Движение на българските майки -ВИДИН тема 22

• 11 062
  • 191
  •   1
Отговори
# 180
Радвам се, че ви харесват  Hug  Embarassed

# 181
  • край Дунав
На 31 .03 има театрална постановка, но утре ще проверя как се казваше-време е вече децата да могат да пътуват-Светле, би ли се наела да поканиш двата дома, моля! Представлението е в салона на филхармонията и е от 16 часа. Дано този път "ръководството"/че не им помня имената/ на ДДРЛГ "Хр.Ботев" се смилят над децата и благоволят да удостоят с присъствие представлението! Другото ДДРЛГ знаем, че ще дойде, както винаги! Hug

# 182
Привет отново!
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ ВАС  bouquet Hug Денят ми започна страхотно с една прекрасна картичка   Hug Hug Hug Много ме зарадвахте и трогнахте  Embarassed

А ето и специално за Видин още 12 плочки -  http://picasaweb.google.bg/vstlis/2009?authkey=Gv1sRgCPKWoOi5gt- … 12572900475025362 /до края/
Дано да се харесат, че аз не съм много доволна от декупажа  Embarassed

Поздрави за всички и благодаря още веднъж   bouquet

# 183
  • край Дунав
 newsm20  нямаш равна!  bouquet

# 184
На 31 .03 има театрална постановка,

Peace Peace Peace Peace

Видински поздрав за теб ,милата ни Ваня !

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 13:03 от lorys

# 185
и за вас приятелки мои и работни пчелички ,малко настроение

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 13:04 от lorys

# 186
  • край Дунав
Светлето като е захапала моркова, остана на мен да напиша-на 18 от 11 часа сме поканени всички от ДБМ Видин в ресторанта-Помощно у-ще празнува годишнина и имаме покана за мини концерта на децата !
 В края на седчицата се организира семинар на НПО-тата-имаме офицялна покана за участие-подробностите-утре  Peace

# 187
Ваня, страхотни са плочите, останаха ми очите в тях, толкова великденски и цветни Hug

Ренка ,да ги видиш на живо ,наистина са красиви ,това си е усет към създаване на красиво и дарба
вчера нали гъдзи ни ги изпрати ,сноши ги получих  Peace Peace

театър за децата на 31-ви
празника на ПУ 18-ти
семинара-21-ви -22-ри

пропуснах ли нещо

# 188
  • край Дунав
Подробно инфо за предстоящия семинар:тема:"Гражданския сектор-фактор в развитието на северозападна Б-я"
цели: Презентиране постиженията на гр. сектор,
дискутиране актуални проблеми на сектора в региона,
обсъждане взаимодействието с публичната власт и др.
 Очакваме необходимата информация от Роси, за да представим работещи практики на ДБМ.
 За нашия регион -Светлето ще систематизира нашите поекти, по които работим в момента и които отминаха скоро!
 Боби, презентацията, която превихме при теб ли остана? /сд-то имам предвид/

# 189
taka , pokanih dnes doma v Belogradchik .te razbira se vednaga prieha samo pitaha koja e postanovkata , za kakva vqzrast e podhodjasta tja . V ponedelnik ste go utochim che Emi direktorkata e izvqn grada

utre ste zvqnna na Ani direktorkata na Novo selo ,edinstveno koeto me pritesnjava e che e na 31vi a tova e poslednija dden predi vakanzijata i ot Novo selo povecheto deca si otpqtuvat za doma . a ot Belogradcheik njama takiva ,tam vsicjki si ostavat

utre ste se opitam da sqm na linija za praznika na PU

REnka .kakvo stava s Marti ?Ima li temperatura?

Didi ,a tvoite dvama bolnika kak sa ?MOja NIki kashlja  #Cussing out

# 190
  • край Дунав
У дома мъжете боледуват, ама съм накупила всички лекарства и съм забранила мрънкането, ама те пък се разкашляха в отговор на табуто...абе кво да кажа- ще мине грипа и през нас! Само Анна да не я лепне, че тогава втасах! Утре срещата в рестованта остава-10.30 направо там-за празника!
 Относно представлението-да ме подсетите, че имам афиши-да ги занесем! Това е единствената дата-постановката не е видинска.

# 191
НОВА ТЕМА ,МОЛЯ !

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;board=50.0

заповядайте по Великденски в нея !

Общи условия

Активация на акаунт