Момичета взех си изследванията от урината, чистааа еее!!!
и нямаше никакви антибиотици посочени.Може ли един въпрос тъй като нямаше как да питам док, това значи ли и че албумин са я изследвали?

Ама съм в трескаво издирване на столче за хранене. Не че ни трябва за момента де, ама като си го навих на пръста.
И като имам време само се ровя из нета и разучавам въпроса.
. Да ти кажа и аз имах доста големи притеснения за кърмене на "зъбато" бебче. А и двете долни зъбчета на Дени са вече доста големички, но с изключение на няколко инцидента преди заспиване, няма проблеми. Сякаш като се унесе и губи контрол. Да не би Даренцето да тръгва по нашия път на ранно озъбване?
и една друга, но която бузите й тежат много
. Само на смешолинските им физиономии са достатъчни човек да се почувства като нов.
А, да. Двете госпожи, техни мами са станали доста стройни. Нищо, че и двете отричат.
Като позаякна малко /демек имай търпение една-две-три седмици/ си урегулира храненията и се нахранваше първите 10-15 минути с по-голямото количество кърма, после задрямваше. Аз устисках и не дадох шише, вярно че по цял ден само това си правехме, но първите месеци са слабички още и нямат сили да си изсучат всичко за 20-30 минути и затова заспиват. После всичко идва на място.
Аз все му викам, че за първи път виждам бебе да мляска, да се дави и да се олива като суче от цица. 

за всички ви, и за всички юначета и прекрасни госпожици!