Движение на българските майки -ВИДИН тема 22

• 11 091
  • 191
  •   1
Отговори
# 30
И всичко това на четири очи в неделя Grinning

# 31
  • край Дунав
дА, ГОВОРИХ С Г-ЖА мЛАДЕНОВА, КОЯТО Е ПРЕПОДАВАТЕЛ НА МОМЧЕНЦЕТО ОТ 6-ТО У-ЩЕ, КОЕТО ИМАШЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩТА НИ! уГОВОРИХМЕ СЕ ДА СЕ ЧУЕМ С НЕЯ И ДЕТЕТО В НЕДЕЛЯ, ПОНЕДЕЛНИКА ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА ПАЗАРУВАМЕ НЕОБХОДИМОТО.ПОДРОБНОСТИТЕ-В НЕДЕЛЯ! Hug

# 32
И днес, както винаги много неща имахме да обсъждаме, идеи много, само сили да имаме да ги реализираме bowuu. Всъщност дано това, което избистряхме като идея го осъществим, защото не е малък проект и ще трябва да се потрудим, но пък ще бъде красиво и значимо Hug

# 33
Вчера бях на малко на офф роуд в Белоградчик и отделих 2 часа за децата от дома.
Занесох им следобедна закуска ,ако може така да се нарекът 2-та бокса вафли ,защото пътуването не беше планирано.
Не очакваното посещение беше както ви Hugвинаги посрещнато с възгласи и радост
разгледах новата занималня ,снимки ще кача тази вечер или утре ,
Направихме с дежурната възпитателка групите по 6 деца  Thinking

Болните са евакуирани в изолатор,но слиза и долу ,направих бърз преглед на болните ,на кого му минава и но кого -не ,но пак ви казвам ,това изобщо не пречеше на децата да слизат и контактуват с другите  Shocked

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 08:55 от lorys

# 34
утре
21.01.2009

тръгване в 10,00
Ренка ,ще те вземем пред вас ,да си пред блока
Боби също на "Алекс" -
Ди ,на Речна гара ,веднага след като свършиш
Диди ,чакам те на Речна
Милена утре ще пътува за София,за да уточни детайлите .

Диди bowuu ,шофьорчето си ти ,или пешком  ? newsm78

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 17:07 от lorys

# 35
Става, в 10ч. ще съм в готовност  Peace

# 36
днес
 Рени ,Диди ,Боби,Ди и аз
с шофьор Диди разбира се 

посетихме ДДРЛГ Ново село .
В дъжда с джипката весело и дружно пристигнахме .
Ани -Директорката беше там ,ние най-вече искахме да си видим с нея ,за да уточним бъдещите  проекти на ДБМ -звено Видин ,свързани с дома.
Затова и отидохме преди обяда !
Видяхме ново обзаведените с легла стаи и монтираните , закупени със средства на  офф роуд/от Националния събор/ ,гардеробчета.
Разбрахме се кои стаи ще бъдат оборудвани с новите легла/също от дарението на офф роуд от Националния събор /
Срещата мина много добре !
Видяхме се с настоящите абитуриенти .
Разбира се , че тяхното бъдеще ще е тема на много наши следващи разговори с тях.
Оставихме на Методи дрешките за малкото бебе на Петя да й ги отнесе в петък .
Готов е колета за Павел ,Диди ми го донесе
ще го изпратя утре !
Кръглата маса в Белоградчик обявяваме : ще е на 29-ти януари
Утре Ди ще разнесе поканите !
Диди ,дай отчета в отчетната тема ,моля те !

Благодаря на всички ви !

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 21:39 от lorys

# 37
  • край Дунав
 Joy тая пита ли сънува, докато пътувахме Светле?  chef

# 38
Светле, не ни изкушавай с тая пита Crazy

Днес бяхме в Ново село, аз не бях стъпвала там, откакто забременях и емоцията беше голяма, а също и промяната. Новите легла предоставени от Оффроуда бяха сложени и стаите изглеждаха по съвсем друг начин, по- приветливи. Благодарим ви приятели от Оффроуд, че допринесохте и за това децата да спят по- удобно   bouquet Старите стояха още в коридора, а пружините скъсани, пробити, как ли са спали децата на тях се чудя Rolling Eyes Санитарният възел е също ремонтиран и в много добър вид. Поговорихме си и с директорката на дома около 1 час , от което останах доволна. Видяхме и някои от децата, които се бяха върнали от училище, даже получихме и усмивка от Ралица, с която разменихме няколко думи. Да допълват и другите придружителки от днес Hug

Всички вкъщи са по леглата, а аз разхвърлих масата и започвам да украсявам яйца. Нещо ме сърбят ръцете да правя красотички Mr. Green

# 39
Аз също се зарадвах, че децата имат вече нови легла, дано са им удобни. А и новите гардероби внасят допълнителен уют и удобство. Тоалетните също са обновени и сега изглеждат много по-хигиенични и освежени, само дето никъде нямаше сапун.
С директорката разговора беше полезен, вярвам и за двете страни.
Основна грижа са ми абитуриентите (а те хич не са малко), които след завършването си ще трябва да напуснат дома. На тези деца никак не им е лесно (да не кажа невъзможно) да планират самостоятелния си живот навън. Дано скоро да имаме възможност да се погрижим за този проблем. Хубавото е, че вече имаме идея как да помогнем.
 Ако някой има идеи и възможности във връзка с това ще се радвам да ги сподели с нас!

# 40
вчера нашито звено помогна на звеното в Пловдив
като им изпратихме на нашите комплексни витамини "Марсианци ",
децата в Асеновград имат огромна нужда от витамини ,
ние пък имаме налично ,дарени ни на  офф роуд събора от едно момче ,работеше във Волмарк ,май или бъркам ,
но важното е ,че имаме налични и след като разнасяме редовно и на нашите домове
днес ще изпратим 3 оп от същите "Марсианци "на децата от ДДРЛГ Рабиша
там Стефанова се е пенсионирала и сега се е върнала старата директорка
ще се видим с децата на откриването на занималнята в Белоградчик .
Ди трябва и на тях да е занесла покана !

Какво смятате да пазаруваме ?

на дискусията следващата седмица за сега са поканени
-ДСП Белоградчик -
-Регионално звено Закрила на детето
-Зам Кмета по хуманитарните въпроси на Община Белоградчик
-директорката и всички възпитатели от ДДРЛГ Белоградчик

кого пропускам

са поканим ли  Венци пасков ,той нали е на Регионална дирекция “Социално подпомагане”
 кого сме пропуснали

# 41
  • край Дунав
Пусни покана и на г-н Пасков  Peace Според мен е добре да пуснеш покана и на директора/ката на у-кето в Белоградчик, в което учат децата-отдавна говорихме, че е време да се запознаем и  с него-нея!
 Щях да забравя-вчера взех от куриера театъра за Белоградчик  Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:45 от skorpion

# 42
  • край Дунав
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=50806
Момичета, повечето от нас вече дадоха гласа си за едно от природните чудеса, но  с удоволствие виждам, че феновете на Белоградчик се множат с часове!Пожелавам успех от сърце!

# 43
  • край Дунав
Айде пак-аз! Та..този път става въпрос за поредната порция далновидност, ангажираност и внимание, което получават децата, настанени в ДДРЛГ-тата от нашия регион.
  Често пъти в медийното пространство четем как различните организации допринасят децата, захвърлени на грижите на силно компетентни и високо образовани личности, на хора с необходимия подход и качества ...да бъдат разнообразени с различни инициативи!
  На подобен случай се натъкваме в добре познат на нас ДДРЛГ.
 Национална спортна академия е институция, съществуваща от .....години.В нея са образовани и израснали хора, на които се кланят милиони други!Същата тази Академия решила, че ще е полезна, ако покани 10-тина деца от домовете на едноседмичен лагер, пълен със забава, развлечения и т.н.Хората по незнайна причина решили, че могат да зарадват децата, защото получили съгласието на тези, които ги обгрижват любвеобилно, с топлота и мисъл...дрън-дрън
 В понеделника, който предстои те-доверчивите подсигурили специален автобус, който да пропътува разстоянието от София до н-ското селце и да вземе децата, барабар с некой измислен възпитател/че се не сещам кво точно възпитават свинските пържолки, гледайки спокойтнно ТВ, вместо да занимават и възпитават децата, ама./
  Как приятно били изненадани хората, след като вчера-днес били своевдременно уведомени, че децата няма как да пътуват! Що ли ни е познато това отговорче на ръководителя , че се не сещам...
  В друго ДДРЛГ обаче хората, които си работят спешно свикали организационен комитет и за час решили, че имат деца, заслужаващи да се радват, да подишат чист въздух, па макър и да пропуснат 2-3 учебни дена/е, после ще си наваксат-няма спор/!

послепис: Блазе на държава с такива ръководители!

# 44
Това вече на нищо не прилича, става дума за децата бе Close Колко неща ми идва да напиша, но ще спра до тук, че така или иначе няма да ме разберат Rolling Eyes
Евала на другото ДДРЛГ и браво на НСА  Hug

Общи условия

Активация на акаунт