През Новата година пак на детска градина! - 17 част

• 17 821
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Последен спам и спирам - толкова е разсеян баткото, така трудно сяда да учи, мързи го и т.н., че ако не е баща му вечер с него да се занимава аз нямам нерви, честно  Rolling Eyes Умен и мързелив е май по-лошата комбинация от по-НЕумен (не казвам глупав), но упорит и трудолюбив  Joy Поне ще полага усилия да учи, а не разчита на "много съм умен и всичко знам"  ooooh!
МерСедес, ще надникна после там  Sunglasses
Дю, стискам палци от сърце всичко да е наред и да имаш успешна и лека бременност  Heart Eyes Hug
Ще я водим на лекар след малко, бая кашля и искам да я чуят, а и болнични да ми дадат, тази седмица мисля да си я гледам.

# 121
Дю, стискам палци от сърце всичко да е наред и да имаш успешна и лека бременност  Heart Eyes Hug
Всички се присъединяваме!

# 122
  • София
Всички се присъединяваме!

newsm10

по въпроса за обличането - с чорапогащник и отгоре грейката, тя си е от две отделни части яке и долнище, в градината свалям донището и върху чорапогащника слагам пола или панталон или клин  Peace
водя я пеша, ходим около 5-6 минути, но вечер като я взема, отиваме да прибираме голямата от училище и тогава си похождаме повече 25 -30 минути Sad

# 123
  • Разпиляна във въображението
Вики днес отиде с желание на детската градина. Било е още хладно тъй като били пуснали чак днес парното. Не я навличам много, тя и не търпи да е облечена с много пластове дрехи. Сутрин я водя обута с чорапогащник, но там се преобличаме само по панталон и блуза.

# 124
Градината ни е на 10 крачки от нас, така че обличам Иво така, както си стои и в градината. Не му слагам чорапогащник.Шапка, шал и дебело яке са му достатъчни за разходката до там и обратно.

# 125
Дю, желая ти една красива и безпроблемна бременност Heart Eyes

По въпроса за обличането, понякога обувам чорапогащник под панталона докато стигнем до градината . Там го събувам. Купих и чорапогащници без място  пети , защото ми е по лесно да ги обувам и събувам. Когато е много студено не обувам чорапогащник, а долнището на грейката върху панталона. В градината стои по тънка блузка и панталон.

# 126
Добро утро! Благодаря ви за пожеланията. Дано скоро и други момичета се похвалят с две чертички!

Вчера като се прибрах от работа разбрах, че тази седмица в нашата ДГ са сборни групи. И много се учудих. Има ли и други градини със сборни групи?

# 127
Хе хе, Дюююю, а честито!!! Ама к'ъв дядо Коледа, а, докато кажеш-той скочил през комина.Много се радвам, впрочем, аз оттук нататък ще се радвам на хорските бременности и бебета.
Трябва да ходя и говоря с учителките за моите намерения относно Станислав.

# 128
  • София
Добро утро!  Hug Нашата градина вече е с нормални групи. Беше със сборни между празниците.  Peace

# 129
Пъзел , какво се е случило? Нещо май съм пропуснала

# 130
Добро утро и от мен! И аз съм с грип, но ще ходя на работа, за да не стоя вкъщи при детето.

# 131
Добро утро.

Тази сутрин отново плакахме. Много тъжно ми стана. Припомних си първите дни на тръгването на градина. Но пък там била спокойна, играела си. Явно само за пред мен са сцените сутрин. Ама деня ми започва много кофти така. Тази сутрин само повтаряше искам почивка, искам да спя и т.н.

Всъщност вчера има и едно голямо постижение за нея. Ходила по голяма нужда в градината. Досега само на гърне вършехме тази работа. Peace

# 132
  • Разпиляна във въображението
Добро утро.

При нас ще има сборна група на 10-ти. Иначе са нормални групите вече.

# 133

Всъщност вчера има и едно голямо постижение за нея. Ходила по голяма нужда в градината. Досега само на гърне вършехме тази работа. Peace

Все още не мога да похваля моята с такова постижение.Голямата нужда си я пази винаги за вкъщи,ако ще и три дни да я оставя в детската пак ще си я стиска докато се прибере  ooooh!
Но пък мога да се похваля че вчера е яла торта(по принцип не яде,малко е скарана със сладките неща освен шоколад).Бисквитена,но все пак торта.
Днес отидохме със шейната на градина,весела и щастлива от това не се сети за плач и мрънкане.

# 134
Красавице, ти ли беше писала за слагане на ракия в ушите при простудни заболявания? Нещо не се справих с търсенето в предишната тема.

Общи условия

Активация на акаунт