Движение на българските майки -ВИДИН тема 22

• 11 064
  • 191
  •   1
Отговори
# 150
Снежи, честит рожден ден  bouquet
Благодаря ти за съпричастността да ни помагаш, бъди винаги здрава и много щастлива

# 151
Утре сутрин в студиото на Бтв, най-добронамерения и отворен към проблемите на децата в инстутуции кмет - г-н Емил Цанков! Аз ще го гледам в офиса. Sunglasses

П.С. Малко като реклама прозвуча, извинявам се, за което. Embarassed

# 152

Честит рожден ден на Марти ,
Ренка пожелавам й да е здрава , да остане все така нежна ,мила и прекрасна жена !

Мила ми Боби ,честит рожден ден !
Бъди такава каквато си !Не се променяй !Прави добро и го раздавай на нуждаещите се !

Честит рожден ден е на нашата канадска Фея -Снежи!
Да ни е жива и здрава !

Диди ,разгледах снимките !
Страхотни преживявания си имала вчера ,радвам се за теб ,че си плувала в собствени води   sport027

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 10:45 от lorys

# 153
Утре сутрин в студиото на Бтв,

аз го гледах ,но и онзи ден ден в "Шоуто на Слави " го гледах г-н Кмета

# 154
Утре сутрин в студиото на Бтв,

аз го гледах ,но и онзи ден ден в "Шоуто на Слави " го гледах г-н Кмета

Е, що не свиркаш! Twisted Evil Heart Eyes

# 155
Скъпи приятелки, благодаря ви за хубавите пожелания и за невероятно красивия букет, с който ме зарадвахте! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рени, пожелавам на Марти да е винаги толкова мила, любознателна и усмихната за радост на всички около нея!    bouquet
Снежи, честит празник и на теб! Благодаря ти, че макар и толкова далече, сърцето ти е все още в България, желая ти много здраве и щастие!    bouquet
Диди, ще разказваш по-подробно като се видим... Simple Smile

# 156
за проекта "Децата на БГ пътуват по света "

Диди ще работи Норвегия

До края на седмицата ще имаме и банер за Великденския базар ,
за да може всяка от нас да си го постави в подписа

Плакати, Кариииииииииииииииии   !!!

# 157
  • Sofia - TelAviv
Плакати, Кариииииииииииииииии   !!!

Ейхххххххххххххххххххх как влязох точно навреме за да не ви отговоря  smile3533 и как използвам че съм ви далече да не ме биете много  newsm68 ама нали знаете че ви обичам и ще се постарая  newsm51

Сега малко по-серизоно  Mr. Green Дайте файлчета и Пазарджик ще подготвят и на Бургассега ще кажа и ще се пробвам ПАК, дано ни изтърпят и този път.   bouquet

# 158
  • край Дунав
Светле, ти си по файловете-пускай на момите, че мина Великден! Whistling

# 159
  • Canada
Момичета, до рев ме докарахте. Благодаря ви! Най-малко пък в тази тема съм очаквала някой да се сети за мен. Накарахте ме да се почувствам много специална Hug
Знаете, че имам слабост към вас и нямам търпение да се видим и наживо след някакви си 4-и месеца Hug

# 160
Ооо, Снежи, значи ще се видим на Българска земя Hug
Днес с Боби бяхме на тържество на ДГ във Фанти-ге. Децата ни се изявиха като танцьори, беше голямо вълнение и много разчувстващо Hug

# 161

добре де ,но на кого на Яна от Пз  или на Люси от Бургас? С инфо за базара  ли ? newsm78

# 162
  • Sofia - TelAviv

добре де ,но на кого на Яна от Пз  или на Люси от Бургас? С инфо за базара  ли ? newsm78
Светле, на мен душа, на мен  Mr. Green  нали съм ви печатарката  Laughing  Акоимате готов файл, направо го меткай в yahoo - пощата, ако пък е много голям среща на скайп   Flutter

# 163

Светле, на мен душа, на мен  Mr. Green  нали съм ви печатарката  Laughing 

днес с Диди ходихме до фабриката ,от която взимам порцелановите нещица!
Чуудни работи намерихме ,благодаря на собственика!
в неделя ще раздаваме материал за работа

среща
НЕДЕЛЯ  -НЕПРЕМЕННО ,

празнуване после -вечерта  :bowuu

Децата от Белоградчик ги е нападнал грипа ,с температури и хреми .... има много болни ...
Но това не пречи при първа възможност да ви кажат ,колко ви обичат !! Heart Eyes

# 164
Здравейте!
Тормозя ви пак, че нещо се ошашавих от многото базарски теми  Embarassed и за по-сигурно реших да пиша тук  Laughing Подготвям ви някои нещо - малко картички и малко чашки. Ето ги - http://picasaweb.google.bg/vstlis/2009?authkey=Gv1sRgCPKWoOi5gt- … 10377789367854978 /чашките ще ги разделя по равно между вас, ПЗ и Бургас/. Дано да ви харесат  Praynig Имам още малко за правене  Peace НЕщо не ми вървят празничните неща  Embarassed, ама ще се опитам да направя нещо.
Поздрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт