Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 426
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
не мога да отворя снимките на шушу, все ми дава началната страница на снимка.бг. какво трябва да направя?

Виж в горния ми пост, вече са оправени линковете

# 541
  • Варна
  Здравейте! И моята щерка вече 6 дни е болна. Давам хексалгин по 15капки (18-19кг.е). Редувам с панадол. Вече е на второ шише Зинат, но днес поне вече не вдига температура. Всички болни да оздравяват, аз се връщам да ви чета и да гледам снимки.

# 542
Честит ви празник Искричке!    bouquet  Т'ва 18 години са си голЕм повод cheers
Веси, честита ви месечинка!   Да се оправя Бобо окончателно и да посрещне ГОЛЕМИЯ празник /1-ви РД/ здрав, силен и оставил всички болести зад гърба си.newsm32
Шушу, много сладък юнак Ванко  love001 Аз пък, щото Дени е с малка светла косичка, т.е. без, се улавям че се зазяпвам по бебешки прически  Mr. Green
 Praynig се за здравето на всички болни дечица!

# 543
  • Варна
Шушу, видях слънцата ти, много са хубави! Каката е хубавица, а младежът ми се стори едричък!

Алина, добре дошла! Чакаме снимки, разказ?  Mr. Green

Исеписе, дано изкарате лека нощ и Хриси да се оправя.

# 544
Здравейте и отмен.

Влизам само да ви кажа,че съм качила снимки на Дари от Р.Д. в албумчето.

Момичета почти ми е невъзможно да влизам в интернет,защото през деня нямам комп.,а вечер с цялото домочадие едвам смогвам да се доредя.Моля, не ми се сърдете,че ще влизам много рядко и още по-рядко ще пиша,но обещавам поне да ви чета.

Честити празници на всички които съм пропуснала тези 2-3 дни.   bouquet

Приятна вечер

# 545
Исеписе, дано изкарате лека нощ и Хриси да се оправя.
Praynig Praynig Praynig
Аз също не давам темепературопонижаващи до 38,5 - това го знам още откакто Вики беше бебе и лежахме в МД.

Шушу, и аз съм впечатлена от косата на малкия сладурко. Heart Eyes А ти си неприлично слаба за раждала жена. Не позволявам само аз да съм слон. Mr. Green

# 546
Мълчанието на Исеписе ме тревожи  Confused. Дано Хриси е добре  Praynig Praynig Praynig.

Шушу, много сладък тоя Ванко - пу пу пу.

Светле, Дарко много се е променил, но все още е много интересна комбинация от вас с Митко. Сладур голям  Heart Eyes

# 547
  • София
много са ни сладки дечицата! Heart Eyes

И аз се тревожа за Хриси и само проверявам темата,дано всичко е наред! Praynig

Вчера правихме прощапулкин и Жори ще става певец-футболист-зъболекар. Mr. GreenСтрашна комбинация а. LaughingОсвен това ще стане и тооолкова голям :http://jorigree.multiply.com/video/item/42/42 Laughing

# 548
Честито на всички празнуващи с малко закъснение.
Искричке, да ти е живо и здраво момчето!  Да бъде разумен и ученолюбив пълнолетник!

А Жори е страхотен просто. Изгледах и двете клипчета.

# 549
 Благодаря за комплиментите за моя Ванко Hug Буйните къдри и на двамата са подарък от таткото Grinning Кристина също се роди с много коса, сега е решила, че ще си я пуска до земята  Grinning

А ти си неприлично слаба за раждала жена. Не позволявам само аз да съм слон. Mr. Green

Както казва моята мила зълвичка "С кеф да те пребие човек"  Mr. Green Тя качи около 30 кг, поотслабна, но все още се бори с няколко килца, които се оказват доста упорити. А пък аз тъкмо да се похваля, че вчера скокнах на кантара и се оказа, че съм се разделила с 10 от 13-те килца Flutter
А твоят аватар е мммммммноооого сладък  Heart Eyes
Изобщо, като разглеждах тия дни албума на дечицата ни, мога да обобщя, че наше грозно нЕма  Sunglasses

На Жорко му пожелавам пълен напред и попътен вятър, с каквото и да се захване - да успява!

Дано Исеписе да дойде с добри новини от прегледа Praynig
И Слави също  Praynig

# 550
Здравейте милички.Извинявам се за отсъствието,но снощи бяхме при родителите ми и затова не съм писала.Хриси снощи вдигна 39 и се наложи да викаме лекар.Гърлото му е ужасно зачервено,но слава богу гърдичките са чисти,но не ни се разбина антибиотика и сега сме на Аугменти,Стодал и витамини.Днес вече след 3 приема е по-добре.
Благодаря ви,че не сте ни забравили.
Браво на малък Жори,много интереси ще има Mr. Green.А е такъв сладур-пу-пу-пу да не са му уруки.Абе всичките ни деца са прекрасни,само да са здравички малките бонбони
Гуш на всички- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551
Зоренце, ами така е като ти е многостарнно развито детето.  Grinning Да ти е жив и здрав, и каквато и професия да си избере след време с кеф да си я упражнява.  Peace

Исеписе, радвам се, че сте по-добре. Така е, за съжаление понякога няма как да избегнем АБ. Confused

И аз си харесвам аватара много. Mr. Green

# 552
Добро утро мамчета.Моля ви помогнете ми със съвет:Малчо има жесток херпес на устата и отказва да се храни-какво да го правя?Милото така го боли и непрекъснато ме кара да го мажа с кемче Mr. GreenЗа първи път виждам херпес на толкова малко дете.Една приятелка ми кажа,че се дължи на срив на имунната система.Вече незнам какво да му давам,за да го подсиля.На всичкото отгоре и татко му е болен-абе кошмар- Sad Cry
svetlana_78 аватара ти наистина е много хубав-абе как ги слагате незнам-аз все не успявам.Усведомете невежите моля Mr. Green

# 553
Добро да е утрото и денят на всички!

isepise,  Hug , единствения съвет, който мога да ти дам е да посетите лекар. Преди години  моя син също имаше херпес (тогава беше на две годинки). Оказа се, че е направил алергична реакиця към антибиотика, който пиеше за ангина. Имаше ранички и вътре в устата и аз реших, че това са афти, но се оказа съвсем друго. За съжаление трудно мина, а и с храненето беше много трудно. За съжаление не си спомням (това беше преди 7 години) с какво точно се лекувахме.  При вас може и да е от високата температура и дано да минава бързо! Hug .

Толкова се радвам на всички малчовци! Да са живи и здрави малките красавици и юнаци! Hug

# 554
Исеписе, аз също не съм чувала за херпес на такава възраст, ама явно си е възможно. И аз си мисля, че е най-добре доктор да го види и да си каже или поне по телефона се консултирай с джи пи-то.

А относно снимките -аз четох в подфорума с Правилата - там подробно е описано как става номерът. Mr. Green Първо си избираш снимка, после я намалявш до нужните пиксели - посочен е сайт, в който това е възможно да се направи, след това я качваш в някой сайт - аз в Снимка, и оттам ползваш адреса, за да я вмъкнеш в аватара си, което пък става при промяна на профила - просто отмяташ, че имаш своя картинка и посочваш въпросния адрес на снимката.  Peace Ииии, ама как ги разбирам ,а. bowuu

Ники,Аги и Рита не са писали тези дни. И други дами ми се губят.

Общи условия

Активация на акаунт