момичета имаме нужда от помощ от вашия опит и вашите съвети.
първото ни притеснение е,че съпругата ми усеща,че бебето хълца,но проблема не е в това,че хълца ,а това,че се случва много често.Чела в някаква книга,че това е симптом на увита около врата пъп връв,което може да се окаже проблем при нормално раждане.вие какво знаете по въпроса?
и другото което моля за съвет е,че при последната консултация направиха на жена ми изследвания на кръв и урина.днес и казаха,че в урината и има бактерии но да не се притеснява и ще повторят изследванията на 04.02 когато е следващата консултация.жена ми е обезпокоена понеже знае,че не е изкарвала някакъв вирус,а обикновено бактерии има когато има някакъв възпалителен процес
така,че дневен ред са отново притесненията,ще бъдем благодарни на всеки които успее да хвърли някаква яснота
Най-важно е Лъчката да ти е здравичък обаче
/
всичко да е наред.
на нея.
Успех с английския. Аз много обичам да ходя на английски, лошото е че рядко ми се случва и после бързо го забравям като не го практикувам.
И го навиках пак яко и той точно точно това ми вика - че искал да участва в това предаване "Размяна на съпругите" /
Възхищавам ти се, че имаш кураж за второ дете при положение, че Марти е толкова малък. Аз психически няма да издържа ако в момента и бебе трябва да гледам. Пък особено ако е като Вики и иска само да го дондуркам и разнасям... 
Браво! Аз не знам как се прави кит. Сама ли си рисуваш, снимаш елементите или от някъде ги събираш каквито ти допадат? Същото и за хартиите ми е интересно.