СЕПТЕМВРИйската дружина весело посрещна Новата Година!

• 13 097
  • 323
  •   1
Отговори
# 30
Аз новата година я чиститих в предната тема,затова сега ще поздравя всички иминеци и мамичката на Лилиян.
ЧЕСТИТО на имениците и рождениците
Яки запивки, чаровни забивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие
 Честита Нова 2008 Година!!!
Добромир снощи стоя до 1 часа.Така,че всички дружно посрещнахме Новата година.От бомбичките не се впечетли много,докато баща му неизлезе на терасата-ей тогава много се претесни.Иначе ние наблегнахме на хапването и приказката.От баницата на Добромир му се падна парата,на мен -децата,на Мимито-любовта ,а на мъжа ми-здравето.
Лилиян ,страхотни снимки,страхотно парти,страхотен младеж си имаш. Hug

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 20:29 от naskaa

# 31
Красииии и аз съм с драскащо гърло Confused Ако имаш бързо и ефикасно средство казвай да пробвам и аз.

# 32
  • София
МНОГО БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА ОТ МОЕ, ОТ ИМЕТО НА ЕДУАРД и ОТ НА МАМА ЗА МИЛИТЕ ДУМИ!  Hug

Краси оправяй се... не се давай на настинката... Мari_Pz и ти също... дано да не се разболеете...

# 33
Честита Нова Година!

Честит имен ден на Лекси, на Басилик, на Весела и Вери! Да сте живи и здрави!
Честито и на малките Васил-човци на Емук и на Милета!

Калимей, страхотна си - 00.00  Laughing  Hug И на мен ми се падна бебе   #Crazy #Crazy, и пътувания и като цяло очакванията ми за 2009 се разминаха с късметчетата, които изтеглих... На таткото се падна нова кола и парата, а на Маринка - нова къща  Rolling Eyes Лошо няма

Лили, страхотни снимки, Едуард е като истински джентълмен, всички сте много сладки  Laughing

Краси, Мари, дано Ви се размине настинката

Ние си бяхме в къщи, не искахме да оставяме Маринка самичка, имахме гости и тя си показа всички магарии и умения и заспа чак към 23.30, така че когато почнаха бомбандировките спеше най-дълбокия си сън. Отчетохме, че бомбите и зарите бяха по-слаби от миналата година... дължи се сигурно на задаващата се криза  Mr. Green

Тази сутрин пък за добро начало на годината Маринка се излюпи по тъмно, още в 6.30  ooooh! ooooh!, добре че баща й я пое. А на мен чак сега ми мина махмурлука, маргаритата на Лекси  Grinning щеше добре да ми подейства сега  Mr. Green

# 34
  • София
Добро утро  smile3507 !
Дребното днес не отпусна аванта и съм на крак от 7:30ч. Тренира мама от сега за следващата седмица, когато ще има да става и в 5:00.
Нещо ми е сдухано, сънливо и ... никакво. Вън е минус 100 градуса  cold , а трябва да ходя на работа следобяд  ooooh! !
Искам да съм си в леглото и да не мръдна цял ден от там ... мечти  Rolling Eyes !
Хайде по едно кафенце за всички:

Краси, Мари, взимайте мерки, дано ви разминат гадните болести и малките куклички да не прихванат  Praynig Praynig Praynig !

Дани  Hug !!! Абе все си мисля, че ми е рано още за второ дете, ама то като идва не пита; няма да го върна, я  Laughing !
Целувки на Маринка   bouquet !

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 09:50 от Kally May

# 35
Кали и аз така си мисля, че е малко рано, обаче като знам колко дълго я чакахме Стилияна, а не искам да останем с едно дете, защото аз съм сама и трябва да ви кажа, че е ужасно! Имам ли възможност не бих я оставила сама Peace Така че по-прекрасно от децата няма, макар, че понякога едва ли не ни купуват билет за лудница Crazy Crazy Crazy

А сега едно питане - ще ходим да си купуваме сушилня, обаче освен да е на принципа на кондеза, за друго и идея си нямам - моля, която от вас ползва да даде някакви съвети!
  bouquet

# 36
Краси,Мари дано бързо ви отмине Praynig

ДаниМакс,покажи снимки на Маринка Hug

# 37
  • Бургас
Привет,
Мари, на майка ми е Аристон, кондензационен тип - страхотна е. Суши ги напълно, без да намачкво дрехите. Има 4 автоматично зададени програми, но има и програматор да настройвай, както искаш, има програма за сушене на дънки и за сушене на деликатни тъкани. Друго не се сещам.
Калимей, Тони поне ти отпуска от време на време да спиш, а пък Алекс си става в 7 и това е, без значение кога ляга. На 31 заспа в 10.30, не можа да издържи повече и сутринта пак в 7.00 беше буден. Дано ти се оправи настроението.
Хубав ден на всички

# 38
  • Асеновград
Момичета,аз съм много зле.Скоро не се бях разболявала така,не мога да говоря от болки в гърлото,вие ми се много свят,незнам как ще се добера до лекаря.Ужасно е,бях разбравила какво е да си болен.
Мари,ти добре ли си?

# 39
  • София
А сега едно питане - ще ходим да си купуваме сушилня, обаче освен да е на принципа на кондеза, за друго и идея си нямам - моля, която от вас ползва да даде някакви съвети!
  bouquet
Кг.-те също.

Краси, много гадно, аз бях така мин. година точно преди празниците. ooooh!

# 40
Краси, не съм супер зле, обаче гърлото много ми дере. Пия чай с мед, смучам Трахизан и незнам друго какво да правя...
Аня, а нещо за марка ще ми препоръчаш ли, че след около час ще ходим да видим какво ще купим?

# 41
Краси, Мари  Praynig Praynig пазете се!

Много гадничко е времето тук, чудим се какво да правим и май ще сефтосаме с 2 приятелки новия Старбъкс Wink

Направих си акаунт в мултиплай-а най-накрая и отивам да гледам септемврийски снимки. Мирта, имам малко нови снимки, но не ми е много ясно още как се поства линк от там

А Маринка стана пак призори, направо няма милост към родителите й, които си мечтаеха да си помързелуват в леглото през почивните дни...

# 42
  • София
Дани, за линк от Мултито - цъкваш на снимката, от която искаш да започне разглеждането, изкопирваш адреса от линията на браузера и цоп! тук  Grinning !

Краси, бързичко оздравяване  Praynig  Hug !

# 43
....чудим се какво да правим и май ще сефтосаме с 2 приятелки новия Старбъкс Wink

Еееееех спомениии, Дани удари едно средно с мляко и за мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 44
  • гр.Варна
Лили, със закъснение и аз поздравявам майчето ти!  bouquet
Нека е здрава и щастлива жена! Hug Hug Hug
А посрещането на Новата година явно е било чудесно! Браво на момченцето, все така да се забавлява! Heart Eyes

Кали Мей, и на Мимо му се падна "бебе" вчера в свекървата. #Crazy Обаче и на мен ми се падна същия късмет вкъщи. ooooh! Уж щях даго махам този късмет, ама той пак се озова  баницата. newsm78

Красиии, Мари, бързо да се оправяте! Praynig Praynig Praynig

Моите дечица също заспаха преди  да дойде Новата година. Валя искаше да гледа зарята, ама въобще не можа да си отвори очичките. Аз посрещнах годината самичка, пред телевизора и с чаша шампанско. Както беше казала Хекси, "много тъжно"! Успокоявам се,че сме живи и здрави, пък другото - не е чак толкова важно. Мъжо се прибра към 01.30 и го чаках с точилката на врата, за да го суровакам. Laughing Laughing Laughing А той беше толкова щастлив,че е видял метъл-идола си,че се чудих да плача или да се смея. newsm78
Снощи бяхме у свеки. Тя подобаващо обгради децата с подаръци и лакомства и сега къде март месец може пак да се появи на хоризонта. Друг е въпроса, че от тези лакомства за Мимо нямаше нищо подходящо, освен плодовете. Валя и майка й добре ще си хапнат! Joy Joy Joy

Дани Макс, снимките на Маринка са прекрасни! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт