Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 426
  • 691
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
ЗНаех си, че не съм сама Mr. Green Ангелче бобо /биберона/ го махнахме за един ден просто преди месец и половина....не го търси и не плаче за него обаче сега заспиването му ни разказва играта. Ходи и излиза постоянно от кошарата си...заспива на килима пред кошарата ама не и вътре...на дивана, на коридора...после го преместваме в кошарата. Понякога става и излиза и заминава в хола да спи на дивана. По тази причина не изключвам климатиците защото не го знам кога къде ще реши да заспи или да си доспи. Памперса /колкото и смешно да звучи...не мисля че е готов напълно/ не съм го пробвала дори. Сега от време на време ми казва и като го сложа на гърнето си върши работата. Аз сама не го слагам...когато каже той тогава...иначе сменям памперса и готово. Май съм най-мързеливата майка Mr. Green ама както казва баба ми - сяга с памперите ви е много лесно Mr. Green
За яденето - ахахах мисията невъзможна. Яде когато и както си поиска. Качва се прав на масата и така....или бяга из стаята..идва хапва и заминава. Караш му се не...слагам го на стола - отказва да яде. Оставям го гладен...не му дреме

Честито на Глория Hug Лека бременност и септември месец гушни своето завърнало се щастие. Hug

# 151
  • Sofia
шерче, бих ти препоръчала горещо "Позитивно възпитание на деца в предучилищна възраст" - тя е писана от 3 психоложки, предназначена е за деца от 3 до 6-годишна възраст и е много хубава книга, от която аз неведнъж съм черпила вдъхновение, идеи и кураж  Peace... зная, че Вики е по-малка, но мисля, че тази книга много ще ти помогне  Hug ... дано съм ти полезна  Heart Eyes

хелена, щастлива съм, че вече сте си вкъщи   bouquet  Hug  Heart Eyes  Да ти е леко и приятно майчинството! И не забравяй да се грижиш за себе си!!!

глори, отново да ти кажа - много се радвам за теб, миличка -
Глори, честито  Hug Това е една дългоочаквана страхотна новина в нашия форум  Hug

емо, всички успокоителни думи на момичетата преди мен са напълно верни! Прибере ли се малчо у дома - ще върне предишното си АЗ! Дано това е възможно най-скоро! Дано МАМА успее още в болницата да го зареди с вяра, че всичко вече е ОК!  Praynig С вас съм и пиши!  Hug  Heart Eyes

# 152
Честито и от мен на ГЛОРИЯ пожелавам ти лека и безпроблмна бременност ЧЕСТИТО newsm51 и на финала едно сладко бебче

# 153
Глори, прекрасна новина! Пожелавам ти спокойствие и пухкав финал в края на лятото  Hug
Похвалвам ви се, че вчера пих чай като една съща мома англичанка с Лилибон. И беше много готино.
Весе и Емо - вярвам, че Бобчо ще се справи бързо с болестта. И пак ще се гушкате.
Хелена, добре сте се завърнали  Heart Eyes.

# 154
Глори, не можеш да си представиш колко се радвам за теб! Изстрадалата ти душа има толкова силна нужда от топлината на едно малко човече! Моля се да имаш безпроблемна бременност и сладко бебе, когато му дойде времето! Hug Hug Hug

Днес Емо май не е писал newsm78

Похвалвам ви се, че вчера пих чай като една съща мома англичанка с Лилибон. И беше много готино.
Снимки, снимки! photo smile3509 newsm18

# 155
  • София
Глори,много ме зарадва мила,страхотна новина - да имаш лека и безпроблемна бременност и здраво бебче! Hug Heart Eyes

Хелена,добре дошли с бебка! Heart Eyes

# 156
  bouquet Честито на Глори и от мен!! Леко бременеене и още по лек финал и да гушкаш пухкаво и розово бебче   ylinfant!!

И както някой по-горе каза дано повлечеш крак..... и всеки месец поне 5 девойки от групата да се хвалят със същото  newsm10

# 157
  • Варна
Глори честита бременност  Hug. Желая ти щастието да се върне при теб  Heart Eyes.
И аз днес получих добра новина, че цитогенетичните изследвания са ни наред. Сега ще си направя и за тромбофилия и АФС.
Хеленка радвам се, че вече сте си вкъщи с бебка  Heart Eyes

# 158
  • Варна
Хера, виж как те улесняват хората - с един куршум два заека - тъкмо ще преместиш нагоре в списъка Хеленка при родилите мами, и на нейно място ще сложиш Глори.

Ники, снимки нямаше. Поради сериозната ми хрема, Мечето ме разпозна главно по червения нос.  Mr. Green Иначе, хубави хора изнасяме за Канадско.  Hug

Фивър, честита добра новина!

Продължавам да се моля за бързо възстановяване на Бобчо и на всички болни дечица!

# 159

Добър вечер, мили момичета.

Първо искам да честитя най-добрата новина на Глория, след десетките поздравления и пожелания за мен не са останали свободни, затова ще ме извините. Пожелавам да е успешна, здрава и безпроблемна, радостна и лека, щастлива и благословена!
   На Хелена ще кажа - от вкъщи по-хубаво няма. Добре дошли у дома!

Днес съм няколко идеи по-щастлив и спокоен, новините и състоянието на Бобчо - продължават да се подобряват - слава Богу! Спрели са му единия антибиотик, намалили са му инхалациите, оставили са само тези с адреналин заради пресипналия му гласец, разстройството е намаляло и дори спряло ( днес не е пълнил пелената), дупето му позаздравява, след като сутринта Весела се скарала и споделила на днешната лекарка за снощната изцепка и веднага й дали някакъв мехлем който там го забъркват, но тя каза, че е вълшебен и доста е помогнал - благодаря ви за дето си вършите работата лекари! Все още продължава да се плаши от апарата за инхалации, маската, инжекциите и белите престилки, но е доста по-спокоен. Имах и възможността да се убедя в това - днес го погушках около 10-тина минути и доста приличаше на нашия си Бобчо, дори ме дари с няколко усмивчици не толкова пълни както преди, но все пак усмивки - за което много му благодаря. Заигра се с връзките на качулката ми, което си е негов патент. Така че - дишам малко по-спокойно. И за да не забравите къде живеем, все пак да кажем и това, че поради ВИП условията в които се намират, снощи са направили наводнение - канала е силно запушен - уж викали водопроводчици, но проблема бил сериозен и трябвало да дойде някой по-така за да го разреши - в очакване на Годо. Бутончета за спешно повикване както се сещате - няма, но това си е в куверта - БГ марка.
   В отговор на Ники  ще кажа, че в момента съм n в 1, татко, майка, чистач, готвач, куриер и т.н. мисля, че напълно ме разбирате - това ви е ежедневие. Пък и прекрасните новини си заслужават да бъдат уважени достойно. Трябва да има повече радост, повече щастие, повече доброта нека й се порадваме.
   Ами за сега е това от мен, олях ли се? Simple Smile

Пожелавам ви лека, спокойна и сладка вечер мили дами!
Поздрави, Емо!!!

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 20:59 от Татко Емо

# 160
  • София
страхотни новини Емо!Много се радвам,че с всеки изминал ден стават все по-добри! Hug

Фивка,браво мила,много добри новини!При другите и да има нещо,поне е поправимо,но естествено се надявам и там всичко да е ок! Heart Eyes

# 161
  • Sofia
Лилибон, виж какво намерих за Джон Боулби чрез Чичко Гугъл по отношение на теорията му за привързаността, дано тези линкове ти свършат работа:

http://missby.wordpress.com/2008/08/28/attachment-parenting-2/

http://bjop.files.wordpress.com/2008/10/vania-matanova-doklad.pdf

http://gemmarose.wordpress.com/2008/04/13/eriksan/

http://www.detstvomoe.org/archives/category/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8

Фийв, радвам се за това, което сподели преди малко!  Hug  Heart Eyes    bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 23:26 от vihrogonche

# 162
Браво на Бобчо, още малко и ще си е в къщи.Да ви кажа като слушам и се връщам в първите дни на Мишето.И тя така на инхалации (след като и спасиха живота) и махнаха апарата за командно дишане, инжекции , намляване на антибиотика...абе кошмар Sad Емо , Весе знам как се чувствате, макар че аз нямах възможност да съм до нея в тези моменти.
Хеленка , добре си дошла. Искаме снимкиии.
Глори честито и лека бременност.
Фив, много хубаво е това.Сега ще стискаме палци за АФС- ти и генетичните да са наред. Кога ще даваш кръв за тях?
Ние с мишката сме добре иначе, само дето ме хващат вече лудите и искам слънцеее! Искам да се миткам по парка с Мишето. Ето една снимка на малката , като зайче  Heart Eyes: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9719756

# 163
Ей, нова година нов късмет. Днес се надпреварвате за хубави новини. Много ви се радвам на всичките.
Глори, стискам палци всичко да завърши с прекрасно здраво бебче и да пренесе връзката ви на нови висоти.  Hug
Фивче, ти както си подпукала нещата ще свършиш всичко много преди да е изтекъл "карантинния" период. Стискам палци всички изследвания да са добри като днешното.
Емо, специални поздрави на Веселката да носиш от мен. Радвам се, че Бобчо се чуства все по-добре.
Лейди, прекрасна е.
Лека вечер на всички ви.

# 164
Глори Hugмного хубава новина!Леко бременеене до края ти желая!
Фиверче браво за хубавата новина·
Лейдибейби страхотно зайче си имаш·
Хеленка честита ти сбъдната мечта с пожелания за безброй красиви мигове заедно newsm51·Аз пак не съм разбрала както винаги·
Татко Емо силни гушки за Бобчо и маминка·
Аз от днес ходя на фитнес за смъкване на килца-в случай че скоро ме споходят две чертички поне килцата ми да са по малко Mr. Green·
Бяхме заедно с Ради и на нея много и хареса·
Силни  Hugза всички·

Общи условия

Активация на акаунт