Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 386
  • 691
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Хера, пак ще променяш списъка.  Mr. Green Да изклюкаря другарчето. Simple Smile
Ами щом трябва Mr. Green

# 616
Шер, сега разглеждах блога ти. Ама много си продуктивна!  bouquet Браво! Аз не знам как се прави кит. Сама ли си рисуваш, снимаш елементите или от някъде ги събираш каквито ти допадат? Същото и за хартиите ми е интересно. Hug

Сори за спама
Embarassed
Спам, не спам...  Mr. Green ама и на мен нещо не ми е комфортно във фотошпоската тема и тук ще ти отговоря.
Да ти кажа честно и аз не знам как точно, щото се уча още. Всичко трябва просто цветово да се съчетае, което на мен не винаги ми се получава. Със сигурност нещата са си само мои, в смисъл че от нета нямам нито една картинка. Някои елементи ги снимам и после ги изрязвам и дообработвам ако са примерно много тъмни или светли или не добре фокусирани. Други ги рисувам с готови четки или с custom shape /има доста формички/. Някои пък рисувам на лист и после снимам с фотоапарата и съответно дорисувам в фотошопа.
Хартиите са ми най интересни. Единия начин е пак да снимаш нещо и да го дообработиш. Другия е с четки да рисуваш. Аз по принцип запълвам хартията с някакъв цвят, слагам текстури /пак може да е нещо снимано и като го запазиш в фотошоп файл може да го ползваш като текстура/. Слагам режими на смесване, въртя, наслагам... И се получава нещо... Общо взето го правя защото установих, че по този начин научавам много нови неща за програмата  Peace Иначе не са ми толкова хубави нещата и аз го осъзнавам, но все пак се уча. В повечето случаи имам някаква идея, която като осъществя не е толкова хубава колкото си я представям  Laughing Най вероятно защото ми липсва още опит и знания.
Продуктивна съм понеже много неща имах от преди нарязани и снимани. И вися по нощите  Laughing  И като реших да се занимавам просто ги съчетах и допълних....
А и също имам късмет, че майка ми има една камара джунджурийки и цветя, които може да се ползват  Laughing

# 617
  • Стара Загора
Ааааа Шерчето е под зоркия ми поглед за китовете Mr. Green Следя денонощно Mr. Green

# 618
Ааааа Шерчето е под зоркия ми поглед за китовете Mr. Green Следя денонощно Mr. Green
Ааа, добре, че си ти да ми ги ползваш  Mr. Green  Heart Eyes
Забравих да кажа, че всъщност аз ги правя по снимки. Харесвам си няколко снимки от моите и горе долу гледам да има елементи и хартии подходящи да им направя рамка. Най вероятно не това е подхода, ама така ми е най лесно  Laughing

И да питам, понеже нали ми е на дневен ред  Mr. Green Съвсем да оспамя  Mr. Green
Лъчи ходи ли вече по цял ден на яслата? И как е със спането и яденето? Че събрах толкова противоречиви мнения. Опитвам се никой да не слушам ама колкото по наближава, по притеснено ми става....

исеписе, дано бързо оздравява твоето детенце  Praynig
Нашо другарче от квартала също е болно от ларингит. Явно тоя вирус е много актуален в момента  Confused
За Бобко много се радвам, че е добре  Heart Eyes

# 619
 Какви са тия китове, кво е туй нещо хич не разбрах... ама естествено любопитството ме подгони и кликнах на блога на Шерката и големи красоти видях- сигурно това са "китовете". Не знам как ги правиш и дали така се прави, но се получава срахотно. Че и Серж видях там Mr. Green

Днес бях на детски рд на мойта приятелка на момченцето- на годинка стана... колко бързо мина това пусто време, кога бяхме бременни, ей ги вече на годинка... В подписа ми има линк, качих доста/ Embarassed/  нови снимки от тоя месец, ако на някой му се гледа.

# 620
cher големи красоти.Браво на теб-всичко е страхотно.
 KikiNiki голяма красавица е таз Бела-бонбон.
silviayo Praynig се да минават бързо тия гадни колики.
Весе това да ти е проблема-компа Mr. GreenРадвам се,че Бобчо е добре
Хриси вече е по-добре,но още кашля по малко.След толкова боледуване твърдо съм решила да го водя на Сандански май м.дано само има места,че от баби и дядовци няма дореждане Whistling
Гуш и лек ден Heart Eyes

# 621
Здравейте!
Да честитя тук хубавата новина на другарчето mnbvcx. Пожелавам ти лека бременност с хубаво здраво бебче на финала! И да минаваш да се отчиташ редовно Naughty
Шерче, много са ти хубави творенията. Ще вземеш да ме запалиш по фотошоп Mr. Green
Ники, Бела е голяма чаровница и да знаеш, не само на теб ти се струва, че поумнява. Като гледам каква мъдрост излъчва погледа й, не ми се вярва че е само на 10 м. Много искам такова килимче-пъзел, ще ми кажеш ли от къде е? Незнам по нашия край дали ги има newsm78, ама и аз все забравям да питам.
 Hug Hug Hug

# 622
  • София
Шерче, много са ти хубави нещата, това имах предвид също под продуктивна. Аз не ти ги ползвам по простата причина, че не правя рамки.  Rolling Eyes

И Хераарт съзрях също.  Mr. Green
Браво, момичета! bouquet Това вече е изкуство!  Simple Smile

Аз миналата седмица бях на тема ретуш, ако някой иска да го ретуширам, да заповяда.  Wink Mr. Green

Лъчи не ходи още на ясла, защото долекуваме бронхита. Другата седмица евентуално. Иначе отначало не спеше там, на обед го взимах. Първият ден не беше ял, после си влезе в ритъм. Като започнах да го оставям да спи, много трудно заспивал, но ние се приспиваме вкъщи и затова. Сега като се замисля толкова е отвикнал, че ще трябва наново да свикваме. Tired

# 623
Ники, ти писа. Браво.  Grinning Имаш си уважителна причина, която да те отклонява от форума, но когато някой зачезне така нали знаеш, че го удряме на размисли. За майчето ти и развитието на нещата при нея много съжалявам. Поне е добре, че се повлиява засега на лечението.
За Велев знам, че се е върнал. Остава да разбера само дали е изпълняващ само административно-директорски работи или има и практика. Все още тази информация ми се губи. Тези дни ще проуча пейзажа. Лошото е, че много от добрите напускат, докато се разберат кой да кара влака.
Шерче, ако кандидатстваш за работа с тези творби малко фирми ще могат да си позволят да ти плащат заплата, която да отговаря на способностите ти.   bouquet
Весе, важен е Бобо. Ти си знаеш.  Hug Heart Eyes
Браво и за подобрението при ХрисиHug
Силвенце, и на теб и Денис  Hug Hug Hug.
Някой чувал ли се е в последните 2-3 дни с Нефертитчето? Пишеше от болницата последните пъти.

# 624
Мерси момичета  Blush Това ми занимание много успешно ме отвлича от битовизмите.
Аги, най вероятно пак ще ти свикне. Той вече е осъзнал, че мама си го прибира. Според мен в началото е най трудно докато разберат, че всъщност не ги изоставяш там, а ще си ги прибираш вкъщи  Simple Smile Вики сама си заспива наобяд, но с биба и мляко  Crazy За яденето не знам въобще как ще реагира. яде си манджите от кухнята още, но в малки количества, въобще не яде грамажи за нейната възраст. Не че го меря... Ама откакто е на кухня от 10-11 м. до сега все едно и също количество си яде - рядко повече от половината манджа. Разбира се вина имам и аз защото и давам после кисело мляко и тя си го чака... Ама викам че някой ден сама ще го остави. Най вероятно обедното на яслата ще спре да го пие. Иначе много добре се храни сама, но все я влече да маже и клепа по стола  Crazy
За ретуша съм сигурна, че си се справила отлично. Аз гласувах, да видим  Thinking И ще се възползвам  Mr. Green Мен пък тая част не ме влече, нещо ми е пипкаво. То трябва да седна и по урок първо да се уча, не става толкова просто. Рамката си е свободно съчинение... Може би не ми е дошъл момента. И правя това, което ми е на сърце в момента, щото то си ми е хоби и трябва да ми доставя удоволствие. Ето, сега се запалих по тия китове и поизостанах с рамките на Вики, че не достига времето  Laughing
Не мога да не ви се похваля, че за първи път откакто Вики се е родила, почти 2г., за първи път ставаме в 10 часа  Laughing Супер се наспах. Не знам и аз как се обърка днес това дете. Снощи много се умори, ходихме 2 часа на детски център, после на пицария. Установих, че наистина е пораснала и се е кротнала. Досега с нея на заведение не можеше повече от 10 минути. А снощи добре беше, е, вярно имаше една какичка на 10г., която много се занимава с нея и и беше интересно.
Сега се е залисала яко да рисува с един маркер по едни пласмасови чинийки и после с мокра кърпа си ги бърше  Laughing
исеписе, радвам се че и твоето детенце се подобрява  Hug

# 625
  • София
За ретуша съм сигурна, че си се справила отлично. Аз гласувах, да видим  Thinking
Ха-ха, ще видим. Mr. Green Аз не съм сигурна, за първи път ми беше. Интересно ще ми е после да кажеш за кои си гласувала.

Ох, дано Хера не ни бие много, че тука си говорим, ама защо и аз във фотошопската не се чувствам много на място?! Thinking

Исе, радвам се, че Хриси се подобрява.

Отивам да гледам снимките на Ники.

# 626
  • Стара Загора
ЕЕЕЕЕ няма да бия бе Mr. Green Днес съм бяла, нежна и добра Whistling
Този път и аз не участвах в нито едни конкурс...нещо не сколасах.....но пък гласувах.

# 627
Наистина Блога на Шер е пълен с красоти.
А пък за Бела няма да коментирам...красавица Heart Eyes
Я и аз да спамя малко. Mr. Green Някой видя ли играта на Памперс?Някакви мечета се събират и после зависи колко си събрал ти подаряват една играчка (играчките според мен са страхотни) и съм се навила да събера 3 от 4-те. Mr. Green Обаче не мога да разбера мечетата се изрязват от плика на памперсите или още не са ги пуснали (някъде по плика с лепенки) newsm78 Ако някой е запознат нека ме светне че съм се запалила и искам да ги събера.

# 628
лейди, аз ги събирах по едно време, но така и не успях да направя бройката и ги дадох на моята кума, която беше събрала повече. Та дружно на нейното детенце взехме играчка.  Laughing Значи на тясната дълга страна на пакета, до баркода, има едни 2 правоъгълничета с мечета нарисувани. Пише бройката памперси и номера май  Rolling Eyes Тях трябва да изрежеш  Peace
Тя, Хера само се прави на лоша  Mr. Green
Аги, видях че за 4 съм гласувала, но не питай защо.  newsm78 Всички ми се видяха много добре направени. Не съм ги гледала отблизо, ама и да има недостатъци, като не разбирам.... Всъщност само пред последната не ми се видя много добре  Rolling Eyes
рони, Дай Боже да си намеря работа с фотошопа. Ще ми е на сърце  Grinning То само че върви с Корела, ама не ми остава време да го подхвана.
Много се радвам за Нефертити  Heart Eyes
Сега с Вики ще гледаме на Бела снимките  Heart Eyes Каза, че иска  "бамо бебе геда" Да гледа голямо бебе. Тя прави разлика между нейните най бебешки снимки и на по осъзнато бебе. Научи се сама да си ги врътка и гледа. Само дето има някои снимки на които плаче и много и става притеснено, че бебето пачи  Laughing
Ники, ето и малко коментари  Mr. Green "бамо бебе буба" - голямото бебе е буба щото лази  Laughing, "бебе дачка има абка" бебето има играчка с жабка. "а, бебе па тола" бебето е заспало на стола  Laughing "бебе гуши мама".

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 16:58 от cher

# 629
 Хехе, разсмя ме тая Вики Heart Eyes

Лейди, и аз знам,че има някаква игра, събрала съм няколко мечета,ама отдавна не ползваме почти нищо на памперс. Мечетата се лепят на някакви талони ли, пликове ли, които се раздават в разни по-големи бебешки магазини.

Лили, това "килимче" го взехме от Джъмбо. Ако искаш да ограничиш детето къде да не пълзи, сглоби му това килимче:) Бела обикновено изпълзява от него, сяда на паркета отстрани и започва да се опитва да го разглобява. Иначе изолира идеално- аз си седя редовно на него, докато я дебна накъде движи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт