Аги,щом вече е ходил се мисля,че няма да има проблем.Може първия ден,но после ще си влезе в график.Сигурно в различни ясли различно практикуват ,но при нас цял месец я вземахме на обяд.И при нас спането беше голям проблем.
Шерче,и аз много се притеснявах,когато я пуснах на ясла щерката.Първия ден стоях с нея.После започнах да я оставям по час-два.Първите дни не можа да се усети какво става ,ама после какъв рев му удряше.И аз -още по-голям рев.После минавах след час,да проверя дали се е успокоила и обикновено тя вече беше забравила ,че е плакала.С яденето нямаше никакъв проблем.Но със спането беше много трудно.С месеци не можа да свикне.Когато отивах да я взема по-рано,надзъртах в спалнята,всички спяха,само тя седеше в едното крайче на леглото,като наказана.Накрая една леля се зае с нея,гушкаше я и я приспиваше на ръце,после я слагаше в леглото.И накрая с много упоритост я научиха.Но като цяло,освен спането,всичко друго мина много по-леко отколкото очаквах,защото до тогава си я гледах основно аз,и тя не беше свикнала с други хора.
Стават горе-долу, има какво да се желае, ама карай нали са ми за първи път.
Вярвайте ми като включа компа и освен, че чета и пиша тук, задължително правя нещо на фотошопа. Много ми харесва. Един ден надявам се наистина да започна да се занимавам. Забравила съм да се похваля, че преди нова година имах две поръчки /от приятел разбира се/, които бяха харесани и отпечатани - едната е нещо като рекламен плакат, другото календар. Сега като се замисля имаме мрежа - София - Пловдив - Стара Загора.
Сега се вгледах детайлно и от близо. При 6 промяната е още по добра даже.
Имам приятели, с които по скайпа примерно водим цял ден един разговор от по 10 изречения, по простата причина, че всеки пише когато свари през 2-3 часа.... Ама определено го приемам като одушевен предмет и връзка към света компютъра. Ако ми е развален или нямам интернет се чувствам като болна... Това май не е много нормално
Знам поне, че ще ми помогнат за прегледите и хистероскопията при д-р Стаменов.

само хубави моменти и емоции ви пожелавам. Да расте хубава, умна и добра, и да се обичате много, много силно