Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 429
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
Честит празник на Искрица ,Кристиян да е жив и здрав и много щастлив   bouquet

Весе Честита месечинка на Бобчо да сте живи и ЗДРАВИ Hug Heart Eyes

Силве и аз се присъединявам към мненията за кивито  Peace действа безотказно.

isepise дано да се оправите по-бързо Praynig

# 526
  • Sofia
Днес е Бабин ден! Честит празник на всички акушерки и гинеколози, които си вършат свястно и човечно благородната работа!   bouquet

# 527
  • Варна
До седмата година почти всички деца боледуват често. Може би са се опитвали това да кажат. И моят син изкара пневмония на 11 месеца, но повече не е повтарял. Е, разбира се, после за 6 години изкара куп бронхити, ангини, и всякакви други настинки и неразположения. Неприятно е да ти е болно детето, страшно е даже. Хем тогава бях млада куражлийка и оптимистка, колко съм им треперила и на двамата!

# 528
Ето ме пак, сетих се за снимките. Качих три снимки:
http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=312511&photo_id=10124447
http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=312511&photo_id=10087695
http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=312511&photo_id=10087690

И да се присъединя към мнението на Лилибон - Кристина много боледуваше, особено в ясленската възраст, а миналата година прекара три гнойни отита. Сега боледува по-рядко и се оправя сравнително бързо, вече поизрасна, пък и свикна с бацилите в детската градина. Което не пречи аз да откачам всеки път, щом кихне и въображението ми да рисува всевъзможни сценарии Crazy
Знам, че повечето хора не са благосклонни към хомеопатията, но точно с тези методи излекувахме последния отит без антибиотици. На моя приятелка детето имаше проблеми с дробчетата, правеше спазми от тежката кашлица, но успешно ги борят именно с хомеопатия.
Така че, Веси, не се настройвай на тази вълна, че детето едва ли не нон-стоп ще боледува. Трябва само да бъдеш подготвена и да знаеш как да реагираш. Hug
.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 11:23 от Шушу

# 529
Шушу, направили сте и вие едно Copy&Paste - ама с малко творчество (сменили сте пола). Simple Smile Сладури.
И гледай да си почиваш колкото може повече. Simple Smile

# 530
  • София
Мила Искрице, да ти е жив и здрав Криси! Hug Да те дари с много щастие и радост! Praynig

Лъчи е по-добре. Praynig Май този път ни се размина. Praynig

исеписе, Мони ми беше на път да направи астма, когато беше колкото твоя Хриси. Тогава с хомеопатична терапия /+малко класическа медицина/ се избавихме и отшумя. Диспансеризириха я в Белодробната и трябваш да ходим всеки ден на инхалации, но предпочетох да пробвам първо с хомеопатия и не съжалявам. Да се оправя бързо момченцето ти. Praynig

Честита месечка на Бобо!  Heart Eyes
Весе, инхалаторите доколкото знам са по-добрия вариант от пиенето на сиропи. Но пък не знам как ще накараш детенце да го прави. Най-добре да не се налага. Hug И на мен оня ден ми споменаха, че ако направел още веднъж такива бронхо спазми, да сме си взимали инхалатор. Sad

Ако съм пропуснала някой, извинете! bouquet Не съм много в час.

# 531
Леле голяма излагация-съвсем изключих,че малкия Криси не е толкова малък Mr. Green,та той си е направо мъж
Извинявам се за което-  bouquet
: Angela явно ще трябва да помисля по този въпрос.Браво на Лъчи,че се оправя
И да честитя празника на всички баби,акушерки и акушергинеколози-  bouquet

# 532
Искричка, честит празник!   bouquet Да ти е жив и здрав порасналият Крис!   bouquet    

Весенце, и на вас Честита ви месечинка! Леле, скоро ще остарявате - цяла годинка ще отброи детето. Laughing От здраве да се не отървава Бобчо!  Heart Eyes

Шушу, аз що така не виждам снимките?  newsm78 И на трите линка ми се отваря началната страница на сайта.  Thinking

Исеписе, оправайте се бързичко! И дано не е гадният вирус, от който се притесняваш! Praynig

Аги, гушкай малкия герой от леля му Светла. Все така да бори болестите без АБ! Praynig

# 533
Честото на всички имали повод.Скромна съм в писането ама съм с една ръка на компа. Mr. Green

# 534
Редактирам се пак, простете, в далечното минало съм била блондинка, сега кърмачка  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=10124447
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=10087695
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=10087690

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 17:49 от Шушу

# 535
Честито пълнолетие, Кристияне! Здраве, мъдрост, щастие и късмет да те съпътстват в зрелостта ти!
Искричке, честит празник!    bouquet
На Бобо честит му единадесети месец! Да бъде здравичък и следващите празненства в негова чест да бъдат щури, весели и забавни!   Heart Eyes
Аги, браво на вас с Лъчи!  Heart Eyes
Шушу, къде го кри този левент?  Heart Eyes А и Криси каква голяма кака е станала ...  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 14:36 от рони

# 536
Приятелчета,ние не сме добре.Хриси като се събуди следобяд имаше пак 38.6.Иначе е много жизнен за това му състояние.Сега чакам да се върне баща му и отиваме при доки.Лошото е,че нашта е била 1смяна,та ще трябва да ходим в МЦ Лора.Дано да попаднем на свестна докторица,че там работят едни баби на по 70год.Не че имам нещо против,ама на тия год.незнам колко са си с акъла.Вече се съмнявам във всичко и всеки.Стискайте палци да не е направил някой бронхит,че болницата ни е в кърпа вързана.
Каже те ми може ли преди повече от час да му дам панадол и тая гад да спадне до 38 само.И тоя панадол-хич не съм доволна,сваля ако температурата е до 38,нагоре нищо не сваля,поне не достатъчно.
Ох айде стига съм писала,че ще земе да ви писне от мен- Hug

# 537
  • Варна
исеписе, дано случите на лекар! нали знаеш, че хомеопатите до 39 градуса не дават нищо противотемпературно? смятат, че това е начинът организмът да се справи с причинителя на заболяването. дано хриси се подобри скоро! 

не мога да отворя снимките на шушу, все ми дава началната страница на снимка.бг. какво трябва да направя?

# 538
isepise  според мен панадола е за по ниски температури и по леки състояния. Може да му дадеш Хексалгин, но пък не знам колко капки за неговата възраст. Най добре с доктор говори. Вики само веднъж е вдигала температура над 38, след ваксина и с 3 капки хексалгин спадна много бързо, чак се учудих. Дано се оправя бързо  Praynig И никакви болници  Hug

# 539
 Lilibon не смея да не дам нищо,че да не земе някой гърч да ми направи.
Знам за хексалгин cher,но чакам тати да го донесе,че в момента нямам

Общи условия

Активация на акаунт