Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 400
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
здравейте,
момичета имаме нужда от помощ от вашия опит и вашите съвети.
първото ни притеснение е,че съпругата ми усеща,че бебето хълца,но проблема не е в това,че хълца ,а това,че се случва много често.Чела в някаква книга,че това е симптом на увита около врата пъп връв,което може да се окаже проблем при нормално раждане.вие какво знаете по въпроса?
и другото което моля за съвет е,че при последната консултация направиха на жена ми изследвания на кръв и урина.днес и казаха,че в урината и има бактерии но да не се притеснява и ще повторят изследванията на 04.02 когато е следващата консултация.жена ми е обезпокоена понеже знае,че не е изкарвала някакъв вирус,а обикновено бактерии има когато има някакъв възпалителен процес
така,че дневен ред са отново притесненията,ще бъдем благодарни на всеки които успее да хвърли някаква яснота

# 601
Лейди,няма проблем,че урината е сложена в хладилника.Но все пак се надявам,че твоето педи я е предала в лабораторията бързо,защото не е хубаво да престоява повече от час.Стискам палци да е от чорапките.
Много хубава тема сте захванали за след майчинството,тъкмо навреме ми идва.И мен са ме налегнали едни мисли по тоя въпрос,и тъй като не смятам да се връщам в болницата,ще гледам да се възползвам до последно от всичките си привилегии.Пък после ще му мисля,ако междувременно не забременея и не изкарам още едно майчинство там.
И да ви се оплача,в събота ми се разваали печката и сега нямам на какво да готвя.Утре ще идва майстор да я видиДано да може да се оправи,защото ми е нова и не ми се иска да даваме излишни пари сега.Неща влезнахме в серия,преди НГ ни се развали прахосмукачката и тв-то сега печката.Взе да ми писва,всичко е купувано преди малко повече от две години.
Ники нещо съвсем изчезна,дано всичко да е наред при тях  Praynig

# 602
 Да взема да се разпиша,че в отчетната ме заплащиха с глоба Mr. Green

Лейди
, дано е било от чорапките. Нашата педиатърка всеки път като види чорапчета на крачето на някое дете и веднга го проверява и прави забележки на майките,ако е стегнато.

Аги, и аз като Шерката си помислих, че има един начин да поостанеш у дома за още няколко години Mr. Green А и фигурираш в "оня" списък. Не ми се мисли обаче след това как няма да ти се ходи на работа Crazy Най-важно е Лъчката да ти е здравичък обаче Praynig

Рони, накъде ще се насочваш? В "Часът на мама" гледах, че Велев се е върнал в Шейново. Можеш да се насочиш към него, тамън да сте ми под ръка с бебката.

Берни
, дано оправите печката. Много кофти като почнат да се развалят разни нови уреди... как ги правят вече, все едно за еднократна употреба...

Светле
, искам повече снимки на Дарко!

ХХХ/ Mr. Green/ аз не съм чувала бебетата да хълцат в тумбака заради увита пъпна връв. Бела хълцаше по 7-8 пъти на ден в тумбака /добре,че не съм чела книжката на жена ти, че сигурно съвсем щях да лудна/ , после продължи да хълцука на живо със същата честота. Изглеждаше страховито- малко хълцукащо бройлерче Heart Eyes Heart Eyes цялото подскачаше.
  Някъде по това време миналата година и аз имах в урината бактерии. Д-рът ми каза да повторя изследването, пак ги имаше. После ми каза да пусна стерилна урина. Бяха  Е.коли  и то в доста добро количество. Аз нямах никакви оплаквания. Д-рът ме посъветва да пия антибиотик. Докато правех изследванията и се мотах да пия или не, стана края на февруари и чак тогава почнах АБ и последните хапчета ги изпих в болницата.  На контролните изследвания всичко ми беше ОК. Аз бях повече притеснена от АБ и да не завъдя гъби,защото това ми е най-големия кошмар... /в момента ми правят живота черен, нищо вече не ми действа... Cry/

При нас /да чукна на дърво/ всичко е наред. Здравички сме, което е най-важното. Малкото от ден на ден поумнява и непрекъснато ме учудва и ме кара да се чувствам на седмото небе от щастие. Още не мога да повярвам, но от 2 дни като й наредим играчки около нея и я питаме "Къде е..." и тя хваща играчката или поне поглежда съвсем конкретно нея. Надобрява в пълзенето:) На бънджито се е научила да се засилва скачайки и после вдига крачета и се люлее и сияе от щастие. Навън маха на всички по улиците и те й махат:)) Абе все хубави емоции, чак ме е страх на моменти... Майка ми още веднъж направи онова с безсмислените приказки и след това й добавихме още едно лекарство и последната седмица е с доста свеж мозък Praynig Но лекарката,която я прегледа ми каза общо взето, че това ни чака, по-добре няма да става Cry

Гуш на всички, а болните дечица бързо да остаряват Hug Hug Hug

# 603
 777 стерилна ли беше урината,защото ако не е и е пишкала в обикновенна чашка почти винаги излизат някакви бактерии. fingerscrossed всичко да е наред.
Benii ужас,ама нищо тъкмо известно време няма да готвиш-лично на мен ми писна с това готвене.Но дано не е нещо сериозно.
 KikiNiki радвам се,че поне вие сте здрави-пу-пу.Умница е малката красавица- smile3501 на нея.
Ние кашляме като за световно,правим инхалации,но засега без ефект.
Хубав ден на всички Heart Eyes  love001

# 604
Лейди,дано да е било от чорапките.Като се сетя,че от едни чорапки дъщеря ми имаше белези по крачетата с дни.Оставила я бях с чорапки цял ден,но те били с много стегнат ластик,а и тя си беше пухкава,и когато ги свалих така се бяха врязали,че много сериозно се бях притеснила .Белезите стояха много време,но след тази случка аз започнах да и слагам по-хлабави терлички.
777,не съм чувала и аз хълцането да има общо с увита пъпна връв.Щерката много хълцаше,по пет пъти на ден,но всичко си беше наред.За бактериите нищо не мога да кажа,не съм запозната.
Понеже сте отворили темата за връщането на работа-да кажа и аз .Дъщеря ми не беше навършила 2 г. когато се върнах на работа-обадиха ми се от службата и ме навиха ,че имат много спешна нужда от мен и да се върна и аз се върнах.Записах детето на ясла ,аз записах магистърска степен плюс много отговорна работа и последвалите две години бяха истински ад.
По цяла седмица на работа,събота и неделя пътувам за лекции,детето малко,отношенията вкъщи изнервени,че все ме няма.Сега не мога да се начудя как съм се заела с всичко това.
Ако можех да се върна назад/много лоша моя черта,че все поглеждам назад/въобще нямаше да бързам за работа,а можех да родя още едно дете.Както и да е ,след девет години работа във фирмата,след като съм давала всичко от себе си сега ме съкращават,и се чудя къде да търся работа.Но ,обещавам си да гледам само напред.
Целувки на всички. Hug

# 605
  • София
Здравейте! Hug Heart Eyes

Лейди, надявам се да е било от чорапките и да не се повтаря! Praynig
Шер, нямам нищо против да се сменим. И без това си харесвам Пловдив. Mr. Green Така де налиш ще се сменяме Wink Успех с английския. Аз много обичам да ходя на английски, лошото е че рядко ми се случва и после бързо го забравям като не го практикувам.

А за варианта оставане у нас - Момичета, имайте милост! Praynig Mr. Green Да мине поне още година-две и аз малко да се социализирам и от "зверчето" да стане човече. Mr. Green Иначе не се знае дали няма да сменя местожителството. Joy

Ники, тъкмо се бях зачудила къде се губиш. Thinking

Болните да оздравяват! Praynig

# 606
  • Sofia
777, и моят Алекс хълцаше страшно много, всеки ден, в последните 2 месеца от бременността ми. Всичко беше наред с бебчо. Нямаше увита пъпна връв никъде.
За бактериите - повторете изследването. В стерилно шишенце. С вас съм и стискам силно палци всичко да е ОК  Hug  Praynig  Peace

# 607
  • Варна
Хера, пак ще променяш списъка.  Mr. Green Да изклюкаря другарчето. Simple Smile

# 608
кой кой ??? Mr. Green Бързо на отчет.
За урината се притеснявам защото ако я е дала ще е днес най рано. Rolling Eyes

# 609
Лилибонче,моля бъди по-конкретна,не тормози клюкарската ми душа  Mr. Green
Стискам палци и чакам скоро който има да се похвали да го направи  Hug
Мен ме тресе такава нерва,че направо имам чувството,че ще гръмна.

# 610
  • Варна
Погледнете в "Днес съм радостна, защото..."  Grinning

# 611
Шер, нямам нищо против да се сменим. И без това си харесвам Пловдив. Mr. Green Така де налиш ще се сменяме Wink Успех с английския. Аз много обичам да ходя на английски, лошото е че рядко ми се случва и после бързо го забравям като не го практикувам.
Аууу аз пък в Софията не знам дали ще вирея, нещо ми е подтиснато там. Последния път ходих на моята приятелка на сватбата и след цял ден обикаляне в задръстванията, направо като влезнахме от магистралата в Пловдив и въздуха ми се видя друг и едно такова спокойничко ми стана  Laughing
Снощи моя мъж закъсня естествено  Crossing Arms И го навиках пак яко и той точно точно това ми вика - че искал да участва в това предаване "Размяна на съпругите" /не че съм го гледала аз.../
С английския проблема ми е същия като на теб. Просто се забравя. А на курс е много хубаво. Чувствам се като в училище, запознавам се с нови хора, разнообразие и научаваш нещо. Но се оказа, че това не е моя курс, защото са прекалено начинаещи за мен. Всъщност едни приятели заформиха група и намериха учителка, ама не ме устройва... Ще си преговоря вкъщи по моите учебници и ще се запиша другаде, ама на по височко ниво. Няма смисъл да губя време, освен това съм учила по 2 различни системи, а тази по която учат те е 3ти вид....
Ники, радвам се че за момента твоята мама е по добре. Дано се задържи така по дълго  Praynig Бела едно усмихнато и чаровно дете, да я нацелуваш от нас  Heart Eyes
Бени, в тая серия с ел.уредите ми е много позната и ти съчувствам  Tired Възхищавам ти се, че имаш кураж за второ дете при положение, че Марти е толкова малък. Аз психически няма да издържа ако в момента и бебе трябва да гледам. Пък особено ако е като Вики и иска само да го дондуркам и разнасям...
мерри, работа е си намерим  Wink Както си преценила на времето - така си постъпила... Няма смисъл да го мислиш. Пожелавам ти да си родиш един бебешок в най скоро време  Hug

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 15:00 от cher

# 612
 wavey
Бобо като е добре и не мога да стигна до писане, ама това да ми е проблема, а на вас разчитам да не се сърдите. Чета ви и своевременно стискам палци на когото за каквото трябва, въпреки че не пиша.

Хриси
бързо да оздравява, на Мишето чорапките да са й проблема, Лъчи да е здравичък за да може и мама да си влезе в ритъм  Heart Eyes.

Бени
, кофти серия, но ти не й се ядосвай - вие да сте здрави, другото е поправимо  Hug.

Шерче, Мерри
, който търси намира  Peace.

Hug Hug Hug

# 613
  • на дъното
Привет и от нас.Нещо не ми остава време да ви изчета  LaughingОт 2-3 дена сме с колики за сега може да се каже леки и дано не стават по силни.Прегръщам ви всички и като ми остани време ще ви изчета  Hug Heart Eyes

# 614
  • София
Шер, сега разглеждах блога ти. Ама много си продуктивна!  bouquet Браво! Аз не знам как се прави кит. Сама ли си рисуваш, снимаш елементите или от някъде ги събираш каквито ти допадат? Същото и за хартиите ми е интересно. Hug

Сори за спама
Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт