасния софийски въздух) или начин малкият да укрепне.

777, пожелавам всичко хубаво и на съпругата ти! Леко доизкарване на бременността и чакаме щастливата новина!

# 524
Не се очудвам, че е за първи път, а просто исках да кажа, че всички са на мнение, че това е само началото. Че първия път няма да е последен, но май не съм го обяснила както трябва.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт